ekiller (OP)
Legendary
Activity: 2352
Merit: 1169
LLP Programming & Electronics
|
|
March 21, 2018, 08:40:32 PM |
|
Raflarımda duran eski malzemeleri eksiltiyorum , Sistem yenilememden önce bu ürünler madencilikte kullanılıyordu. Demin test edip çalıştırdıklarımı ilana koyuyorum . Şuan 4 adet anakart + işlemci + ram seti test ettim .
Ödeme kripto para olarak alınır. Hangi coin olacağı fark etmez.
Setlerde ki anakart markaları GigaByte ve Asus tur. Model, işlemci MHZ vs detay soru sormayınız. işinize yarayacaksa bu şekilde alıp kullanabilirsiniz. Çalışır durumda ve denenmiştir. Açıklama aşağıda.
Ürünler:
5 ekran kart destekli anakart + işlemci + 1GB ram Fiyat : 120TL Windows 7 ve EthOS / Ubuntu linux ile test edilmiştir. 5 ekran kart destekli anakart + işlemci + 2GB ram Fiyat : 140TL Windows 7 ve EthOS / Ubuntu linux ile test edilmiştir.
4 ekran kart destekli anakart + işlemci + 1GB ram Fiyat : 100TL Windows 7 ve EthOS / Ubuntu linux ile test edilmiştir. 4 ekran kart destekli anakart + işlemci + 2GB ram Fiyat : 120TL Windows 7 ve EthOS / Ubuntu linux ile test edilmiştir.
4 adetin hepsini alana fiyat 400 TL karşılığı kripto paradır. Veya değişik ürün ve malzemeler ile Takasta olur. Elinizden çıkarmak istediğiniz işe yaramayan şeyleri teklif edebilirsiniz .
|