blogmanya
Member
Activity: 364
Merit: 10
GR
|
|
April 17, 2018, 09:21:16 PM |
|
bende çok imzaya girdim ama son 6 7 ay için konuşursam credits dışında hiçbirinden bişey kazanamadım.proofsuite bountysine girdim para etmiyor, atlanta girdim biraz kaldım çıktım daha sonra gifcoine girdim ondanda bişey beklemiyorum fos çıktı.sadece işe yarar credits oldu onun dışında koca bir sıfır var elimde.bakalım sonderden bişeyler gelir belki
atlant zaten tam bir bul karayı al parayı gibi bir dolandırıcılıkdı, sonra dan kuralları değiştirdiler, allahtan ben girmedim
|
BITMART CRYPTOCURRENCY EXCHANGE
|
|
|
hacidasi
|
|
April 18, 2018, 07:47:26 PM |
|
bende çok imzaya girdim ama son 6 7 ay için konuşursam credits dışında hiçbirinden bişey kazanamadım.proofsuite bountysine girdim para etmiyor, atlanta girdim biraz kaldım çıktım daha sonra gifcoine girdim ondanda bişey beklemiyorum fos çıktı.sadece işe yarar credits oldu onun dışında koca bir sıfır var elimde.bakalım sonderden bişeyler gelir belki
hocam legandary hesapla girdiğiniz creditsde coğu şeye bedeldir. eğer imzada uzun süre durduysanız en azından bir araba bırakmış, o yüzden sizin yerinizde olsam hatalı bir düşünce yapısıda olsa diğerlerini hiç umursamazdım. bol kazançlar
|
|
|
|
primeer
|
|
April 18, 2018, 07:59:36 PM |
|
ağlayanlara bakmayın atlant iyi kazandırdı diye duymuştum. baya oyaladılar ama her ay maaş gibi 12 ay dağıtıyorlarmış.
|
|
|
|
CavitasOris
Newbie
Activity: 29
Merit: 0
|
|
April 19, 2018, 03:33:44 PM |
|
Bu kadar ico arasından emeğe değicek kampanya bulmak zor
|
|
|
|
thenorthblue
Member
Activity: 336
|
|
April 19, 2018, 05:00:24 PM |
|
ilk etap 300 dolar civarında değeri olan coin x5 yaptı 10 gün içerisinde ve şu an başlangıca göre x4'te seyrediyor. Güzel bir borsaya çıkmasını bekliyorum.
|
|
|
|
tuanvie
|
|
April 19, 2018, 05:36:07 PM |
|
Current olması lazım ama iş güç yoğunluğundan foruma girip ilgilenememiştim zaten çok problemli bir manager vardı stakeleri verdi mi vermedi mi belli degil, çoğu kişinin burnundan getirmişti. Güzel icolar yok denecek kadar az, şanslı olana çok iyi şeyler denk gelebiliyor
|
|
|
|
tutunkolonyasi
Newbie
Activity: 131
|
|
April 19, 2018, 07:01:34 PM |
|
Eşim son imza kampanyasından 500 tl kazanmıştı artık darısı benim başıma inşallah.
|
|
|
|
devotional
Member
Activity: 336
Merit: 13
|
|
June 21, 2018, 09:12:59 PM |
|
envion, revizor ve abyss hala hiçbir şey alamadım. 2si scam cıktı vermiyor abyss de dump yedikce yiyor temmuzda verecekmiş.
|
|
|
|
67semih
Jr. Member
Activity: 630
Merit: 1
|
|
June 22, 2018, 07:32:26 PM |
|
Genbby e katildim ama sonuclar henuz aciklanmadi. Duydugum kadariyla satislari pek iyi gitmemis. Peki ben buna sasirdimmi? Tabiki hayir😃 Simdi qurrexdeyim bakalim neolacak..
