tallbutshort54
|
|
April 28, 2018, 04:42:47 PM |
|
ubere helal olsun diyorum, ben dün gece 3 te uber çağırdım, bakın nimet burada, 5-6 dk içinde kapının önüne geldi uydudan anlık gördüm, bindim hop, tak konum, şak otogara gittim, bunlardan allah razı olsun, taksici teröründen kurtulduk
|
|
|
|
ziya1453
|
|
April 28, 2018, 05:04:30 PM |
|
gün geçmiyor ki irili ufaklı bir çok firma kripto paraya ve bokzincirine ilgisini açıklamasınlar. malesef bunların çoğunun amacı kripto para piyasasının popularitesinden faydalanmak. ciddi bir ilgileri yok aslında.
|
|
|
|
tinywestler
|
|
April 28, 2018, 06:57:19 PM |
|
uber sağlam bir firma ama henüz şu anda sadece türkiyede XL araçlarla hizmet veriyor bunlarda mercedes vito ve volkswagen transporter demek
|
|
|
|
koin_34
|
|
April 28, 2018, 07:10:21 PM |
|
uber i ben çok seviyorum, niyeyse ayrı bir şekilde içim içimi yiyor bana uber deyince, bunun orospu çocuğu taksiciler yüzünden de olduğu ortada aslında
|
|
|
|
Farkimifarket
Newbie
Activity: 280
Merit: 0
|
|
April 28, 2018, 08:15:01 PM |
|
uber bence çağımıza yeni bir soluk getiren hizmetlerden bir tanesi, bu yüzden bu çağa yakından ilgi duymalı ve onu yakalamalıyız diye düşünüyorum
|
|
|
|
coinpool_de
|
|
April 28, 2018, 09:16:53 PM |
|
Son zamanlarda sanırım en beğendiğim gelişmelerden biri bu oldu, uber gibi yenilikçi vizyona sahip ulaşım ptarformundan bu konuya da el atmaları beklenirdi, şaşırmadım
|
|
|
|
coincini23
Newbie
Activity: 79
Merit: 0
|
|
April 28, 2018, 09:44:06 PM |
|
abi dünyaca ünlü marka işte tabiki hoşumuza gider boyle birşey olursa herkese yararlı olur. ben yıllardır yurtdışındayım hep uber ukraynada
|
|
|
|
procesdad
Full Member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
|
|
April 28, 2018, 09:49:33 PM |
|
uber son zamanlarda ismini türkiye de yeterince duyurmuştu bir kripto para işine el atmadığı kalmıştı ona da attı tam oldu artık umarım piyasa için iyi bir haber olur
|
|
|
|
tartibaya
|
|
April 28, 2018, 10:50:43 PM |
|
Uber sarı taksi muhabbetinde internette ki genel algı gibi bende uber den yana oyumu tavır takınmıştım üstelik uber hiç kullanmama rağmen, şimdi bir artı daha eklediler :d
|
|
|
|
sgi02
|
|
April 28, 2018, 11:18:16 PM |
|
Uber global bir şirket rakip uzakdoğu firmalarına göre taksi pazarında etkin, bazı ülkelerde yolcu taşımanın yüzde sekseni uber tarafından gerçekleştirilir. dijital para çıkarma fikrini sevdim ve başarılı olacağını tasavvur ediyorum. kaliteli hizmet daima tercih edilir.
|
|
|
|
koincik
Sr. Member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
|
|
April 29, 2018, 07:55:38 AM |
|
Blockchain ile ilgili güzel haberler gelmeye devam ediyor. Bu haberlerin her biri tabiki Bitcoin ve diğer kriptolara olan güveni arttıracağı için fiyatlarına olumlu etki yapacaktır. Bazı araç firmaları BTC ile araç satmaya başlayacak, bazı yemek firmaları kriptolarla ödeme kabulune başlayacak, vs. artarak gidecek.
Kesinlike ama kesinlikle Türk yatırımcısı için de Türkiye'den ciddi projeler çıkarılmalı. Her geçen gün gecikiyoruz. Ciddi ve iyi projelerle bu pastadan hakkımız olan dilimi almalıyız artık. Halen bu işi yapabilecek insanların çalışma yapmadığını görüyorum. Tubitak, Turkcell ve bazı girişimler bu işe el atmaya çalışsa da henüz yeterli büyüklükte bir proje ortaya çıkmadı. Halbuki ICO'lar ve projeler bizim yapımıza çok uygun.
