fragilesun
Jr. Member
Activity: 322
Merit: 2
|
|
June 30, 2018, 09:22:10 PM |
|
pisayalar düzelir mi bilemiyeceğim ama şu anki yukarı yönlü hareketin kısıtlı olduğunu ve biraz daha düşüş terindinin devam ettiğini düşünüyorum.
|
✦ ETHA ✦ First Decentralized Remittance Solution Platform
|
|
|
sgrcn36
Newbie
Activity: 252
Merit: 0
|
|
July 03, 2018, 06:12:47 PM |
|
Benim tahminin piyasalar temmuz ayında yükselmeye başlayacak zaten 2018 yılının 2. 6 ayına girdik bu aydada yükselmese yıl sonuna kadar böyle inişli çıkışlı gider.
|
|
|
|
heidikim
|
|
July 04, 2018, 06:59:19 AM |
|
Hepimizde bir umutlanma var ama geçen gün binancede gerçekleşen olay ne yazık bir an için umutlarımızın sönümlenmesine yol açsa da uzun vade için yine de benim beklentilerim yüksek ama zaman veremiyorum şu an için.
|
|
|
|
deli.mehmet1
Newbie
Activity: 76
|
|
July 04, 2018, 04:22:11 PM |
|
Yükselicektir arkadaşlar ama çok fazla manipüle olayı oluyor gördüğüm kadarıyla yine de boğanın sonunda olduğumuzu düşünüyorum .
|
|
|
|
minionstar
Member
Activity: 196
Merit: 10
Streamity Decentralized cryptocurrency exchange
|
|
July 04, 2018, 07:42:07 PM |
|
Sert bir düşüş yaşadık, yükselişler elbette ki olacaktır ancak bence toparlanması, eski fiyatlara dönmesi için uzun bir zamana ihtiyaç var. Büyük bir patlamayla eski fiyatlara döneceğini düşünmüyorum.
|
|
|
|
sofikurban
|
|
July 05, 2018, 11:54:13 AM |
|
Piyasa belki bu büyük düşüş sonrası düzelecektir ,fakat yatırımcıların kripto piyasasına olan güveni bitti gibi ,bu durumda kripto piyasasının tekrar toparlanıp talep oluşturmaya başlaması en az 1-2 yılı alacaktır.
|
|
|
|
unutbunudostum
Newbie
Activity: 70
|
|
July 07, 2018, 05:15:58 PM |
|
Düzelicektir ama uzun vadeli olacaktır , zaten bu piyasada hemen satıp çıkmayacaksın misal bitcoinin varsa düştü diyelim panik yapıp satmak bana göre yanlıştır bekleyeceksin hold yapacaksın ana coinlere yatırım yapıyorsan.
|
|
|
|
jhontwis
|
|
July 07, 2018, 07:11:17 PM |
|
Piyasa elbette düzelecek ancak ne kadar daha böyle gider gerçekten kestirmek zor yani en son direnç çalıştı fakat bir daha 6400 altına kırarsa gerçekten olabilecekleri düşünmek dahi istemiyorum.
|
|
|
|
gulypz
Member
Activity: 476
|
|
July 07, 2018, 08:59:12 PM |
|
Piyasa düzelecek evet ve gerçekten çok az kaldı diye düşünüyorum ama asıl olan piyasanın düzelmesi değil piyasa düzeldiğinde karı iyi değerlendirmek reelize etmek
|
|
|
|
chillchelee
Newbie
Activity: 71
|
|
July 08, 2018, 01:36:33 PM |
|
Düzeleceğini çok sanmıyorum açıkçası
|
|
|
|
necrofurian
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 1
|
|
July 08, 2018, 02:13:51 PM |
|
ralliyi ne kadar hızlı yapıyorlar ise dumpu da o derece yavaş devam ettirmesini biliyorlar. ben kendi açımdan yazayım. bitcoin sene sonu 20 bin dolar olmuş, olmamış artık beni enterese etmiyor. gün içi biraz al-sat yapmaya başladım. onunla bitcoin sayımı inş artıracağım.
|
gemstra |▌ The Future of Social Selling |▌ A blockchain infrastructure ● ● ● ● for the biggest gig economy of tomorrow ● ● ● ●
|
|
|
redboxneo
Member
Activity: 546
|
|
July 08, 2018, 04:27:42 PM |
|
eğer dip yakalandı ise baya yavaş bir yükseliş bizi bekliyor. öyle dump etkisi daha ılıman geçecek gibi. hatta bunu yaparken çok sayıda tuzak ile coinlerin satılmasına teşvik edeceklerdir. öyle olmasa nasıl kazanacaklar.
|
|
|
|
rickyrich45
Newbie
Activity: 80
|
|
July 08, 2018, 04:39:58 PM |
|
piyasaların canlanmasını yatırımcılar uzun zamandır bekliyorlar. bir kaç iyi haberin gelmesine bağlı her şey. ancak eski günlerine döner mi ondan emin değilim açıkçası, özellikle kısa vadede zor görünüyor.
|
|
|
|
ramsay snow
|
|
July 08, 2018, 05:30:33 PM |
|
biraz canlanıyor gibiyiz bakalım grafiklerimiz yeşermeye devam edecek mi. umarım büyük bir yükseliş trendine girer zarar ettiğimiz coinlerde biraz düzelme görebiliriz. yoksa umutsuz günlerimiz geri gelebilir
|
|
|
|
fragilesun
Jr. Member
Activity: 322
Merit: 2
|
|
July 08, 2018, 08:11:27 PM |
|
ayladır düzelmesini bekliyoruz ama düzelmiyor. her defasında daha aşağılara kırılan bir piyasa yapısını yaşıyoruz.
|
✦ ETHA ✦ First Decentralized Remittance Solution Platform
|
|
|
skaynar
Newbie
Activity: 126
|
|
July 08, 2018, 08:35:22 PM |
|
Büyük ihtimalle bu sene sonunda düzelmeye başlayacak sonrasında herkes tekrar umutlanmaya başlayacak. Fiyatlar yükselmeye başladı
|
|
|
|
KodesCrew
|
|
July 08, 2018, 09:52:29 PM |
|
piyasanın düzelmesi kavramı çoğu kişi için görecelidir. neye nerden hangi seviyeden girdiğine göre değişir. volatilitenin çok yüksek olması en büyük handikaplardan biri.
|
|
|
|
usakli64
|
|
July 08, 2018, 10:14:07 PM |
|
Piyasa duzelmeye basladi fakat herkesin agzinda oldugu icin soyluyorum 6800 dolar ve 7200 dolar direncini kirmasi gerekiyor. Ben buna cok inanmasam da yinede buralara yaklastikca duzelme egilimi olduguna dair inancim pekisiyor.
|
|
|
|
mypat3op
|
|
July 08, 2018, 11:48:00 PM |
|
Piyasada fiyatların devamlı ileri gidecek hali yok ya da tam aksi, bir düşüş bir yükseliş derken bir kaç haber bir bakmışız uçuşa geçmiş, olur mu olur.
|
|
|
|
chaskes
Newbie
Activity: 84
|
|
July 09, 2018, 06:18:39 PM |
|
Piyasa düzelicektir dostlarım , bir çok konu var forumda gördüğünüz gibi bitcoin kaç gere öldü vesaire vesaire , gördüğünüz gibi piyasa sürekli tekrar ediyor biraz sabırlı olun grafikleri takip edin algoritmayı çözmeyi çalışın paniklemeyin.
|
|
|
|
|