btc_turk
|
|
March 21, 2018, 07:48:34 AM |
|
Ben inaniyorum ki bundan sonra tutan olmaz. Devletler bile en buyuk toplantilarinda bir karar alamadilar. Guzel gunler yakindir.
|
|
|
|
tatanga54
Newbie
Activity: 238
Merit: 0
|
|
March 21, 2018, 11:01:35 AM |
|
Türlü bahaneler ile kripto piyasasını dibe çektiler ,G 20 zirvesi dediler , zirve de bitti , kripto piyasası için olumsuz bir karar da çıkmadı , bu dönemden sonra piyasada bir yükseliş olacaktır, umarım bahar gelir.
|
|
|
|
mynet
Member
Activity: 336
Merit: 10
|
|
March 21, 2018, 11:12:49 AM |
|
2018 yılı ilk çeyreği kripto para piyasası için son derece yıkıcı geçti ,türlü olumsuz haberler ülkelerin açıklamaları ile piyasayı resmen erittiler.Şuanda olumsuz gözüken bir durum yok fakat her an bir şey çıkarabilirler.
|
|
|
|
Undermood
Legendary
Activity: 950
Merit: 1000
|
|
March 21, 2018, 01:31:18 PM |
|
G20 den beklendiği gibi kötü haberler gelmedi. Hatta Bitcoin ve kriptocoin piyasasını biraz küçümsediler. Ben bu ara çalkantı beklemiyorum ve laflarını onlara yutturucasına yükseliş bekliyorum. Bakalım bekleyip görmek lazım.
|
╓▄▄▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄╖, ,▄██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▄, ▄████▀▀░░ ░╙▀▓███▓, ,███▓╣▒▒▒░░╓╖╖╖╖╖╖,░░░▒▒╢▓▓▓[ ╓▓██▓▓▓███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▓╢▓▓▓▓ ╖▒▓▓▓▓▓██████▀▀▀▀▀▀▀▓██████▓▓▓▓▒░, ╫▒▒▓▓▓▓▓▓▒ "▓▓▓▓▓▓ ╟ ▐▓░░░▓▓▓▓▓▓╖ ▓▓▓▓▓▓░ ]▓ ,▓▓░░░░╙▓▓▓▓▓▄ ╓▓▓▓▓▓▓`░░ ▐▓▌ ╟▓▓▌░░░ ╙▓▓▓▓▓▓ ╓▓▓▓▓▓▓░░░░╓▓▓▓ ╟▓▓▓▓ ░`▓▓▓▓▓▓, ╟▓▓▓▓▓╜░░░░╓▓▓▓▓ ╙▓▓▓▓▓,░ ░ ▓▓▓▓▓▓╖ ,▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒░╟▓▓▓▓▌ ▓▓▓▓▓▓╖░ ╙▓▓▓▓▓▌ ╓██████▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓` ╙▓▓▓▓▓▌ ░░╙▓▓▓▓▓▓█████▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓ ╙▓▓▓▓▓▓ ░░░▓▓▓▓▓▓███▓╢╣╢╢▓███▓█▀ ▓▓▓▓▓▓@░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▀ ▀▓▓▓▓▓▄░▒▒░▓▓▓▓▓▓██▓████▀▀ ╙▀▀▀██████████▀▀▀` | | InfinitusToken.io | | ███ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ | | | | ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ██ ███ ███ | | ⚑⚑ Read our Whitepaper ⚑⚑ Medium ⚑⚑ Telegram |
[/ta
|
|
|
hero1111
|
|
March 21, 2018, 05:23:00 PM |
|
Tether mevzunu bir ara çok öndeydi şimdi yerini G20 zirvesi aldı ama sanki bilinçli olarak tether mevzusu uyku moduna alındı ben piyasanın bir müddet bu şekilde devam ettikten sonra tekrar tether olayının hortlatılacağına inanıyorum ve umut ediyorum ki bu olay artık bir netliğe kavuşur .
|
|
|
|
harsak06
Member
Activity: 182
|
|
March 21, 2018, 10:23:15 PM |
|
yeter artık şamaroğlana döndü bitcoin artık kim ne darbe indirecekse indirsin de biz de rahatlayalım ve bir an önce toparlanmasını bekleyelim
|
|
|
|
CTRLX
|
|
March 21, 2018, 10:57:26 PM |
|
Roger Ver gelecek, transfer hızı ve ücreti konusunda bitcoin'e kafa tutarak bitcoin cash'ı çıkarttı ama lightning networkle beraber bitcoin'in transfer ücreti 5 cent oldu dolayısıyla bitcoin cash gibi artık bir kriptoparanın artık hiçbir işlevi kalmadı ve resmi olarak bir altcoin olduğunu, bitcoin karşısında duramayacağını kanıtladı.. Ben zaten biliyordumda toplulukta bitcoin'in açık kaynak kodlu ve geliştirmeye açık olduğunu anlamıştır artık.