|
|
|
|
Ridcan
Member
Activity: 476
Merit: 31
|
|
June 22, 2018, 08:02:10 PM |
|
birçok arkadaş burada yazmış artık o eski şaaşalı günleri kalmadı maalesef imza kampanyalarının zaten alıp başını giden kampanyalar (örn quark,fantom vb.) imza kampanyası yada herhangi bir bounty işine girmiyor. bu forumun bir hediyesiydi forumdaşlarına ama artık bounty açan kampanyalardan bırakın kazandırmayı hardcap yapan projeler bile maalesef nadir projeler
|
|
|
|
LoveFooL
Member
Activity: 476
Merit: 12
|
|
June 22, 2018, 08:43:22 PM |
|
hemen satıp satmayacağıma yada bekletip bekletmeyeceğime ben şöyle karar veriyorum. Eğer sağlam bir proje ise mutlaka bekletiyorum. en son pundix i beklettim ve iyi ki de bekletmişim. beklentimin çok çok üzerinde bir gelir elde ettim. ama proje öylesine bir şeyse alır almaz satmak en mantıklısı
|
|
|
|
Necroface
Full Member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
|
|
June 22, 2018, 09:03:26 PM |
|
hiç kazanmadım )) bellugapay e katılmıştım, uyanıklar whitepaper'da geçen ekip parasını bilmem kaç ay sonunda alır gibi bir ibareyle bizi de ekipten sayıp, paralarımızı yatırmadı, yatırcaz diolar da, işte, inşallah maaşallah, yatırcakmış ama kilitli duracakmış, şu olcakmış bu olcakmış da açacakmış, açtığı gün coin 1 kuruş bile etmeyecek, tabi dediğini yaparsa, yapmama ihtimali de mevcut, o saatten sonra toplanıp kötülesek de çok geç. güzel oyalıyorlar.
|
|
|
|
hasyurt
|
|
June 22, 2018, 09:09:05 PM |
|
Pal token den 650 dolar kazandım. Normalde Mart ayında bitti ama ayı piyasasi diye tokenler kilitli kaldı yaklaşık 2 ay önce ico fiyatını 0.05 dolar dan 20 bin pal token yolladılar. Eline geçtiği gün 650 dolar yapıyordu. Yarısını sattım yarışı hala duruyor. Belki iş yapar
|
|
|
|
Matthewww
|
|
June 22, 2018, 10:36:37 PM |
|
katıldığım imza kampanyaları pek birşey getirmedi sadece bir tanesinden biraz birşeyler kazanabildim diğerlerinde elimiz boş döndük.
|
|
|
|
yussuzc1
Newbie
Activity: 77
|
|
June 23, 2018, 12:27:52 AM |
|
Belli olmaz bu işler şans biraz kardeşim.
|
|
|
|
hidrocop
|
|
June 23, 2018, 05:20:00 AM |
|
Bitclave kampanyasına katılmıştım 6-7 ay kaldım şu an 300 dolar falan ediyor aldıgım para, sonra enviona katıldım oda para vermedi scam çıktı bounty konusunda şimdide buna girdik, para almadım desem yeridir
|
|
|
|
triclinics21
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
June 23, 2018, 05:36:24 AM |
|
Fabric Token kampanyasına katılmıştım imza oranı çok diye 170 dolar kazandım 2 aya yakın bir sürede, member olarak fena sayılmaz. Sattım işte 0.3 eth falan yapmıştı
|
|
|
|
WeAreSoSory
Member
Activity: 238
Merit: 14
|
|
June 23, 2018, 06:43:46 AM |
|
İmzada eğer doğru icoyu bulmuşsanız kesinlikle kazanırsınız, ancak kazanacağınız rakam ahım şahım olmaz. Çünkü sizin gördüğünüz ışığı sizden önce gören çok fazla kişi oluyor. Bakınız jinbi ışığını gören giriyor. Sonu hayır olsun.
|
|
|
|
erguse
|
|
June 23, 2018, 07:53:17 AM |
|
GYM Rewards ico fiyatıyla 19.3 ETH'lik token yolladı ama şu an ne ediyoru hesaplamak bile gereksiz Belki ilerleyen zamanlarda iş görür. Temmuz ayında uygulamayı da faaliyete alacaklar. Kendi borsalarını da bir hal yoluna koyarlarsa olur bu iş neden olmasın
|
|
|
|
papadoc
Member
Activity: 364
|
|
June 23, 2018, 09:34:56 AM |
|
girdiğim son 2 imza kampanyası scam çıktı şuana kadar elle tutulur birşey kazanamadık şuan taşıdığım imzada ağustosa uzattı bountyi bakalım hayırlısı
|
|
|
|
|