truncus
|
|
November 14, 2018, 07:51:22 PM |
|
bu post mart ayında atılmış ama o zamandan beri hiç yüzümüz gülmedi maalesef. bu nedenle ben yükseleceğine inanmıyorum. en azından biraz daha zaman lazım.
|
|
|
|
wallet
Full Member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
|
|
November 14, 2018, 11:10:46 PM |
|
önce balinalar dibe kadar indirecek kripto marketi ardından toplamaya ve unut dağıtmaya devam edecekler ico pazarının halini gördükçe içim kan ağlıyor değerli projeler scam projeler ile ayı piyasasından dolayı hak ettiği parayı toplayamaz halde.
|
|
|
|
avalonn
|
|
November 15, 2018, 10:38:01 AM Last edit: November 15, 2018, 07:24:08 PM by avalonn |
|
bu post mart ayında atılmış ama o zamandan beri hiç yüzümüz gülmedi maalesef. bu nedenle ben yükseleceğine inanmıyorum. en azından biraz daha zaman lazım.
yok nisan mayıs arası bi düzelme oldu ether 830 $ ı gördü.o dönemlerde al sat yapan ya da bekleyip çıkış yapan yine rahat etti yani bu başlığı güncel tutmakta tam komedi he... geliyorlar şuraya başlıyorlar öldük bittik üüüü demeye çelişkili bişey çıkıyor ortaya komik oluyor
|
|
|
|
rumblesix
Member
Activity: 434
Merit: 16
|
|
November 15, 2018, 10:49:10 AM |
|
Yükselmenin ne zaman başlayacağını da balinalar belirler.Tamamen doyduklarında yükseliş için start vereceklerdir.O kırılmaz dedikleri BTC'nin 12k,13k seviyelerini yine balinalar kıracaktır.Sonrası zaten tutabilene aşk olsun.Altlar ve BTC olarak alımını yapan balinalar yüksekten satmaya geçecektir.Ara ara düzeltmeler olsada yükseliş belli periyotlarla sürmeye devam eder.
Balinalar tamamen doyduklarında değil tamamen aç kaldıklarında yükseliş startını verirler. Zira insanoğlu doyumsuzdur. Musluk aktığı sürece içmeye devam ederler. Ne zaman ki bu akış damla seviyesine doğru düşer, yani kazançları azalmaya başlar anca o zaman start verilir.
|
|
|
|
jesselui
Full Member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
|
|
November 15, 2018, 02:07:27 PM |
|
Uzun zamandır yüksekliş bekleyenlerdenim hodl da hodl sonuna kadar ama yok gelmedi hala,biz yükseliş beklerken bitcoin hala dipleri kazmaya devam ediyor üzücü.
|
|
|
|
freim
Member
Activity: 462
Merit: 42
|
|
November 15, 2018, 02:12:28 PM |
|
yükseliş geliyor geliyor deniliyor sonra bi bakıyoruz yerle bir olmuşuz yani ekranlara bakmaya zorlanıyoruz artık, sene başından beri ne ayımış, eskiden diyorlarda siz daha ayı görmediniz falan filan adamlar haklıymış.
|
|
|
|
dhmi
Member
Activity: 191
Merit: 10
|
|
November 15, 2018, 02:51:01 PM |
|
Evet yükseliş geldi beklediğimiz gibi. Ağalar merak etmeyin bunlar gerçekten büyük oyunlar. O kadar iyi biliyorum ki devasa bir yükselişin geleceğini zaten 5000k dip daha altına inmez btc merak etmeyin. Diğer şekidle diyeceğim konu ise bitcoinin gerçek anlamda 20-30k doları yıl 2018'ın soununda göreceğimiz.
|
|
|
|
redsilentstorm
Member
Activity: 448
|
|
November 15, 2018, 02:53:06 PM |
|
Evet yükseliş geldi beklediğimiz gibi. Ağalar merak etmeyin bunlar gerçekten büyük oyunlar. O kadar iyi biliyorum ki devasa bir yükselişin geleceğini zaten 5000k dip daha altına inmez btc merak etmeyin. Diğer şekidle diyeceğim konu ise bitcoinin gerçek anlamda 20-30k doları yıl 2018'ın soununda göreceğimiz. sen piyasayı nereden takip ediyorsun acaba ? O rakamları neye göre çıkartıyorsun merak ediyorum. 5k ları falan görürse 3.5k lar konusulmaya başlanır ve piyasanın toparlanması zor olur. Senin le aynı fikirde değilim ama yıl sonu o rakamlar olursa gelip bu postu reply yapıp "Helal olsun" diyeceğim sana.
|
|
|
|
creafik
Jr. Member
Activity: 114
Merit: 1
|
|
November 15, 2018, 02:54:26 PM |
|
Bekliyoruz bakalım ne zamana denk gelirse dükü düşüş baya etkiledi bizi ama alıştık bu kısa darbelere.
