Bitcoin Forum
January 18, 2019, 03:00:00 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »  All
  Print  
Author Topic: [ANN][CPU]💧Aquachain (AQUA)💧Programmable Money  (Read 8513 times)
aerth
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 92
Merit: 2


View Profile WWW
March 16, 2018, 10:25:38 AM
Last edit: November 04, 2018, 02:53:59 AM by aerth
Merited by rgsnedds (2)
 #1

Aquachain
Since 03-03-2018
ETH fork
PURE POW - CPU MINED
SMART CONTRACTS + 240 SECOND BLOCKS
IMMUTABILITY + SCHEDULED HARD FORKS
NO ICO, NO PRE-MINE, NO AIRDROP, NO PRESALE
NO TOKEN STANDARD + NO BAILOUTS + NO MASTERNODES
NO, CLAYMORE WILL NOT WORK


About the coin (basics):
Smart Contracts (Ethereum Solidity compatible)
Scheduled maintenance hardforks
No token standards
No refunds, no bailouts

ASIC resistant

Algo: ethash, argon2id (since block 22800)
Supply (max limit): 42000000
Supply (current): https://aquacha.in/supply
Reward: 1 coin per block
Target block time: 4 minute blocks (240 seconds)
Ticker: AQUA
Forked from: ETH v1.8 iceberg
Chain ID: 61717561
Suggested gas price: 0.01 GWEI
Current Algorithm: argon2id

WEBSITE

DOWNLOAD

TRADING

SOURCE CODE

AQUAPAPER

MAILING LIST
send subscribe to aquachain+subscribe at googlegroups.com

POOLS STATUS

MINING INFORMATION

BLOCK EXPLORERS

SOCIAL

WALLET HELP
Wiki: Wallet
Wiki: Mining

Report Bugs / Responsible Disclosure Information
https://gitlab.com/aquachain/aquachain/wikis/Bugs

Aquachain has a Public Auditable Supply!!!!

You can see for yourself at https://aquacha.in/supply (or more reliably from AQUA console, "admin.supply()")

Aquachain HF Constitution (from the aquapaper)

By enforcing these HF limitations, we prevent manipulation of the aquachain economy. Rules should be easy to add, and should be difficult to remove one. (subject to change)

    A HF will never be made to increase supply

    A HF will never be made to censor or block a transaction

    A HF will never be made to refund money.

    A HF will never be made to benefit one or only a small subset of miners.

    A HF will never be made to benefit one or only a small subset of users.

    A HF will never be made for no good reason.

    A HF will never be made when a simple upgrade could replace it.

    A HF should be made as soon as possible if an "ASIC threat is realized"

    A HF should be made as soon as possible if an exploit is found that can lead to an individual's profit or loss of funds.

    A HF should be made as soon as possible if a "serious bug" is found in the core aquachain source code that can lead to loss of money for the average aquachain user.

    If no HF are required, a scheduled hard fork shall be made to tweak the algorithm every 4 to 6 months, to prevent ASIC production.


I am CPU mining Aquachain right now. https://bitcointalk.org/index.php?topic=3138231
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1547823600
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547823600

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547823600
Reply with quote  #2

1547823600
Report to moderator
1547823600
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547823600

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547823600
Reply with quote  #2

1547823600
Report to moderator
1547823600
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547823600

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547823600
Reply with quote  #2

1547823600
Report to moderator
XpoH
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 92
Merit: 0


View Profile
March 16, 2018, 10:25:46 AM
 #2

Which algo?
aerth
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 92
Merit: 2


View Profile WWW
March 16, 2018, 10:37:16 AM
 #3

Currently using ethash but switching to new hashing algo for HF3

Currently you can start solo cpu mining with the aquachain command
Code:
aquachain.exe -mine console


I am CPU mining Aquachain right now. https://bitcointalk.org/index.php?topic=3138231
lucky168
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
March 16, 2018, 10:39:56 AM
 #4

can't run on win10 X64
AltScope
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 252



View Profile
March 16, 2018, 10:40:10 AM
 #5

Currently using ethash but switching to new hashing algo for HF3

Currently you can start solo cpu mining with the aquachain command
Code:
aquachain.exe -mine console



and where do you get that?

contents of archives available are just wallets

nvm found it


STIPEND




▬▬▬▬▬▬ ●  ● ▬▬▬▬▬▬▬ ●  ● ▬▬▬▬▬▬▬ ●  ● ▬▬▬▬▬▬



Alpha
AltScope
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 252



View Profile
March 16, 2018, 10:45:51 AM
 #6

Code:
INFO [03-16|10:44:33] Mapped network port                      proto=udp extport=21303 intport=21303 interface="UPNP IGDv1-IP1"
INFO [03-16|10:44:33] RLPx listener up                         self=enode://2d81be211c4a67584fce56781a4999e3390b1fbb7eda9b011262eff59a5300ae0f32f7ada9ebf94888f3dd4e7ae86ab7017bc7f31ed70bfdeb25b14bb4c44ffc@82.38.28.117:21303
INFO [03-16|10:44:33] Transaction pool price threshold updated price=100000000
INFO [03-16|10:44:33] IPC endpoint opened                      url=\\\\.\\pipe\\aquad.ipc
ERROR[03-16|10:44:33] Cannot start mining without aquabase     err="aquabase must be explicitly specified"
Fatal: Failed to start mining: aquabase missing: aquabase must be explicitly specified

