Böyle bir konu daha açılmıştı önemli olan güncel tutmak. Bunu bir e-tablo biçiminde yapsanız belki daha da güzel olabilir bana göre. Hatta biraz daha detaya inebilirsiniz
merhaba, hocam. daha önce yalnız böyle bişeyle karşılaşmadım. varsa da özür dilerim, demek ki aktif olmadığındadn görememişim. e-tablo kullanmayı henüz bilmiyorum, öğrene bilsem, tabi yaparım. böyle çok mu kötü duruyor? daha detaylı derken, hocam? biraz açar mısınız? teşekkürler
*edit: kampanyaları bir spreadsheette topladım.
Sylon'un kiler başka bir başlıkta tutuluyordu. Toplu halde olması iyi olmuş, elinize sağlık.
çok teşekkürler, hocam
Gerçekten çok derli toplu ve güzel olmuş. Özellikle bitiş tarihi eklemeniz. Gönül isterdi merit olsun boş teşekkür değil merit verelim. Elinize sağlık.
çok teşekkürler, hocam. düşünmeniz bile yeter.
çok teşekkürler, hocam. sürekli güncel kalacağına inanıyorum. inanın nasıl inceleyeceğimi bilmiyorum. bi managerden fazla istek gelirse eklerim.
Sylon'u yeni duydum. Efsane manager imiş ama bozdu diyorlar. Zaten twitter kampanyaları için bile full member ve üstünü alır oldular. Bize Sylon'dan ekmek yok.
needmoney Türk arkadaşımız. TokenSuite isimli Türk firmasının sahipleri. Kendileri ile iletişim kurmak rahat. Başka bir başlıkta sağolsun cevap vermişti. Bounty'ler ile ilgili sorunlarınızı telegram kanalımızda çekinmeden anlatın falan demişti. Kampanyalarına gönül rahatlığı ile katılabilirsiniz.
Topluca liste iyi olmuş. Teşekkürler.
çok teşekkürler, hocam
Şimdi hiç bounty yönetmeselerde tokenmarket çok iyi yapıyordu . Hiç bir problem çıkmıyordu ama bıraktılar herhalde .
merit için teşekkürler, hocam. ilk meritimi sizden aldım. sizi hiç unutmicam
Ben ekipler yerine kendilerinin paralı bir eleman tutup onu görevli yapmaları taraftarıyım. Ama amazix ekibi gerçekten güzel çalışıyor.
evet, amazix de listeye eklemek istediklerim arasında.