Bitcoin Forum
October 24, 2017, 12:40:06 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Question about Slush´s pool - Total noob here :3  (Read 404 times)
Zahavi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
October 29, 2013, 07:50:51 PM
 #1

Hey there fellow BTC users :-)..

I recently stated mining, with an SUPER old, home made money machine (2008 HP desktop aka. "Old Lady") and so far im going with 6 Mhash/s and im useing Slush´s pool Wink...

But my question is - Why does i dont recive any BTC at all :S? It shows on the "Estimated reward" but dosent show up on "Unconfirmed reward" or "Confirmed reward" afterwards...
 
I know there will be a few peps flameing "Omg check forum for other posts", "Go google it" and stuff, but im REALLY new to this BTC stuff, so if someone would be abel to assist me it would be sweet Cheesy

(You can check my fresh board on my recent posts, if you like)... Cheesy

TY FOR ANY ANSWERS Wink


pater noster qui es in caelis sanctificetur nomen tuum
1508805606
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508805606

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508805606
Reply with quote  #2

1508805606
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508805606
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508805606

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508805606
Reply with quote  #2

1508805606
Report to moderator
1508805606
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508805606

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508805606
Reply with quote  #2

1508805606
Report to moderator
pontiacg5
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364



View Profile
October 29, 2013, 07:52:38 PM
 #2

You probably don't have any bitcoins because 6mh/s isn't enough to make any bitcoins.

Sorry bud, you can't mine with 6mh/s any more  Undecided

Please DO NOT send me private messages asking for help setting up GPU miners. I will not respond!!!
Zahavi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
October 29, 2013, 07:57:05 PM
 #3

Getting a new graphic card, and hopefully a motherboard with 5 PCI insted of 1 tommorw xD - Hope that will work Wink Just setting this up to see how it works Cheesy.. But ty for the fast answer, buddy ^^


pater noster qui es in caelis sanctificetur nomen tuum
pontiacg5
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364



View Profile
October 29, 2013, 08:00:25 PM
 #4

Just remember to check the minimum payout value of whatever pool you mine at. Mining with any graphics card at this point probably isn't enough to reach the minimum payout limit.

You might give some altcoins a shot though, some can be mined with CPUs and GPUs only. Special ASIC bitcoin miners have squeezed all the profit margin out of gpu mining.

Please DO NOT send me private messages asking for help setting up GPU miners. I will not respond!!!
lysolcargo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16


View Profile
October 30, 2013, 01:08:16 AM
 #5

You might not be getting any shares, but if you are, you may have to wait for the block to have 120 confirms before it is payed out.
dustofdeath
Member
**
Offline Offline

Activity: 98


View Profile
October 30, 2013, 01:19:20 AM
 #6

even 5 gpus is nto enough for bitcoins.
you cant do GPU/CPU farming on it anymore. a Cheap USB ASIC miner will possibly outperform your expensive setup.

Bitcoin GHAS renting and 0% fee stratum mining.
https://cex.io/r/0/condemned/0/
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!