k0stas
|
|
April 08, 2017, 01:43:21 PM |
|
Στο Btc-e για να γράψει κάποιος στο trollbox θέλει να έχει στο λογαριασμό του 5000$ το ξεκίνησαν από 100$ και όλο το ανέβαζαν πρώτα το είχαν ελεύθερο.
|
|
|
|
ethflex
Member
Activity: 98
Merit: 10
|
|
April 09, 2017, 04:34:19 PM |
|
εχει καποιος λογαριασμο στην quoine? ειδα οτι εχει καλη τιμη το eth.
|
|
|
|
k0stas
|
|
April 10, 2017, 09:20:46 AM |
|
Εδώ και μερικές μέρες το Kraken έβαλε για trade το ζευγάρι USDT/USD αλλά το USDT(Tether) είναι ένα κρυπτονόμισμα με κλειδωμένη ισοτιμία ίση με το δολάριο και χρησιμοποιείτε στο poloniex ως αντικατάσταση του δολαρίου το ερώτημα είναι σε τι εξυπηρετεί το kraken κάτι τέτοιο ξέρει να δώσει κάποιος εξήγηση;
|
|
|
|
chek2fire
Legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
|
|
April 10, 2017, 11:34:09 AM |
|
δεν χρησιμοποιείτε μόνο στο poloniex. Κανονικό token είναι που μπορεί να ανέβει και να κατέβει ελέυθερα η τιμή του. Απλά οι developer του έχουν υποσχεθεί ότι όσα token υπάρχουν τόσα αποθεματικά έχουν σε δολάρια ώστε να στηρίζουν την 1 προς 1 ισοτιμία. Τώρα είναι θέμα και εμπιστοσύνης σε αυτά που λένει.
|
|
|
|
k0stas
|
|
April 10, 2017, 11:53:45 AM |
|
Ξέρω τι είναι το Tether τον σκοπό εισαγωγής έναντι του δολαρίου στο kraken δεν μπορώ να καταλάβω εμένα πάντως μου φαίνεται ύποπτος βέβαια και τα ανταλλακτήρια μαγαζιά είναι και όσο να πεις υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους.
|
|
|
|
theoulis
Legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
|
|
April 10, 2017, 01:36:44 PM |
|
Ξέρω τι είναι το Tether τον σκοπό εισαγωγής έναντι του δολαρίου στο kraken δεν μπορώ να καταλάβω εμένα πάντως μου φαίνεται ύποπτος βέβαια και τα ανταλλακτήρια μαγαζιά είναι και όσο να πεις υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους.
σωστη η ερωτηση! σκεψου ομως οτι στο πολο δεν μπορεις να πουλησεις τα usdt και να παρεις usd. ενω στο κρακεν μπορεις! αυτος ειναι ο λογος που το προσθεσαν. παιζεις με το usdt στο πολο και αν θες να τα κανεις fiat, τα στελνεις κρακεν, με τα αναλογα fees φυσικα
|
|
|
|
chek2fire
Legendary
|
|
April 18, 2017, 12:02:32 AM |
|
Το Bitfinex πάγωσε όλες τις μεταφορές από και προς αυτό fiat money. Τα μόνο fiat money που εξερείται από αυτό το πάγωμα είναι το ελβετικό φράγκο από τι λένε και το δολάριο Hong Kong. Δεν το γνώριζα ότι το hong kong έχει δικό του νόμισμα. Το bitfinex έχει προβλήματα με τις συνεργαζόμενες τράπεζες στην Ταιβαν γιατί αυτές έστελναν τα χρήματα στους πελάτες του bitfinex μέσω της τράπεζας Well Fargo από τι θυμάμαι. Η Well Fargo αποφάσισε έτσι και χωρίς καμία προειδοποίηση να μπλοκάρει τα εμβάσματα από και προς το ανταλλακτήριο. Πάντως τα withdraw σε bitcoin δουλεύουν κανονικά. https://www.bitfinex.com/posts/200
|
|
|
|
chek2fire
Legendary
|
|
April 18, 2017, 12:26:21 AM |
|
Αυτό εδώ όμως είναι το ποιο εντυπωσιακό. Στην Ινδία το Bitcoin δείχνει να κερδίζει κάθε μέρα περισσότερο έδαφος. τα tweet του διαχειριστή του μεγαλύτερου ανταλλακτηρίου της χώρας είναι εντυπωσιακά It took 2 years and 10 months for @Unocoin to reach 100,000 users. It only took another 6 months to reach 200,000 users. #IndiaBitcoinhttps://twitter.com/SunnyStartups/status/849645897327693824το επόμενο είναι ακόμα ποιο εντυπωσιακό is on track to add the next 100,000 users in less than 3 months, averaging 1,000 new users a day. 😳
