elturrco
Newbie
Activity: 63
Merit: 0
|
|
July 17, 2018, 06:28:07 PM |
|
Bu aralar eth için olanı çalışmıyor nedense. ama neo için olan çalışıyor sorun çıkarmadan
|
|
|
|
petrichor
Member
Activity: 406
Merit: 12
|
|
July 17, 2018, 06:41:11 PM |
|
Gelen tokeni haber verme özelliği çok iyiymiş. Sırf bunun için bile kullanılabilir. Ayrıca balance özelliği de etherscan sitesini aşındırmaktan kurtaracak gibi duruyor. Hemen denicem. Umarım uzun süre faydalanırız.
|
|
|
|
PHI1618 (OP)
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
October 05, 2018, 05:03:34 PM |
|
Konuya bi up atalım, daha fazla kişiye ulaşsın. Özellikle eth bot efsane. Ne geldi ne gitti anında haber veriyor canavar gibi çalışıyor.
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
Neo.op
|
|
October 05, 2018, 06:06:41 PM |
|
Teşekkürler hocam bu botlardan telegramda onlarca mevcut bende başka bir tane kullanıyorum.Ama paylaşım güzel oldukça yardımcı olacaktır yeni arkadaşlara.
|
LYR | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓███ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄█████▓▓▓▓▓▓▓▓█████▄ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄▄▓████▓▓▓▓████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███▄▓▓████▓███ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▄▓▓█████ ▓▓▓▓▓▓▓▓█████████▄▓███ ▓▓▓▓▓▓▓██████▀▓███▄▓█ ▓▓▓▓▓▓██████▓▓▓█████ ▓▓▓▓▓██████▓▓▓▓█████ ▓▓▓▓██████▄▄▄▄▄██████ ▓▓▓██████████████████ ▓▓███████████████████ ▓██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ ██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ ██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ | LYRA Loyalty Rewards on Blockchain
══════════════════════[ Main Features ]══════════════════════ ✓Customizable tokens ███✓NFT███ ✓DeFi███ ✓DEX███ ✓Revenue share | | | |
|
|
|
Coinscup
|
|
October 05, 2018, 07:34:18 PM |
|
Telegramda "@ETHtokenExplorer_bot" botunu 6 aydır kullanıyorum. Önceleri hesabınıza düşen tokenları bildirmesi 1-2 saat arası sürerken artık neredeyse anlık olarak bildirim vermeye başladı. Aynı anda iki cüzdanı ücretsiz olarak takip edebiliyorsunuz. Daha fazlası için ücret ödenmesi gerekiyormuş. Bounty ve airdropcular için bulunmaz bir nimet. Tavsiye ederim.
|
|
|
|
yenilmez86
Member
Activity: 1264
Merit: 43
|
|
October 05, 2018, 07:37:58 PM |
|
Ciddi anlamda işime yarayan bir paylaşım oldu bu daha önce konuyu görüp kullanmaya başlamıştım ama nedense yorum yapmayı unutmuşum Merit olsa dükkan sizin ama yok işte neydek..
|
|
|
|
zonefloor
|
|
October 05, 2018, 08:29:13 PM |
|
@ETHtokenExplorer_bot'u bende kullanıyorum son derece memnunum hem borsa hareketleri hemde cüzdan hareketleri için hayat kurtarıyor.
|
|
|
|
cleante
Jr. Member
Activity: 476
Merit: 2
|
|
October 06, 2018, 07:27:20 AM |
|
Bunlar gerçekten yararlı oluyor fakat artık ne işlem yapıyorum ne de bounty airdrop resmen bunaldım artık boşta bekleyip düşerse girecegim düşmezsede başka piyasada devam ederim heralde.
|
|
|
|
sonerbo
|
|
October 06, 2018, 07:46:36 AM |
|
Telegramda kripto çöplüğe döndü artık. Botu kanalı binlercesi var. Yeni birşeye katılmadığımız için adrese gelse gelse spam token geliyor oda bir işe yaramıyor.
|
|
|
|
PHI1618 (OP)
Legendary
|
|
October 06, 2018, 06:31:12 PM |
|
Telegramda "@ETHtokenExplorer_bot" botunu 6 aydır kullanıyorum. Önceleri hesabınıza düşen tokenları bildirmesi 1-2 saat arası sürerken artık neredeyse anlık olarak bildirim vermeye başladı. Aynı anda iki cüzdanı ücretsiz olarak takip edebiliyorsunuz. Daha fazlası için ücret ödenmesi gerekiyormuş. Bounty ve airdropcular için bulunmaz bir nimet. Tavsiye ederim.