|
|
|
|
neowutang
Jr. Member
Merit: 1
|
|
March 22, 2018, 09:25:34 AM |
|
market değeri dün en yüksek 353 milyar dolar gördüm. 349'da şu anda hep sürükleyen bitcoin oluyor kriptoları. uğraşmasalar yükselecek. problemin kaynağı 6'dan 9'a yükseldi. 15'e felan gelsin de sonra haber yayalım düşsün gitsin. inş böyle fikirler karşımıza çıkmazlar.
|
| Shopin | Shopping Made Personal ›››› https://tokensale.shopin.com/ ‹‹‹‹
|
|
|
proof_seeker
Member
Activity: 336
Merit: 11
|
|
March 22, 2018, 01:17:32 PM |
|
Umarim bundan sonra piyasayi durdurabilecek kimse kalmamistir. Cunku bu seneye cok buyuk deger kaybiyla basladi bir sekilde bunu telafi etmesi gerektigini dusunuyorum.
|
|
|
|
tlcash
|
|
March 22, 2018, 01:29:22 PM |
|
Artık piyasa güzelde iyi olur. Bıktık artık bu piyasanın düşüşünden birazda yükseliş görmeli artık. Yapılabilecek bir dünya olumsuz haber yapıldı bitcoin için. Birde mtgox olayı var. Esas sorunda bu.
|
|
|
|
suram
|
|
March 22, 2018, 04:53:28 PM |
|
Bir darbe olmasa da yükselemez ki piyasada korku var, her halükarda gelece kötü haberlerin toplamı iyilerden fazla olacağı için boğa sezonu gibi bir durum olamayacak bence. Bakalım 12.000'i sağlam kırması lazım boğa için
|
ADVERTISEMENT SPACE FOR RENT, PM
|
|
|
loveistanbul
Member
Activity: 392
|
|
March 22, 2018, 06:22:34 PM |
|
Piyasada şimdilik her şey normal gibi herhangi olumsuz bir haberde yok ,kripto para piyasasına yapılan açıklamalar iyi yönde ,tek eksik bu durumun fiyatlara yansımaması bu durum can sıkıyor.
|
|
|
|
karmenali
|
|
March 22, 2018, 08:54:26 PM |
|
2 aydır çektiklerimiz malum üzerine G20 korkusu sarmıştı ama kazasız belasız atlatıldı bu sene sanki. Yarın 20 si önümüzdeki günlerde olumsuz flod nerden/kimden gelecek sizce?
demir alma zamanı gelmişse bu limandan, habere falan ihtiyaç duyulmaz piyasada düzeltmeler her zaman olacak ekstra bir habere ihtiyacımız yok. hep bir suçlama veya felaket tellalığı
|
|
|
|
Bitinator
|
|
March 22, 2018, 09:32:45 PM |
|
Bitcoin'in transfer ücreti düştüğü için ağlayacak kriptopara nedir? Bitcoin cash ve bitcoin gold. Bu herifler bitcoin'e daha hızlı transfer ve daha ucuz transfer amacıyla rakip olmuştu ama bugün görüyoruzki bitcoin'in transfer ücreti bitcoin cash'ın transfer ücretinden çok daha düşük dolayısıyla ağlayacak ilk kişinin spekülatör piç Roger ver olacağını düşünüyorum.
|
INVALID BBCODE: close of unopened tag in table (1)
|
|
|
longthu
|
|
March 22, 2018, 11:46:28 PM |
|
spekülasyonların bitmesini beklemiyorum sıradaki darbe amerikadan gelebilir.
|
|
|
|
khasank
|
|
March 23, 2018, 01:21:24 AM |
|
Balina lar ne zaman hangi yöne gitmesini isterse o yöne gider diye düşünüyorum. Büyük yatırım fonlarını iyi takip etmek lazım. Güzel haberler silsilesi ile yukarı çıkartabilirler. Tabi bunun için yeteri kadar düşürmüş ve yeteri kadar toplamış olmaları gerekli. En büyük soru yeteri kadar topladılar mı?
|
|
|
|
taseron.isci
|
|
March 23, 2018, 11:56:42 AM |
|
Cok gecikmedi japonyadan geldi hemen bir darbe ve ufak bir dususe daha sebebiyet verdi maalesef. Rahat birakmayacaklar galiba piyasayi.
|
|
|
|
hayratposta
Newbie
Merit: 0
|
|
March 23, 2018, 01:29:00 PM |
|
G20 gecmis olsada balinalar piyasayi asla terketmeyecek bence. Bu da kucuk yatirimcilarin kazanc saglamasini oldukca zorlastiriyor.
|
|
|
|
muteahhit
Member
Activity: 364
Merit: 20
|
|
March 23, 2018, 02:05:20 PM |
|
G20den birsey cikmayinca yavas yavas ulkelerden olumsuz aciklamalar gelmeye basladi. Bunu japonya baslatti ve bence burda bitmeyecek devami gelecektir.
|
|
|
|
tartibaya
|
|
March 23, 2018, 11:55:02 PM |
|
G20 den zaten birşey beklemiyordum kaldıki hacim zaten düşüktü ama G20 ye kadar piyasanın resmen suyunu sıktılar. Artık klasik falanca ülke yasaklayacak falanca kriptopara çıkartacak haberleri devam.
|
|
|
|
|