Bitcoin Forum
November 21, 2017, 03:22:09 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Simple mining question.  (Read 345 times)
Quantus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 881



View Profile
October 29, 2013, 10:34:20 AM
 #1

 

I"m running BFGminer and CGminer-nogpu on the same PC for the first time.
BFGminer working fine and so is cgminer but I'm getting a lot of error messages on cgminer "BitForce detected failed to initialse. Can i just ignore these?

(I am a 1MB block supporter who thinks all users should be using Full-Node clients)
Avoid the XT shills, they only want to destroy bitcoin, their hubris and greed will destroy us.
Know your adversary https://www.youtube.com/watch?v=BKorP55Aqvg
1511277729
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511277729

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511277729
Reply with quote  #2

1511277729
Report to moderator
1511277729
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511277729

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511277729
Reply with quote  #2

1511277729
Report to moderator
1511277729
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511277729

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511277729
Reply with quote  #2

1511277729
Report to moderator
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511277729
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511277729

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511277729
Reply with quote  #2

1511277729
Report to moderator
1511277729
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511277729

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511277729
Reply with quote  #2

1511277729
Report to moderator
1511277729
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511277729

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511277729
Reply with quote  #2

1511277729
Report to moderator
pontiacg5
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364



View Profile
October 29, 2013, 08:51:33 PM
 #2

I run USB Asics on BFGminer and scrypt mine with CGminer on the same system with no errors.

Are you mining BTC with Cgminer as well? When I was doing that I got a whole bunch of "icarus failed to initialize" errors, but my pool was still showing good shares from BFGminer coming through. I wasn't able to figure out how to keep cgminer from looking for asics, didn't really care much since I was switching to scrypt.

Should be ok though, just annoying!

Please DO NOT send me private messages asking for help setting up GPU miners. I will not respond!!!
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!