Bitcoin Forum
January 27, 2023, 01:08:53 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 24.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: HELP! Miner just went from 500k/h to 10k/h!  (Read 438 times)
dmatthewstewart (OP)
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 439
Merit: 250



View Profile
October 21, 2013, 10:00:09 PM
 #1

Here is the deal:

I am using cgminer and it has been working well for weeks.

I just added Ubuntu Unrestricted Extras and it removed libavcodec53 and libavutil51

I fired up mining ANC and it was getting its normal 500-600 kh/s on the single gpu. Now, I fired it up again and it wont go over 15kh/s, mostly staying around 10kh/s

WTF!

Can someone tell me wtf is going on and do I absolutely need to have those other dependencies for cgminer to work? I didnt have to install those to get it running

1674781733
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1674781733

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1674781733
Reply with quote  #2

1674781733
Report to moderator
1674781733
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1674781733

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1674781733
Reply with quote  #2

1674781733
Report to moderator
1674781733
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1674781733

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1674781733
Reply with quote  #2

1674781733
Report to moderator
Bitcoin addresses contain a checksum, so it is very unlikely that mistyping an address will cause you to lose money.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
1674781733
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1674781733

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1674781733
Reply with quote  #2

1674781733
Report to moderator
1674781733
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1674781733

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1674781733
Reply with quote  #2

1674781733
Report to moderator
1674781733
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1674781733

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1674781733
Reply with quote  #2

1674781733
Report to moderator
vm1990
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1002



View Profile
October 21, 2013, 11:13:09 PM
 #2

linux is by no means my strong point but try uninstalling the drivers and re installing sometimes the drivers get messed up if something changes the system

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!