Carolinawiestput28 (OP)
Jr. Member
Activity: 154
Merit: 1
|
 |
April 03, 2018, 02:25:58 PM |
|
CTR coinin spiklasyon yaptıgını tespit etmiş ve raporlar içinse 72 saat süre vermiş. Adamlar eklediklerin coinin bile takibini yapıyor işte size geleceğin borsası. Ayrıca bir duruma görece CTR coinin yurt dısına kaçarken sahibini yakalatmıs havalimanında. CTR suna -70% düşüşte. Binance sanırım delist yapacak ve bir coin daha çöp olup gidecek.
|
|
|
|
hmsr
Full Member

Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
|
 |
April 03, 2018, 03:08:27 PM |
|
İki yöneticisi sahte ico üretmekten tutuklandı diye biliyorum. Büyük ihtimal ctr yolun sonuna geldi. Elinde tutanlara da geçmiş olsun.
|
|
|
|
usakli64
|
 |
April 03, 2018, 03:46:13 PM |
|
MoneroGold vardi. Coinexchange borsasinda adamlar fiyati yukari cektiler, millete gel gel yaptilar. Tabi millette aldikca aldi, sonrasinda ellerindeki tum monerogoldlari sattilar 26Btc yapmisti. Borsa durumu fark etti, para cekmelerine izin vermedi durdurdu. Daha sonrasinda 26Btc yi 2 sathoshiden alis emri koydu. Millet ellerindekini satincada listeden kaldirmisti. Benzer olaylar bir daha yasanmamasi dilegiyle
|
|
|
|
edora
|
 |
April 03, 2018, 03:48:37 PM |
|
borsada spekülasyon yapılmamış beyler. yanlış bilgi vermeyin. ctr yöneticilerinden ikisi tutuklandığı için fiyatı yerle bir oldu. okex ve kucoin delist ettiler centrayı. binance ise daha temkinli yaklaştı duruma bakıp karar vereceğiz gibi bir mesaj atmışlar. eğer delist kararı alırsak kullanıcılara 72 saatlik işlem süresi tanıyacağız demişler. mesele bundan ibaret
|
|
|
|
Republicofizmir
|
 |
April 03, 2018, 03:53:00 PM |
|
Bu tutuklanma vakasından sonra fiyatları iyice düşmüştü ama ben bu olayların çok fazla binancela ilgisi oldugunu düşünmüyorum binance borsasında yer almaz bundan sonra sadece maximum olacagı odur bence
|
|
|
|
Xday123
Member

Activity: 490
Merit: 16
|
 |
April 03, 2018, 03:54:37 PM |
|
binance gittikçe güzelleşen bir kullanıcı dostu olmaya devam ediyor adamlar kanunla destekli maltaya taşınacaklar artık hukuksal olarakda korunak altına alınacak. vallaha maltaya imreniyorum küçücük ülke ama inanılmaz işler yapıyorlar
|
|
|
|
temmuz
|
 |
April 03, 2018, 03:58:05 PM |
|
kimin tutuklattığı belli değil ama tutuklayan sec ciler zaten muhtelemende zaten operasyon yapmadan önce adamları takibe almışlardır. binance iyi bir site ama FBİ değil 
|
|
|
|
bitkolik
|
 |
April 03, 2018, 04:01:13 PM |
|
konu aslında centra card ile ilgili. sabah bir baktım fiyatı %30 kayıp yaşamış. ben nedir ne değildir diye araştırırken. birden %60 lara düştü kayıp oranı. meğer centranın yöneticileri tutuklanmış. telegram kanallarına baktım. geliştirici ekip devam ediyor çalışmaya diyorlar. eğer bu adamlar suçsuz olup serbest bırakılırlarsa ve developerlar geliştirmeye devam ederse. bu fiyatlardan alanlar kesinlikle zengin olacak. borsaların delist etmesi şu kargaşada mantıklı görünebilir ama en akıllı davranan binance oldu. süreci izlemeleri güzel bir yöntem.
|
|
|
|
frtmr
|
 |
April 03, 2018, 04:07:29 PM |
|
Bu konuda bittrex çok katıdır, ama müşteriler mağdur olmasın diye zaman tanır. Binance da olup bittrex'in katı kuralları nedeniyle listelemeyeceği bir ton coin/token çıkabilir.
|
|
|
|
Crypto Toys
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 1
|
 |
April 03, 2018, 04:12:20 PM |
|
Olmuyor, kripto dünyasında kredi kartı projeleri bir şekilde patlıyor. Bu biraz farklı oldu sadece.
|
|
|
|
thewarriors
Full Member

Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
|
 |
April 03, 2018, 04:17:29 PM |
|
Vay be diyorum hemde kocaman ulan .D adamlar sahte ico yapıp kaçıp zengin olma halleri koyarken hava alanında yakanlamasına güldüm açıkcası o kadar şey planla gel yakalan olacak iş değil demi.
|
|
|
|
Ridcan
Member

Activity: 476
Merit: 31
|
 |
April 03, 2018, 04:28:40 PM |
|
binance baba bu öyle kolay kaçmak mümkün mü binance elinden  helal olsun vallaha bu kadar kullanıcı dostu olan başka borsa bulamazsını poloniexten zamanında tokenlerimizi bile çekemiyorduk anasını satayım nerden nereye
|
|
|
|
Suleiman the Magnificent
|
 |
April 03, 2018, 05:14:52 PM |
|
Binance'in özel bir çabası yokki burada. Centra'nın ekibinden tutuklamalar olunca mecburen tüm borsalar tedbir almak zorunda kaldı. Adamın bir yerlerinden kan alırlar yoksa.
|
|
|
|
TheCarm
|
 |
April 03, 2018, 06:01:59 PM |
|
İcolara katılanlar ve yüklü miktar coin holderlık yapanların dikkat etmesi gereken en önemli durumlardan. Siz uyurken veya tatildeyken, piyasalara 1 hafta bakmayıp kafa dinlemek için çıktığınız seyahatte bile coinlerinizden birisi delist olabilir. Binance gibi bir borsadan delist olmuş coin başka borsalarda tutunamaz
|
|
|
|
temeler
|
 |
April 03, 2018, 07:36:39 PM |
|
ICO işleri kesinlikle artık denetlenmeli bir otorite tarafından onay alınmadan olmamalı. Şu anda bu piyasaya en büyük zararı çöp ICO lar veriyor. Toplanan binlerce eth ler birkaç kişinin elinde ziyan oluyor.
|
|
|
|
burkay
Full Member

Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
|
 |
April 03, 2018, 07:40:29 PM |
|
Binance ilk çıktığı andan şu ana kadar kendini geliştirmeyi başardı, sürekli güncellemeler ve yeni sağlam coinlerin borsaya alınması binance için artı oldu ama geçen ki bot hesaplarla hack olayı bir anda soğutmuş olsa da insanları kendinden, tekrar fazlasıyla toparlamaya başladı şuan için hacmi gayet güzel.
|
|
|
|
ayeaye87
Member

Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
|
 |
April 03, 2018, 07:48:19 PM |
|
Yorum yapılası güzel konular. Aynısını diğer borsaların da yapması lazım. Ne kadar güzel bir durum. İnsan kendini güven de his ediyor. Ben bir yere yatırım yaptım. Normal olması gereken bir pump'ı sahipleri veya bir ekip tertiplemiş ise  o zaman benim param güven de demek. Birisi eğer açıkça bir haksızlık yapacak ise o zaman parayı zor çeker  . Güzel uygulama. Umarım böyle güzel haberler ile devam ederler. Derler ya " Olduğu yeri hak ediyor" diye Boşuna değil...
|
|
|
|
Sakaleyn_40
|
 |
April 03, 2018, 07:50:35 PM |
|
Binance borsasının bu temkinli yaklaşımı yatırımcıyı korumaya yönelik. Hack olayı olmadığı müddetçe, güvenliğe önem verdildiği sürece hep büyüyecektir! Bir çok borsada bunu görmek çok zor!
|
|
|
|
Osmanli42
Sr. Member

Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
|
 |
April 03, 2018, 07:57:30 PM |
|
Üyelere işlem süresi tanımaları çok saçma değil mi? Zaten öyle bir haber geldikten sonra değeri falan kalmayacak ctrnin.
|
yobit.net is banned from signatures
|
|
|
LoveFooL
Member

Activity: 476
Merit: 12
|
 |
April 03, 2018, 07:59:06 PM |
|
tabi ki böyle dolandırıcılık girişimlerini barındırmak istememesi normal. yoksa ne idüğü belirsiz tokenlerı listeleyen diğer borsalardan ne farkı kalacak ki
|
|
|
|
|