Bitcoin Forum
January 18, 2018, 10:14:34 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Problems with GPU mining?!  (Read 709 times)
rampalija
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154



View Profile
November 02, 2013, 11:50:42 PM
 #1

Do you have any  problems with GPU mining, post it here. We will try to solve them.


I had this one


Gpu usage on 2 of my GPUS 7950 increasing and decreasing. Other 4 worked fine with continuos 100% usage. Same computer configuration on all cards.
I used same clock and tryed even to use stock clock but it didnt worked. I just started to use CG miner instead of GUIminer. I am not say tht GUI is not good but that solved my problems.   

Smiley

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1516313674
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516313674

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516313674
Reply with quote  #2

1516313674
Report to moderator
1516313674
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516313674

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516313674
Reply with quote  #2

1516313674
Report to moderator
Gumbork
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 585



View Profile
November 03, 2013, 12:16:43 AM
 #2

Do you have any  problems with GPU mining, post it here. We will try to solve them.


I had this one


Gpu usage on 2 of my GPUS 7950 increasing and decreasing. Other 4 worked fine with continuos 100% usage. Same computer configuration on all cards.
I used same clock and tryed even to use stock clock but it didnt worked. I just started to use CG miner instead of GUIminer. I am not say tht GUI is not good but that solved my problems.   

Smiley

Try increasing your power factor to 20%..


              ▄
            ▄███▄
          ▄███████▄
   ▄▄▄    █
█████████
   ███
    ███████████▄
██    ████    ████████▄
      ████    ██████████
  ████    ████▀██████████
  ████    ██▀   ▀█████████▄
      █████       █████████▄
      ███▀         ▀████████
  ██████▀           ▀███████
  █████▀             ▀█████
   ████ █▄▄▄     ▄▄▄█ ████
    ███ ▀███████████▀ ███
     ▀▀█▄ █████████ ▄█▀▀
        ▀▀▄▄ ▀▀▀ ▄▄▀▀
●●
●●
●●
●●
●●
●●
|●  facebook
●  reddit
●  ann thread
|
█ ██
█ ██ █
█ ██ █
█ ██ █
█ ██ █
█ ██ █
█ ██ █
█ ██ █
█ ██ █
█ ██ █
█ ██

██ █
█ ██ █
█ ██ █
█ ██ █
█ ██ █
█ ██ █
█ ██ █
█ ██ █
█ ██ █
█ ██ █
██ █
rampalija
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154



View Profile
November 03, 2013, 12:53:37 AM
 #3

Do you have any  problems with GPU mining, post it here. We will try to solve them.


I had this one


Gpu usage on 2 of my GPUS 7950 increasing and decreasing. Other 4 worked fine with continuos 100% usage. Same computer configuration on all cards.
I used same clock and tryed even to use stock clock but it didnt worked. I just started to use CG miner instead of GUIminer. I am not say tht GUI is not good but that solved my problems.   

Smiley

Try increasing your power factor to 20%..



this screenshot is not exacly mine, i found it on internet. But mine gpu usage was like this.  I solved the problem

Radelderth
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 206


View Profile
November 03, 2013, 01:46:02 AM
 #4

Do you have any  problems with GPU mining, post it here. We will try to solve them.


I had this one


Gpu usage on 2 of my GPUS 7950 increasing and decreasing. Other 4 worked fine with continuos 100% usage. Same computer configuration on all cards.
I used same clock and tryed even to use stock clock but it didnt worked. I just started to use CG miner instead of GUIminer. I am not say tht GUI is not good but that solved my problems.   

Smiley

Try increasing your power factor to 20%..



this screenshot is not exacly mine, i found it on internet. But mine gpu usage was like this.  I solved the problem

What was the problem then? I also have this when I setup my GPU for the first time, I tried increasing power factor and it work. Did it work for you too?

rampalija
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154



View Profile
November 03, 2013, 07:13:20 AM
 #5

Do you have any  problems with GPU mining, post it here. We will try to solve them.


I had this one


Gpu usage on 2 of my GPUS 7950 increasing and decreasing. Other 4 worked fine with continuos 100% usage. Same computer configuration on all cards.
I used same clock and tryed even to use stock clock but it didnt worked. I just started to use CG miner instead of GUIminer. I am not say tht GUI is not good but that solved my problems.   

Smiley

Try increasing your power factor to 20%..





this screenshot is not exacly mine, i found it on internet. But mine gpu usage was like this.  I solved the problem

What was the problem then? I also have this when I setup my GPU for the first time, I tried increasing power factor and it work. Did it work for you too?

nope didnt woked for me, i tried everything, this can happen when temp is high but mine wasnt high. I just unistaled GUIminer and instaled a CG miner. And now it wokrs perfectly

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!