|
|
|
|
k0stas
|
|
April 18, 2017, 04:34:32 AM |
|
Το Bitfinex πάγωσε όλες τις μεταφορές από και προς αυτό fiat money. Τα μόνο fiat money που εξερείται από αυτό το πάγωμα είναι το ελβετικό φράγκο από τι λένε και το δολάριο Hong Kong. Δεν το γνώριζα ότι το hong kong έχει δικό του νόμισμα. Το bitfinex έχει προβλήματα με τις συνεργαζόμενες τράπεζες στην Ταιβαν γιατί αυτές έστελναν τα χρήματα στους πελάτες του bitfinex μέσω της τράπεζας Well Fargo από τι θυμάμαι. Η Well Fargo αποφάσισε έτσι και χωρίς καμία προειδοποίηση να μπλοκάρει τα εμβάσματα από και προς το ανταλλακτήριο. Πάντως τα withdraw σε bitcoin δουλεύουν κανονικά. https://www.bitfinex.com/posts/200Κι αυτό είναι μια μορφή χειραγώγησης αν κλείσουν όλες τις εξόδους fiat οι εγκλωβισμένοι θα επαναγοράσουν bitcoin για να πάνε σε άλλο ανταλλακτήριο οπότε θα ωθήσουν την τιμή υψηλότερα δεν μπορώ να ξέρω αν αυτός ήταν ο σκοπός η υπάρχει κάτι άλλο το αποτέλεσμα πάντως είναι αυτό.
|
|
|
|
k0stas
|
|
April 18, 2017, 12:34:42 PM |
|
Όπως ήταν αναμενόμενο η ισοτιμία του Tether έναντι του δολαρίου έπεσε στο kraken στα 0.94$ άρα στα ανταλλακτήρια που έχουν Tether για να αποδώσουν την ισοτιμία μεταξύ bitcoin και δολαρίου είναι πλασματική.
edit: Το btc-e έβαλε το Tether ως δυνατότητα για ανάληψη με 0% fee και ελάχιστο 100$.
|
|
|
|
chek2fire
Legendary
|
|
April 19, 2017, 01:50:26 AM |
|
Πρέπει να υπάρχει γενικό πρόβλημα με τα εμβάσματα προς offshore ανταλλακτήρια από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Και το okcoin ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τα εμβάσματα σε δολάρια
|
|
|
|
chek2fire
Legendary
|
|
April 19, 2017, 06:55:32 PM |
|
Btc-e, xapo, προστέθηκαν και αυτά στην λίστα των ανταλλακτήριων πυ παγώνουν τις μεταφορές κεφαλαίων σε δολάρια. το πρόβλημα προέρχεται γιατί το αμερικάνικο τραπεζικό σύστημα εφαρμόζει πλέον πολύ ποιο αυστηρό κανονισμό για τις μεταφορές κεφαλαίων σε offshore τράπεζες. Τα ανταλλακτήρια ως συνήθως γιαυτές τις μεταφορές χρησιμοποιούν τράπεζες με έδρα το Honk Kong η την Ταιβαν που έχουν και το ποιο χαλαρό ρυθμιστικό πλαίσιο. https://medium.com/@whalecalls/taiwan-aml-reforms-usd-crypto-drama-15417cbcdf7b
|
|
|
|
theoulis
Legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
|
|
April 19, 2017, 07:21:19 PM |
|
capital control δηλαδη! εμεις εδω με το euro ειμαστε καλα, ακομα
|
|
|
|
vapapgr
|
|
April 20, 2017, 10:51:54 AM |
|
Ηταν θεμα χρόνου οι κυβερνησεις να ξεκινησουν την διακοπη της μοναδικης επαφης των fiat με τα cryptos. Αλλο ενα crash test ξεκινησε
|
Liberland.org To live and let live
|
|
|
publicdomain
|
|
April 20, 2017, 11:11:10 AM |
|
αντίθετα στο kraken τα πράγματα πάνε καλύτερα: Kraken is pleased to offer new international wire options to fund accounts with US dollars (USD), British pounds (GBP), and euros (EUR).