|
|
|
|
PinkBlue
|
|
November 15, 2018, 03:42:12 PM |
|
Konu önceden açılmış fakat o zamandan bu zamana hep düşüşler yaşandı. Yüzümüz bir gülmedi. Ha düzelir ha düzelecek derken daha kötüsü oluyor sonumuz hayr olsun.
|
|
|
|
tufan01
Jr. Member
Activity: 280
|
|
November 15, 2018, 03:45:50 PM |
|
Bu kadar düşüş tamam dediklerinde yükseliş başlar.Biraz daha oyalanır bu hafta.Sonra toparlanma sonra moon.Düşmesi için bir neden yok sadece düşürüp alt party başlatacaklar
|
r e c k o o n ONE STOP SHOPPING APP Global Shopping Platform (https://ieo.reckoon.com/) [[[[[[
|
|
|
adempostaci
|
|
November 15, 2018, 03:46:32 PM |
|
Piyasa darbe üstüne darbe alıyor. Dün ki ani düşüş hepimizi çok etkiledi. Hep bir umut vardı ama insanları sabrını zorlamak için elinden geleni yapıyorlar.
|
|
|
|
Rkc Trader
|
|
November 15, 2018, 08:18:44 PM |
|
Son düşüş mal toplama evresi ise buradan kısa vade de bir yükseliş gelebilir. Bunun dışında orta vadeyi bile kestirmek zor.
|
|
|
|
vagos
|
|
November 17, 2018, 10:26:39 PM |
|
sene başından beri her düşüşü toplama fırsatı gördük kademeli toplayalım diye yazdık çizdik fiyat geriye gitti kademeli kademesiz toplamanın manası olmadı boğa gelsin dertler bitsin.
|
|
|
|
gulypz
Member
Activity: 476
|
|
November 17, 2018, 11:20:36 PM |
|
Yuhseliş gelmesi için daha iyi bir zaman yok artık. Şimdi şuan yukseliş başlaması lazım eridik bittik resmen hergun gunden güne tukettiler marketi insanlar muhtemelen ana paradan sonra artık kalmaya korkacaklardır.
|
|
|
|
nihattbolatt
Jr. Member
Activity: 490
Merit: 4
|
|
November 18, 2018, 02:46:16 AM |
|
Yükselecek mi düşecek mi balina topluyor mu yunus zıplıyor mu bakmadan kesemi yani cüzdanımı dolduruyorum. Elbet yükselecek.
|
Silica NeXus ▄▄▄▄▄ Crowdfund the Nexus ▄▄▄▄▄
|
|
|
baskanx
|
|
November 18, 2018, 05:06:00 PM |
|
sene başından beri her düşüşü toplama fırsatı gördük kademeli toplayalım diye yazdık çizdik fiyat geriye gitti kademeli kademesiz toplamanın manası olmadı boğa gelsin dertler bitsin.
Malesef hiçbir şeyin dibi olmadığını görüp anlamış olduk, 10luk değeri olan bişeye daha nekadar düşecek derdik ve o şey şuan 1-2 gibi değerlerde geziyor çoğu güzel proje için dahi durum bundan ibaret, dicek pek bir şey kalmadı piyasada açıkçası.
|
|
|
|
cryptocorc
|
|
November 18, 2018, 11:39:52 PM |
|
her gün başka kripto para uzmanı piyasanın düzeleceğini sıkışma sonrası güzel günler geleceğini haber verdi olan tersi Bitcoin 6400 seviyesinden 5300 seviyesine hıphızlı indi
|
|
|
|
yusufmirza
Member
Activity: 742
Merit: 19
|
|
November 19, 2018, 08:14:34 AM |
|
Bu iniş çıkış bekleyenleri yine yanılttı.Sıkıntı yok bekleme süremiz biraz uzadı.Panik yapıp satılırsa bir yükseliş trendinde bu seviyeleri yakalamak zor.BTC 19k'dan düşe düşe 5k seviyelerine düştü.Herkes isyanda ama satan satıyor.
|
|
|
|
sanatsanaticindir12
Jr. Member
Activity: 168
|
|
November 19, 2018, 04:44:03 PM |
|
Hamsiyi balinayı bırakalım da işimize bakalım.Kardeşim ben düşüş olacağını düşünüyorum.Bitcoinde gerileme görüyorum ancak geriledikten sonra kısa vadeli artış yaparak tekrar yükselebilir.Bu ara dalga büyük paranıza bakın.
|
🔺🔸🔺🔸🔺🔸🔺🔸 [ MOOZICORE ] WORLD’S FIRST MUSIC STREAMING SERVICE ON BLOCKCHAIN 🔸🔺🔸🔺🔸🔺🔸🔺 https://tokensale.moozicore.com/
|
|
|
|