Osmanli42
Sr. Member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
|
|
June 02, 2018, 03:25:47 AM |
|
Listeye baktımda hiçte azımsanmayacak değerde ödül dağıtılacak. ödül miktarının düşürülmesi fazla olmadığı için pek etkilememiş gibi görünüyor. Bu arada bir ödül kampanyası daha yapacağız gibi bir şey diyorlar konuda.
|
yobit.net is banned from signatures
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
June 02, 2018, 02:51:35 PM |
|
Bounty gönderimi ico'dan ne kadar sonra olacak acaba bir bilgilendirme mesajı var mı? Bir bilgi göremedim ben. Monitra ile ortaklık güzel. Ubiatar'ın geleceğini hiç kestiremiyorum gerçekten.
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
Byakuya (OP)
|
|
June 02, 2018, 03:33:38 PM |
|
Listeye baktımda hiçte azımsanmayacak değerde ödül dağıtılacak. ödül miktarının düşürülmesi fazla olmadığı için pek etkilememiş gibi görünüyor. Bu arada bir ödül kampanyası daha yapacağız gibi bir şey diyorlar konuda.
Evet azaltılan miktar ile ICO bittikten sonra bir kampanya daha yapacaklar. 2. kampanyada 280 bin Ubiatar token dağıtılacak. Bounty gönderimi ico'dan ne kadar sonra olacak acaba bir bilgilendirme mesajı var mı? Bir bilgi göremedim ben. Monitra ile ortaklık güzel. Ubiatar'ın geleceğini hiç kestiremiyorum gerçekten. O konuda herhangi bir bilgilendirme yapmadılar ama airdrop tokenları ICO bittikten sonra 15 gün içerisinde dağıtılacak. Bounty tokenlarının dağıtımı da çok uzun sürmez diye düşünüyorum.
|
|
|
|
Betfair
|
|
June 04, 2018, 12:41:57 AM |
|
Evet azaltılan miktar ile ICO bittikten sonra bir kampanya daha yapacaklar. 2. kampanyada 280 bin Ubiatar token dağıtılacak. Bounty gönderimi ico'dan ne kadar sonra olacak acaba bir bilgilendirme mesajı var mı? Bir bilgi göremedim ben. Monitra ile ortaklık güzel. Ubiatar'ın geleceğini hiç kestiremiyorum gerçekten. O konuda herhangi bir bilgilendirme yapmadılar ama airdrop tokenları ICO bittikten sonra 15 gün içerisinde dağıtılacak. Bounty tokenlarının dağıtımı da çok uzun sürmez diye düşünüyorum. 2. bounty ye katılabilirmiyiz?
|
|
|
|
Byakuya (OP)
|
|
June 04, 2018, 02:42:08 PM |
|
2. bounty ye katılabilirmiyiz?
2. bounty daha yayınlanmadı ICO bittikten sonra yayınlanacak. Ancak bir sorun olacağını sanmıyorum, muhtemelen katılabilirsiniz.
|
|
|
|
Betfair
|
|
June 04, 2018, 11:52:04 PM |
|
Eidoo wallet a ether göndermiştim ve icoengine de tier1 e kadar doğrulama yaptırmıştım o bonusları ne zaman alabiliriz?
|
|
|
|
Byakuya (OP)
|
|
June 05, 2018, 10:09:51 AM |
|
Eidoo wallet a ether göndermiştim ve icoengine de tier1 e kadar doğrulama yaptırmıştım o bonusları ne zaman alabiliriz?
Airdrop ödüllerini ICO bittikten sonra 15 gün içerisinde dağıtacaklar. Tier1 seviyesine getirdiyseniz bir sıkıntı olmadığı takdirde 20 Ubiatar token alacaksınız. Bol kazannçlar.
|
|
|
|
Byakuya (OP)
|
|
June 08, 2018, 02:39:06 AM |
|
ICO'nun bitmesine yaklaşık 5 saat kaldı.
Fena bir kampanya olmadı. ICO'ya, Bounty'ye ya da Airdropa katılan herkese bol kazançlar dilerim.
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
|
|
June 08, 2018, 06:01:14 AM |
|
Fena bir kampanya olmadı. ICO'ya, Bounty'ye ya da Airdropa katılan herkese bol kazançlar dilerim.
