Öncelikle bu proje için teşekkür ederim ve başarılarınızın devamını dilerim. Tokensuite, bounty'lerini sıkı takip ettiğim ve profesyonel bulduğum bir ekiptir. O yüzden 12 gün sonra açılacak platformu dört gözle bekliyorum. Son zamanlardaki airdrop'ların çoğu tabir-i caizse çöp/scam ve kuralları katı (
KYC isteyen bile vardı), o yüzden katılmayı bırakmıştım. Artık sadece bu site vasıtasıyla katılırım muhtemelen.
Özellikle daha sonra piyasaya çıkacak olan Bounty platformunu ve işleyişini merak ediyorum. Şimdiden büyük rağbet göreceği kanısındayım. Bu arada benim temennim bounty'lere katılımcı limiti getirilmesidir ve hatta katılımcıların davranışlarına göre (
hile yapan, proje için kaliteli tweetler atıp projenin daha iyi reklamını yapabilen vs.)
kara/gri/beyaz liste gibi bir uygulama yapılabilir, ama bu uygulamanın yürürlüğe konulması tahminimce ilk aşamada baya zor olur.
Sonuçta yeniyiz, ingilizce de sıkıntı oluyor bazen, bazı şeyleri anlamak zor olabiliyor. Stake eklenmeyince sorarız en azından ve hatamızı düzeltiriz.
Tarihlerin eklenmediğini gördüm bazı kampanyalarınızda. Duyuru yapılmış ama tarih aralığı olmayınca sıkıntı oluyor. Başlasak bir dert başlamasak bir dert. Tarihler yanlış olursa nasıl düzelteceğiz diye düşünüyoruz.(En azından benim için böyle)
Dostum, kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum, tarih aralığını çok dert etme. Eğer spreadsheet'te tarih aralığı yoksa, bounty'nin açıldığı günü ilk haftanın 1. günü olarak baz al. Eğer daha sonra eklenirse sen de postunu editlersin ve kesinlikle sorun olacağını sanmıyorum. Zaten needmoney'nin açtığı bounty'lerin hafta aralıkları genellikle 8 gün, 1 Nisan - 8 Nisan gibi... Fakat sen aynı tweet/retweet'i 2 haftaya da yazmadıkça sorun yok. Yani özetle, tarih aralığını kafaya takma derim. Ama gidip haftayı da 3-4 gün kaydırma.
Ayrıca kuralları anlamadığın zaman her zaman bana mesaj atabilirsin, destek olmaya çalışırım
Ekibin bountylerine katıldıkça, kuralların çok değişmediğini ve güzel kurallar olduğunu göreceksin (örneğin: You can report max 3 Retweets and Likes.
)