Uber başvurusu önemli, yenilikçi bir firma ve bu teknolojik gelişimden pay almak için sıraya girmiş bile. Uber farklı bir boyut getirebilir piyasaya. Global kullanımı sebebiyle blockchain ve türevlerine çok uygun bir yapıda.
|
|
|
|
Cafex
Member
Activity: 392
Merit: 10
|
|
April 29, 2018, 09:00:31 AM |
|
Uber taksi sorununa çözüm ürettiği için halk tarafından bu kadar benimsenmiş bir tekonolojiyken kripto para atağı da halk tarafından benimsenmesini sağlayabilir. Güzel bir iş olduğunu düşünüyorum.
|
|
|
|
Cafex
Member
Activity: 392
|
|
April 29, 2018, 09:02:14 AM |
|
uber sağlam bir firma ama henüz şu anda sadece türkiyede XL araçlarla hizmet veriyor bunlarda mercedes vito ve volkswagen transporter demek
Hayır normal taksi olarak da hizmet veriyorlar çağırdığıınız zaman. Ayrıca bunlarla hizmet vermesinin bu başlıkla ne alakası var uberin yeterince büyümediğini mi iddia ediyorsunuz.
|
|
|
|
NYGMA_35
|
|
April 29, 2018, 10:37:47 AM |
|
Uber taksiciliği ulaşımda farklı bir boyut getirdi. Müşterilerine hizmet konusunda yeni bir çağ başlattılar. Kripto para işine girmelerine kendilerine para lazım olduğunu düşünüyorum. Bazı ülkelerde yasaklandı çünkü. Birde Uber taksicilerin kazanç sistemini değiştirdiğini duydum. Eskisi kadar çok kazandırmıyor.
|
|
|
|
agacsizkoala
Member
Activity: 294
|
|
April 29, 2018, 02:42:52 PM |
|
uber sağlam bir şirket, uberde yalan dolan yok, neyse o adamlarda, bunlar böyle oldukları sürece yükselecekler bence
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
April 29, 2018, 04:57:58 PM |
|
şu bir gerçekki uber açilsin halka arza facebookdan alma fırsatını kaçırmıştım ilk açıldıgında ama bunlarda kaçırmam.
|
signature not found.
|
|
|
Aceeakell
|
|
April 29, 2018, 06:05:37 PM |
|
ben de kesinlikle kaçırmam yani bu şirket teknoloji ile iç içe, teknolojiye yatırım yapan kaybetmez bu kadar basit
|
|
|
|
U20
Full Member
Activity: 546
Merit: 103
CAT.EX Exchange
|
|
April 29, 2018, 06:15:31 PM |
|
Uber yenilikçi bir firma olduğunu kanıtlamış oldu.. Kendi kriptoparasını çıkarsın, ödemeyide gittiği mesafeye otomatik cüzdandan düşürsün. Zira Türkiyeye gelen Turistleden 10 kat 20 kat fazla para alan taksicilerimiz oldukça, uber daha çok kullanır e yenilik üstüne yenilik yapacaktır. Tebrikler👍🏻
|
|
|
|
gribalenfeksiyon
|
|
April 29, 2018, 06:30:33 PM |
|
uberin bu güzel girişimleri biz kullanıcılar tarafından da sevindirici olmakta. ben seyahat ettiğim ve beni taşıyan bir şirketin böylesine global işlerle uğraşmasını isterim tabii ki kendimi daha güvende hissederim.
|
|
|
|
titulng
Sr. Member
Activity: 484
Merit: 250
HubrisOne
|
|
April 29, 2018, 11:49:02 PM Last edit: April 30, 2018, 12:13:04 AM by titulng |
|
Uberi her yerde çıbanbaşı gibi görmek sıkıcı oldu , taksicilerimizi üzdüler bari kriptoya girmesinler Onlarda piyasada yeterince yer edinince foyaları ortaya çıkar sanırım. Başlarda her şey iyi gelir.
|
|
|
|
|