Herhangi bir borsa haberi ya da gelişmesi yok değil mi ico sonrası?
|
|
|
|
karadeli
Member
Activity: 114
Merit: 10
|
|
June 08, 2018, 06:09:49 AM |
|
Tier2 reddedilmiş daha yeni mail gelmiş 5'inde. Saçma sapan sebeplerden ve ehliyeti kabul etmemiş, pasaport istiyor beyefendiler! Ne alaka ??
|
|
|
|
Byakuya (OP)
|
|
June 08, 2018, 12:05:11 PM |
|
Herhangi bir borsa haberi ya da gelişmesi yok değil mi ico sonrası? Bir gelişme yok, yakında açıklayacaklarını söylüyorlar. Tier2 reddedilmiş daha yeni mail gelmiş 5'inde. Saçma sapan sebeplerden ve ehliyeti kabul etmemiş, pasaport istiyor beyefendiler! Ne alaka ??
Kabul etmediklerini bu kadar geç açıklamış olmaları etik olmamış. Yetkililerle görüşürseniz belki bir gelişme olabilir.
|
|
|
|
Byakuya (OP)
|
|
June 08, 2018, 08:40:00 PM |
|
Adminin açıklamasına göre bounty ödülleri 10 gün içerisinde dağıtılacak.
|
|
|
|
Betfair
|
|
June 10, 2018, 04:08:02 AM |
|
Sanırım şuana kadar katıldığım en hızlı dağıtılan ödüllerden birisi olucak.Keşke tüm bountyler böyle olsa, geçen başka bir tanesine katılmıştım ntok diye şimdi herifler ICO Pt2 olcak ondan sonra bounty ler dağıtılacak diyor ve oda 2 ay sonra olucakmış şaka gibi gerçekten.
|
|
|
|
karadeli
Member
Activity: 114
Merit: 10
|
|
June 21, 2018, 08:38:51 AM |
|
var mı bi ses seda arkadaşlar ?
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
|
|
June 21, 2018, 11:48:13 AM |
|
Hala bir gelişme yok galiba Sözünde duran bounty manager'lar artık iyice azaldı. Ekipler de sürekli öteliyor.
|
|
|
|
Suleiman the Magnificent
|
|
June 21, 2018, 02:47:37 PM |
|
Hazır olduğumuzda açıklama yapacağız diyorlar. Gecikmesi önemli değil de en azından bir süre verilse fena olmaz. Belirsizlik hiç hoşuma gitmiyor
|
|
|
|
ibram211
Jr. Member
Activity: 168
Merit: 1
|
|
June 21, 2018, 08:52:31 PM |
|
Hocam proje için teşekkürler başarılı bir proje yapmışsınız ileride çok iyi kazandıracağına inanıyorum bende kayıt yaptıracam umarım bizede bileyler düşer
|
|
|
|
CEPNIBEY
|
|
June 22, 2018, 03:50:33 PM |
|
Airdrop için mail alan oldu mu ? Bazı bilgileri istedikleri bir mail aldım. Güvenemedim doğru mail adresi mi falan diye ? İcoenginede kyc doğrulaması yaptık yine niye bilgi isteyecekler ki ?
|
|
|
|
Byakuya (OP)
|
|
June 22, 2018, 08:08:00 PM |
|
Ben de yaralı bir bilgi edinemedim. Sadece yakında diyorlar. Aslında hatayı beklentiyi yükselterek yaptılar şimdi karşılayamıyorlar. Umarım bir sorun yaşanmaz.
|
|
|
|
Betfair
|
|
June 23, 2018, 07:17:25 AM |
|
Airdrop için mail alan oldu mu ? Bazı bilgileri istedikleri bir mail aldım. Güvenemedim doğru mail adresi mi falan diye ? İcoenginede kyc doğrulaması yaptık yine niye bilgi isteyecekler ki ?
bana da geldi mail ama güvenemedim nedir ne değildir diye göndermedim bişey daha.Hemdediğin gibi KYC yi icoengine üzerinde yapmadıkmı level1 te kaldım orada da 2 ye geçemedim (tier)
|
|
|
|
|