Huh


STIPEND




▬▬▬▬▬▬ ●  ● ▬▬▬▬▬▬▬ ●  ● ▬▬▬▬▬▬▬ ●  ● ▬▬▬▬▬▬



Alpha
aerth
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 92
Merit: 2


View Profile WWW
March 16, 2018, 10:49:49 AM
 #7

You have to set your coinbase (where your mining rewards go) before mining:

Code:
aquachain.exe account new

or within the AQUA console:

Code:
personal.newAccount()


I am CPU mining Aquachain right now. https://bitcointalk.org/index.php?topic=3138231
maryannsoriano1145
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 0


View Profile
March 16, 2018, 10:50:19 AM
 #8

so is there a miner here,,by the way how it works for this?thanks,hope to see a new information about this project
BoozyTalking
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 0


View Profile
March 16, 2018, 11:24:43 AM
 #9

I don't udnerstand. Aquawallet generate my aqua adress, but aquachain account new generate another adress.
How can i mine to my aquawallet adress?
Ityan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 0


View Profile
March 16, 2018, 11:24:52 AM
 #10

Why pick Ethash as starting algo for a CPU branded coin?
By the way, there's a typo on the OP. "100% DECENTRALIZED SMARTCORN"
aerth
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 92
Merit: 2


View Profile WWW
March 16, 2018, 11:36:42 AM
 #11

Why pick Ethash as starting algo for a CPU branded coin?
By the way, there's a typo on the OP. "100% DECENTRALIZED SMARTCORN"

that was intentional

I am CPU mining Aquachain right now. https://bitcointalk.org/index.php?topic=3138231
popomaru
Member
**
Offline Offline

Activity: 304
Merit: 10


View Profile WWW
March 16, 2018, 11:37:00 AM
 #12

aquamine.exe

This isn't work on windows 7/10.
Could not type anything, just freezing.



aquawallet.exe

This is working but how use this address??
gpu-pool.com
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 45
Merit: 0


View Profile WWW
March 16, 2018, 11:43:31 AM
 #13

reserved
aerth
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 92
Merit: 2


View Profile WWW
March 16, 2018, 11:49:13 AM
 #14

aquamine.exe

This isn't work on windows 7/10.
Could not type anything, just freezing.



aquawallet.exe

This is working but how use this address??

i never heard of aquamine.exe

make sure  to open with 'aquachain.exe console' and ask in the chat if you get stuck

you can type help at the aqua console for common commands

latest version https://github.com/aquanetwork/aquachain/releases/tag/v1.1.2-HF2.1

I am CPU mining Aquachain right now. https://bitcointalk.org/index.php?topic=3138231
BoozyTalking
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 0


View Profile
March 16, 2018, 11:54:28 AM
 #15

aqua.getbalance show me 2000000000000000000 WTF?


INFO [03-16|13:55:36] ⑂ block  became a side fork              number=8899 hash=608be1…f772c2

Huh
aerth
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 92
Merit: 2


View Profile WWW
March 16, 2018, 11:58:11 AM
 #16

aqua.getbalance show me 2000000000000000000 WTF?

haha yeah thats in satoshis (actually wei)

instead of getBalance, use aqua.balance(aqua.coinbase) to return the way you want

I am CPU mining Aquachain right now. https://bitcointalk.org/index.php?topic=3138231
BoozyTalking
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 0


View Profile
March 16, 2018, 12:02:38 PM
 #17

aqua.getbalance show me 2000000000000000000 WTF?

haha yeah thats in satoshis (actually wei)

instead of getBalance, use aqua.balance(aqua.coinbase) to return the way you want

yes im use aqua.balance(aqua.coinbase) command. How long it takes to sync chain?

INFO [03-16|14:03:21] Mining too far in the future             wait=3s
wut?
aerth
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 92
Merit: 2


View Profile WWW
March 16, 2018, 12:17:26 PM
Last edit: March 16, 2018, 01:08:47 PM by aerth
 #18

aqua.getbalance show me 2000000000000000000 WTF?

haha yeah thats in satoshis (actually wei)

instead of getBalance, use aqua.balance(aqua.coinbase) to return the way you want

yes im use aqua.balance(aqua.coinbase) command. How long it takes to sync chain?

INFO [03-16|14:03:21] Mining too far in the future             wait=3s
wut?

It takes around a minute to sync the chain right now (super small)

Yes you will see occasional Mining too far in the future and Block became a side fork, that might be normal.

If you see them really often that is weird, and you should for sure post again about it.

I am CPU mining Aquachain right now. https://bitcointalk.org/index.php?topic=3138231
BoozyTalking
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 0


View Profile
March 16, 2018, 12:31:51 PM
 #19

INFO [03-16|14:31:14] Mining too far in the future             wait=7s
Cptwhiskey
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
March 16, 2018, 01:29:07 PM
 #20

trying to run the console and been getting this message over and over for like 10 minutes. am i doing something wrong?

ERROR[03-16|09:27:47]
########## BAD BLOCK #########
Chain config: {ChainID: 1, Engine: aquahash, HF-Ready: 0:3000 1:3600 2:7200 3:14400}

Number: 9134
Hash: 0x22edd012cd35fcd1c82d63dc7e7d707ebfc4bb4f71efc99d64df12d00aae098b


Error: uncle's parent is not ancestor
##############################
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!