Bugün iki email aldım. Biri bitcointalk email hesabımın değiştiğini bildiriyordu, diğeri ise aşağıdaki orospu çocuğunun emaili
" Gönderen: Игорь Драгун <
dragun839@yahoo.com>
Hello, gokayc!
Sorry, but I stole your account...
You can block it by clicking the link in the forum letter, you have 14 days to do that. But please, don't rush to do so, because you will spend a lot of time to restore it...
I offer you to buy it from me for 0.5 ether, after that I will give you new email and password.
You have my words, I won't cheat on you.
Adam elini kolunu sallaya sallaya hesabıma girip email adresimi değiştirmiş. Amına kodumun formunda hiçbir ekstra güvenlik önlemi olmadığından fazla da zorlanmamıştır. Yazık ya. Bu kadar kolay olmamalı hele ki bu devirde milyon tane ek güvenlik önlemi mevcutken.
Merak edenler için; bitcointalk forumuna sadece ve sadece kendi laptopumdan giriyordum. Başka hiçbir yerden giriş yapmadım ve laptompumdan da bütün hesaplarıma giriş yapıyorum, şimdiye kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. Tüm email hesaplarım, bütün bitcoin borsalarım, diğer forumlar, tüm sosyal medya hesaplarım vb. hepsine aynı laptoptan giriş yapıyorum ve hiçbirinde şuana kadar bir sorun yaşamadım. Eğer laptopumda keyloger falan olsa ilk önce bitcoin borsa hesabımı, ethereum wallet hesabımı patlatmaya çalışırlardı diye düşünüyorum.
Neyse anlicanız bu bitcointalk hesabınızın çalınması çok kolay bir olay. Ne yaparsanız yapın orospu cocuğunun birii gelip hesabı ele geçiriyor.