Aynen baya hızlandırdılar onu. Neo explorer o kadar iyi çalışmıyor ama eth baya hızlı.
|
|
|
|
yns1903
|
|
October 06, 2018, 06:50:02 PM |
|
Vaybe bundan hiç haberim yoktu hocam. Telegram botları bunları da mı yapabiliyor. Ayrıca bayağı hızlı bildirim gönderiyor botlar denilene göre
|
|
|
|
Asber
|
|
October 06, 2018, 07:10:23 PM |
|
Üstad çok paydalı bir paylaşım. Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler. Meritim olmadığı için ancak teşekkür edebilirim.
|
|
|
|
snykutlug
Member
Activity: 448
Merit: 17
|
|
October 07, 2018, 01:02:03 AM |
|
3.ayda açılmış başlık ama daha yeni gördüm ben bunu çok güzel olmuş ekledim botu hemen telegramıma çalışsın böyle etherscan kontrol etmekten bıkmıştım gelen giden en azından belli olur cüzdana teşekkürler tekrardan.
|
|
|
|
PHI1618 (OP)
Legendary
|
|
October 07, 2018, 07:35:06 AM |
|
3.ayda açılmış başlık ama daha yeni gördüm ben bunu çok güzel olmuş ekledim botu hemen telegramıma çalışsın böyle etherscan kontrol etmekten bıkmıştım gelen giden en azından belli olur cüzdana teşekkürler tekrardan.
Bu yüzden ara sıra güncelliyorum konuyu yukarı çıksın daha çok kişi görsün diye. İşinize yaramasına sevindim. Güle güle kullanın bol bol kazanın.
|
|
|
|
bychemist32
|
|
October 07, 2018, 08:07:12 AM |
|
Telegram botlaı beni her ne kadar rahatsız etse de bu botlar işimize yarar. Güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederim. Özellikle her Erc 20 botu benim için çok kullanışlı olur,haberdar oluruz hemen.
|
▔▔▔▔▔
|
|
|
Suskunadam
|
|
October 07, 2018, 09:53:21 AM |
|
Yararlı bir paylaşım emeğiniz için teşekkürler uzun zamandır ETH için olanını kullanıyordum da Neo ve Waves için de olduğunu bilmiyordum gerçekten telegram botları yeri geldiğinde çok işe yarıyorlar
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
October 07, 2018, 05:17:56 PM |
|
Forumda en güzel ve faydalı konular bu arkadaştan çıkıyor sanırım.Herşey için Teşekkürler hocam bu botlar benim çok işime yarayacaklar açıkçası
|
|
|
|
Gatotare
|
|
October 07, 2018, 05:20:49 PM |
|
Eline sağlık hocam başlıklarının hepsi birbirinden faydalı, burda da yine ihtiyacımız olan bişeyden bahsetmişsiniz illa herkesin bu tarz bişeye ihtiyacı oluyor, bazen cüzdana bounty vesaire geliyor haberimiz bile olmuyor o yönden özellikle iyi olucaktır kullanmak.
|
|
|
|
yavuzcelik
Member
Activity: 168
Merit: 10
|
|
October 07, 2018, 05:52:44 PM |
|
Teşekkür ederim güzel bir yazı olmuş benim gibi bilmeyen arkadaşlar mutlaka faydalanacaklardır. Böyle yazılar çoğalır umarım hoş süprizler bekliyorum.
|
Virtual Rehab➣➣➣ Psychological Rehabilitation for Vulnerable Populations
|
|
|
PHI1618 (OP)
Legendary
|
|
October 07, 2018, 08:51:46 PM |