@simetri bey evet o özelliği olduğunu biliyorum daha önce de kullandım.
@cryptotamer gelelim sana. Yurdum insanı olduğunu nereden biliyorsun? Bilmeden anlamadan yorum yaptığımı nereden biliyorsun? Kurmadan, kullanmadan yorum yaptığımı nereden biliyorsun? Türk insanı hakkında böyle fütursuzca ve saçma sapan konuşma hakkını nereden buluyorsun? Sosyolog musun?
İkincil olarak awesome miner'ın ne olduğunu tam olarak iyi biliyorum, buna emin ol. Daha önce kullandım ve arada 'götürdükleri' yani çaldıkları için kullanmayı bıraktım. İlgili başlıkta ve çoğu mining gruplarında bu programı kullanan insanlar test ediyorlar ve doğrudan kendileri kazdığında %5-6 daha fazla olduğunu söylüyorlar bunu ne yapacağız? Bu forumdaki konusuna gir incele bakalım neler var. Donanımhaber'deki ilgili konuya gir bak bakalım neler yazıyorlar. Gel seni benim de olduğum bir whatsapp grubuna ya da telegram grubuna davet edeyim, oradaki geçmişe giderek yazılmış mesajlara bak bakalım insanlar neler söylüyorlar. Ben kendim 1 kartla, 3 kartla ve 7 kartla tek tek test ettim ve doğrudan bir havuzdan doğrudan bir miner aracılığı ile kazmak her zaman daha fazla getirdi bu aptal awesomeminer'a göre. Bunu ne yapacaksın şimdi bana açıkla bakalım? Sen benim kullanıp, kullanmadığımı bilmeden işkembe-i kübradan neden atarsın?
Tabii ki daha saçma sapan kayıplardan bahsetmiyorum bile. Ödemeyi btc olarak ya da x coin olarak istediğimde change edilirken beklediğim 3 günlerden 5 günlerden bahsetmiyorum bile! O arada borsalarda yaşanan değer kayıplarının bana yansımasından bahsetmiyorum bile!
Şimdi ben sana soruyorum: Buradaki sergen34 nickli arkadaş da benim gibi bakmış ve kendisinin kazmasının daha avantajlı olduğunu belirtmiş. Biz burada bunları test eden kişiler olarak denedik ve gördük diyoruz ki "bu program bir kaçak var ama ne"?. Sen şimdi "ımı yırdımın insanı tım ılırık dınımıdın yırım yıpıyır" diye saygısızca yorum yapıyorsun ya, bu hakkı ve saygısızca konuşma hakkını nereden alıyorsun, bana bunu bir açıklar mısın?
Ayrıca adamdaki egosantrizme bakar mısın? "İnsanlara faydamız olsun istedim, bear marketlerde para nasıl kazanılır belki bir faydamız olur". Sağol yüce insan, bir program önerdin ve ayı döneminde para kazanma oranımı 8x'e çıkardın
tamer isimli arkadaşım senden rica etsem bu hakkı nereden bulduğunu yazabilir misin?