Videoyu izledim. Maalesef yeni bir bilgi öğrenemedim. Genellikle yeni başlayanlar için video çekiyorsunuz. Bu da anlaşılabilir bir şey.
2 noktada çeşitli itirazlarım var:
Bu %80 scam konusunda bir kaynak var mı? Emin hoca da aynısını söyledi fakat ben oranın o kadar olduğunu düşünmüyorum. Ha hextracoin bitconnect vs tarzı ponziler katılıyorsa belki...
Diğer konu ise; piyasadaki önemli coinlerin bir çoğu ico yaptı. Buradakilerin çoğu yoktu o dönemde burada ama siz hatırlarsınız. Lisk, waves en önemlisi ethereum. Hatta daha eskiye gidelim NXT. ICO lara scam diyeceksek bunlar da scam olabilir.
Sizin gözünüzde 10 milyon dolar toplayıp bunun 1 milyon dolarıyla borsaya giren, freelancer yazılımcılarla birlikte iOS/Android uygulama çıkartan sonrasında da haftada 1 gün medium'dan makale paylaşan projeler scam olmuyor sanırım. Siz sadece Bitcointalk'taki projeleri görüyorsunuz ama ana başlığı bile açılmayan ya da yerel olan birçok proje var. Intexcoin mesela? Ne olduklarını hepimiz biliyoruz değil mi? Bunlardan 1000'lercesi var, oran muhtemelen doğru.