kubra68
Member
Activity: 336
Merit: 10
|
|
April 07, 2018, 10:28:53 AM |
|
nasıl büyük yükseliş olsun allah aşına google twiter develetlerin baskısı nasıl yükseliş olacak artık hayal kurmaya başladık hepimiz yükselecek de yükselecek artık herkes kulaktan dolma bilgiler ile yükselecek de yükselecek de artık yeterr sallamakta üstümüze yok .TABİ UMUDUMUZ BU BAŞKA YOLU DA YOK İNŞALLAH DİYELİM ARTIKKK
|
|
|
|
ankara44
Member
Activity: 434
Merit: 14
|
|
April 07, 2018, 10:34:07 AM |
|
Böyle iddialı başlık atanlar keşke neden büyük yükseliş beklediklerini gerekçeleriyle birlikte yazsalar da biz de bilgilensek. Şu sıralarda büyük yükseliş için hiç bir neden göremiyorum. Keşke olsa.
|
|
|
|
Ihlamurcubaba
Newbie
Activity: 87
Merit: 0
|
|
April 07, 2018, 02:03:41 PM |
|
Gelecek gelecek diye ciğerimiz soldu.Bu balinalarda vazgeçmiyor piyasayı öldürmekten.Ben saldım artık bu işleri paramda kalmadı fazla sadece izliyorum artık.
|
|
|
|
alturay
|
|
April 07, 2018, 02:19:42 PM |
|
Her şeyin yoluna girmesi 2019 ilk çeyreğini görür. Daha farklı hayaller kurmak şuan için çok güç. Sektör her şeye rağmen devam ediyor. Ancak bu gidişattan yatırımcılar oldukça fazla yara aldı. Umarım güzel günler bizi bekliyor olacak.
|
|
|
|
zaza4700
Newbie
Activity: 252
|
|
April 07, 2018, 03:17:42 PM |
|
ben yükselişin yakın zamanda geleceğini düşünüyorum ve o yüzden şu anda altlardan habire topluyorum ve beklemeye geciyorum bu fiyatları yakın zamanda arar oluruz
|
|
|
|
thepanicpoint
|
|
April 07, 2018, 04:58:44 PM |
|
Büyük yükseliş gelcek diye diye koca martı geçirdik gerçekten de, şimdi nisan ortasından sonra deniyor ama bence nisanda da gelmez, mayıs ortasından sonra gelir yükselişler diye bekliyorum ben.
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
April 07, 2018, 07:48:48 PM |
|
Haberlin artık hükmü kalmadı sayılır bu piyasada. TAbiki sadece iyi haberlerin kötü haber geldimi yer yerinden oynuyor. Tek beklentimiz şuan ocak ayında piyasadan çekilen balinaların geri gelmesi. Ben de bunu yakın zamanda olarak düşünüyorum tahminim 15 nisandan sonra.
|
|
|
|
Jomok
Newbie
Activity: 2
|
|
April 07, 2018, 07:52:26 PM |
|
Mayıs-Haziran da belli olacak bence. Şuanda yükseliş zor.
|
|
|
|
utkutekceylan
Newbie
Activity: 98
|
|
April 07, 2018, 08:00:39 PM |
|
Olumlu haberler daha önce de çıktı ancak etkileri çok olmadı (olumsuz haberlere nazaran) bu yüzden çok umutlu değilim ama yine de az da olsa iyi şeyler olabilir gibi görünüyor.
|
|
|
|
papadoc
Member
Activity: 364
Merit: 10
|
|
April 07, 2018, 08:59:49 PM |
|
şu yükseliş bir başlamadı haşat olduk 3 ay önceki gibi bir yükseliş olsa da keyfimiz yerine gelse cüzdanı açıp bakamıyorum artık hergün eriyor
|
|
|
|
trako
|
|
April 07, 2018, 09:31:23 PM |
|
büyük yükseliş çok yakında... büyük yükseliş çok yakında.... bu tarz söylemler haberler açıklamalar bana hep eski filmlerde mahalleye köye gelen arabanın etrafında şuursuzca koşuşturan çocukları anımsatıyor. ya da köyün delisinin davulla meydanda dolanmasını anımsatıyor. yükselebilir. ihtimal dahilinde. düşedebilir bu da ihtimal dahilinde... yakında! ya bana gün tarih ay vermediğin sürece komik geliyor ya. düşüş beklemek şundan bundan vs demek ya da hareketi öngörmek bu olabilir kastım onlar değil. kastım bu üfürükçüler.
|
|
|
|
jhontwis
|
|
April 07, 2018, 09:35:27 PM |
|
Büyük bir yükseliş olmasada küçük küçük devamlı yükseliş olsun istiyorum bu durum hem daha sağlıklı hemde psikolojyi daha iyi tutuyor. Biraz olsun toparlansın artık.
|
|
|
|
erdemylmz99
Newbie
Activity: 168
|
|
April 21, 2018, 01:39:29 PM |
|
Evet bana görede öyle arkadaşlar sabrediyoruz aylardır bekliyorum abim kazandı altcoinden geçtiğimiz dönemlerde x4 verim aldı. Benim de piyasadan umudum var.
|
|
|
|
Hc01
|
|
April 21, 2018, 01:41:31 PM |
|
Boga tam anlamıyla basladı arkadaslar dususler zaten durmustu, su son 5-6 gun de artıslar gelmeye basladı bakalım nekadar buyuk yukselıs olucak bızım ıcın, umarım herkesın coını mın 5e felan katlar:)
|
|
|
|
krm4700
|
|
April 21, 2018, 05:06:01 PM |
|
bu kadar çok yazıllıp çizildiğine göre artık gelmesi lazımdı henüz bunu kanıtlayacak ani ve sağlam yükselişler gözlenmemiş durumda.
|
|
|
|
Arksun
|
|
April 21, 2018, 06:04:33 PM |
|
Böyle saatli maatli takvimli şeyler görünce atraksiyon oluyor Boğanın içinde miyiz bilmiyorum, halen temkinli yaklaşmak gerektiğini söyleyen kesimler de mevcut sadece şimdilik iyi görünüyor umarım bu pozitif atmosfer yanıltıcı değildir.
|
|
|
|
Xexen4
|
|
April 21, 2018, 06:08:00 PM |
|
1 haftadır mentor diye tabir edilen kişilerin de twitter da etkinlikleri arttı. zoraki bir boğaya giriyor gibiyiz. yeter bu ayıdan çektiğimiz yeşillensin ortalık artık
|
|
|
|
Ecol
|
|
April 21, 2018, 07:00:45 PM |
|
Piyasa yeşillenmeye başladıda zaten yavaştan toparlanıyor bunun az da olsa haberlerde etkiliyor tabi ki.
|
|
|
|
icegeekfresh
|
|
April 21, 2018, 07:05:12 PM |
|
Ufaktan yeşillenmeler var, haftaya daha bir hızlı artışlar olabilir mi acaba diye bekliyorum bu hafta ufak ufak artışlarla geçti, umarım zararları çıkarırız daha baya bir artmaları gerek okadar düştük ki.
|
|
|
|
nazymzhu
Jr. Member
Activity: 248
Merit: 1
|
|
April 21, 2018, 07:10:46 PM |
|
Ufaktan sinyallerini verdi büyük yükseliş geliyor habercisi piyasaya iyi paralar girmeye başladı devam eder inşallah böyle
|
|
|
|
|