iranli_tacir
Newbie
Activity: 154
Merit: 0
|
|
April 16, 2018, 11:27:36 PM |
|
sosyal medya işi her zaman para kazandırıyor, bu kadar söylüyorum, yani bu sektör bambaşka bir sektör diye düşünüyorum
|
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1156
|
|
April 17, 2018, 05:42:36 AM |
|
Ne oldu social media da bir ara takipteyim projeyi ama araya kaynadı borsalara falan çıktı mı proje güzel görünüyor bir bu bir de current tutacak gibi sosyal medya üzerine gerçekleşen projelerde
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
|
hidrocop
|
|
April 17, 2018, 08:31:44 AM |
|
Adam blogdan 100 token alacak diye kyc yapacak aynı ins olayına döndü ben yapmam açıkcası, sonradan hunterlardan kyc istenmesinide anlamıyorum.
|
|
|
|
depecoin
Jr. Member
Activity: 294
Merit: 1
|
|
April 17, 2018, 10:03:47 AM |
|
ben buna makale yazmıştım.
sonucuna bakmadım kyc istiyormuş.
hala kyc yapıp ödül alma şansımız varsa benim yerime kyc yapacak birine ödülümü bağışlayabilirim.
benim yerime girip kyc yapabilir.
senin makale kabul edilmemiş dostum 0 token yazıyor isminin karşısıda galiba Türkçe yazdın kabul etmediler.
|
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1156
|
|
April 17, 2018, 11:24:12 AM |
|
Teşekkürler hocam ben Telegram kampanyasına girdim sanıyordum ama sanırım Telegram kampanyası Yok bunun. Yanlış hatırlıyorum muhtemelen olsa da gelecek 10 dolarlık token için kyc yapmam ben. Teşekkürler ilginize umarım bol kazanç sağlarsınız
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
jeda2000
|
|
April 17, 2018, 01:03:46 PM |
|
Kampanya güzeldi gerçekten kaçırdık ama bu kyc işi beni biraz geriyor. Tamam ödül dağıtılsın ama bu kadar bilginin istenmesini ben gereksiz buluyorum
|
|
|
|
Mali.sak
Member
Activity: 238
Merit: 10
|
|
April 17, 2018, 01:09:19 PM |
|
Adam blogdan 100 token alacak diye kyc yapacak aynı ins olayına döndü ben yapmam açıkcası, sonradan hunterlardan kyc istenmesinide anlamıyorum.
ins hunterlere güzel kazanç sağladı da bu o kadar getirmedi sanırım. 20 hafta imzasında kalan full member üye 3700 token almış. ico fiyatına göre 185$
|
|
|
|
seje
|
|
April 18, 2018, 07:33:31 AM |
|
Cüzdanlara aktarılması ne zaman olacak merakla bekliyoruz.. Hesap kitap işleri de bitti...
|
|
|
|
Quite (OP)
|
|
April 21, 2018, 07:17:56 AM |
|
SMT akratımları gerçekleşti arkadaşlar. Borsaya girmesini bekleyelim artık. Borsaya girdiğinde bizim asıl savaşımız başlayacak. Güzel bir fiyatlama ile girmeyi başarırsa borsaya bize gün doğar hazır ETH yükselirken.
|
|
|
|
hidrocop
|
|
April 21, 2018, 07:57:03 AM |
|
Görsellerini sosyal medyada çok takip ettim adamlar çok güzel grafik tasarımlar yaptılar. 13k ether toplamakta kolay iş değil özellikle çöküş döneminde
|
|
|
|
TheEagle1903
Member
Activity: 154
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
April 21, 2018, 07:59:32 AM |
|
sosyal medya işi her zaman para kazandırıyor, bu kadar söylüyorum, yani bu sektör bambaşka bir sektör diye düşünüyorum
İranlı_tacir beni sabah sabah çıldırtmayı başardın dostum Bu ne güzel bir yorumdur her zaman para kazandırıyormuş bak bak sen
|
|
|
|
husdemba
Full Member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
|
|
April 21, 2018, 08:05:57 AM |
|
Ben de zamanında KYC göndermişim ki ödülü bana da göndermişler. Umarım KYC riskini aldığıma değen bir miktar ediyordur elimdeki tokenler. Borsa girişi için bakalım ne kadar süre beklemek zorunda kalacağız..
|
|
|
|
Xday123
Member
Activity: 490
Merit: 16
|
|
April 21, 2018, 10:45:17 AM |
|
cardstack dan önce imza ararken social media nın imzasına girmiştim sanıyorum dağıtımlar olmuş ama çok fazla olmamış az bir dağıtım olmuş alan arkadaşlara hayırlı olmasını temenni ediyorum ben hala cardstackın icoyu başlatmasını bekliyorum keşke önce ona sonra buna girseydim
|
|
|
|
depecoin
Jr. Member
Activity: 294
Merit: 1
|
|
April 21, 2018, 11:57:01 AM |
|
ben kyc yapmadım 20 smt göndermişler yinede, utanmış olmalılar zaten az adamların hakkını dağıtalım mı dediler artık neyse 20 token için kyc yapmayacaktım zaten sürpriz oldu benim için.
|
|
|
|
papadoc
Member
Activity: 364
|
|
April 21, 2018, 02:56:06 PM |
|
aynen beyler kyc yapmayanlarada yollamışlar SMT 66 tane gelmiş bana 1.5 ay falan twitter bountysını yapmıstım çok birşey edeceğini sanmıyorum
|
|
|
|
seje
|
|
April 25, 2018, 08:03:56 AM |
|
Görüşmeler devam edip duruyor da herhangi bir borsaya girmesi ne zaman olacak merakla bekliyoruz... :/
|
|
|
|
|