Deposit details
Availability: All service areas except the US, which is already covered by domestic USD payments Start time: immediately Currencies: USD, GBP, EUR Payment type: International SWIFT wire Account verification: Tier 3 or 4 required Fees: 10 USD / 10 GBP / 10 EUR
Withdrawal details
Availability: All service areas except the US, which is already covered by domestic USD payments Start time: April 24th, 2017 Currencies: USD, GBP, EUR Payment type: International SWIFT wire Account verification: Tier 3 or 4 required Fees: 60 USD / 60 GBP / 60 EUR
|
|
|
|
chek2fire
Legendary
|
|
April 20, 2017, 11:43:25 AM |
|
Ηταν θεμα χρόνου οι κυβερνησεις να ξεκινησουν την διακοπη της μοναδικης επαφης των fiat με τα cryptos. Αλλο ενα crash test ξεκινησε
απλά εγώ νομίζω θέλουν να έχουν τον έλεγχο της ροής του χρήματος κυρίως προς το Bitcoin. Νομίζω όμως πλέον είναι αργά καθώς όλο και περισσότερες p2p εφαρμογές =ανταλλακτήρια εμφανίζονται.
|
|
|
|
vapapgr
|
|
April 20, 2017, 06:23:46 PM |
|
απλά εγώ νομίζω θέλουν να έχουν τον έλεγχο της ροής του χρήματος κυρίως προς το Bitcoin. Νομίζω όμως πλέον είναι αργά καθώς όλο και περισσότερες p2p εφαρμογές =ανταλλακτήρια εμφανίζονται. Αυτα τα p2p πως διασφαλίζουν τον αγοραστη BTC ? Δηλαδη επαφιεται στη καλη πιστη του πωλητη BTC οτι μολις ελεγξει τον τραπεζικο λογαριασμο τοτε θα στείλει τα BTC ?
|
Liberland.org To live and let live
|
|
|
chek2fire
Legendary
|
|
April 20, 2017, 06:26:09 PM |
|
απλά εγώ νομίζω θέλουν να έχουν τον έλεγχο της ροής του χρήματος κυρίως προς το Bitcoin. Νομίζω όμως πλέον είναι αργά καθώς όλο και περισσότερες p2p εφαρμογές =ανταλλακτήρια εμφανίζονται. Αυτα τα p2p πως διασφαλίζουν τον αγοραστη BTC ? Δηλαδη επαφιεται στη καλη πιστη του πωλητη BTC οτι μολις ελεγξει τον τραπεζικο λογαριασμο τοτε θα στείλει τα BTC ? ναι και στο reputation του και αν συμβεί κάτι τότε υπάρχει και ένας τρίτος που μπαίνει για να επιλύσει την κατάσταση.
|
|
|
|
arandif
Newbie
Activity: 20
Merit: 0
|
|
April 20, 2017, 09:29:29 PM |
|
Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει αν έχω καταλάβει σωστά το σύστημα με τις προμήθειες στο Kraken;
Σύμφωνα με αυτό εδώ Margin Open/Rollover Fee 0.01% per 4 hours , κάθε τέσσερις ώρες έχουν προμήθεια 0.01%. πχ. Έστω ότι αγοράζω 1 btc αυτό κάθε 4 ώρες θα έχει προμήθεια 0.01% δηλαδή 0.0001 btc, δηλαδή τις 24 ώρες 0.0006 btc.
Επίσης το Fee Schedule πως ερμηνεύεται;
|
|
|
|
chek2fire
Legendary
|
|