Bitcoin Forum
July 21, 2018, 06:51:21 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Simple mining question.  (Read 348 times)
Quantus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 883
Merit: 1000



View Profile
October 29, 2013, 10:34:20 AM
 #1

 

I"m running BFGminer and CGminer-nogpu on the same PC for the first time.
BFGminer working fine and so is cgminer but I'm getting a lot of error messages on cgminer "BitForce detected failed to initialse. Can i just ignore these?

(I am a 1MB block supporter who thinks all users should be using Full-Node clients)
Avoid the XT shills, they only want to destroy bitcoin, their hubris and greed will destroy us.
Know your adversary https://www.youtube.com/watch?v=BKorP55Aqvg
1532155881
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532155881

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532155881
Reply with quote  #2

1532155881
Report to moderator
1532155881
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532155881

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532155881
Reply with quote  #2

1532155881
Report to moderator
1532155881
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532155881

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532155881
Reply with quote  #2

1532155881
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1532155881
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532155881

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532155881
Reply with quote  #2

1532155881
Report to moderator
1532155881
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532155881

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532155881
Reply with quote  #2

1532155881
Report to moderator
pontiacg5
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364
Merit: 250



View Profile
October 29, 2013, 08:51:33 PM
 #2

I run USB Asics on BFGminer and scrypt mine with CGminer on the same system with no errors.

Are you mining BTC with Cgminer as well? When I was doing that I got a whole bunch of "icarus failed to initialize" errors, but my pool was still showing good shares from BFGminer coming through. I wasn't able to figure out how to keep cgminer from looking for asics, didn't really care much since I was switching to scrypt.

Should be ok though, just annoying!

Please DO NOT send me private messages asking for help setting up GPU miners. I will not respond!!!
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!