Bitcoin Forum
December 04, 2016, 08:21:07 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Help w/ Bitcoin + Tor  (Read 533 times)
ManaUser
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 30


View Profile
July 24, 2011, 06:49:19 PM
 #1

I'm trying to set up Bitcoin (standard client) with Tor. I know alot of people do it so I figured it would be easy, but something doesn't seem right. I've it it to use 127.0.0.1:9050, but it still has connections when Tor isn't running. Not very many connections, but surely there shouldn't be any. What's going on?
1480839667
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480839667

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480839667
Reply with quote  #2

1480839667
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480839667
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480839667

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480839667
Reply with quote  #2

1480839667
Report to moderator
1480839667
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480839667

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480839667
Reply with quote  #2

1480839667
Report to moderator
TeraPool
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42


View Profile
July 24, 2011, 08:45:29 PM
 #2

I'm trying to set up Bitcoin (standard client) with Tor. I know alot of people do it so I figured it would be easy, but something doesn't seem right. I've it it to use 127.0.0.1:9050, but it still has connections when Tor isn't running. Not very many connections, but surely there shouldn't be any. What's going on?

This question will be answered more quickly on a tor support forums.

ManaUser
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 30


View Profile
July 24, 2011, 08:57:00 PM
 #3

I don't think so, this really doesn't have anything to do with Tor itself, since it isn't running. Let me put it another way. I configure the Bitcoin client to use a proxy that does not exist, yet it still reports connections. How is this possible?
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!