grknondr (OP)
Member
Activity: 182
Merit: 20
|
|
May 20, 2018, 02:06:10 AM |
|
bilgi için esekkurlerr cok faydalı oldu ben aırdroplara katılıyordum ama cuzdan 5 ve 100 arasında 90 tane cop tokenle dolunca su an bounty olayını ınceden arastıraya basladım ozellıle twıtter ıcın olan eklentı ıyıoldu facebook ta zaten 3k takıpcım var
sana ozelıle sormak ıstedıgım projeye kımler katılıyo bakıorum demıssın tecrubelı olanların gırdıgı prejlere gruıosun onu nerden takıp edebılırz bırde bounty lerı burdanmı takıp edıosunbaska sıteler varmı sonolarak gecen gordum sıteye uye oluosun ve o sıte uzerınden bountylerın gorevlerını yapıosun bu sıteler ıyımıdırr ıyıyse hangılerını tavsıye edersın cok uzun oldu sımdıden tesekkrrlerr
Özelden mesaj yazdım. Aklına takılan birşey olursa yine dönüş yaparsın.
|
|
|
|
zorbey
|
|
May 20, 2018, 02:48:46 AM |
|
sana ozelıle sormak ıstedıgım projeye kımler katılıyo bakıorum demıssın tecrubelı olanların gırdıgı prejlere gruıosun onu nerden takıp edebılırz bırde bounty lerı burdanmı takıp edıosunbaska sıteler varmı sonolarak gecen gordum sıteye uye oluosun ve o sıte uzerınden bountylerın gorevlerını yapıosun bu sıteler ıyımıdırr ıyıyse hangılerını tavsıye edersın cok uzun oldu sımdıden tesekkrrlerr
Bu soruların cevanını banada gönderirseniz sevinirim.
|
|
|
|
BitcoinTurk
|
|
May 20, 2018, 08:06:13 AM |
|
Tecrübelerin herkes için fayda taşıyacak nitelikte. Emeğine sağlık.
|
|
|
|
andromed22
|
|
May 20, 2018, 11:03:48 AM |
|
Hepimiz hatalar yaptık bounty işlerinde ben neredeyse 2k dolarlık hata yapmışımdır. Özellikle kendi wallet'ı olan bountylerde ama insan hata yapa yapa öğreniyor. Burada yazdıklarınız yenilerin kulaklarına küpe olsun
|
|
|
|
grknondr (OP)
Member
|
|
May 20, 2018, 03:21:23 PM |
|
Tecrübelerin herkes için fayda taşıyacak nitelikte. Emeğine sağlık.
Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
|
|
|
|
grknondr (OP)
Member
|
|
May 20, 2018, 03:22:35 PM |
|
Hepimiz hatalar yaptık bounty işlerinde ben neredeyse 2k dolarlık hata yapmışımdır. Özellikle kendi wallet'ı olan bountylerde ama insan hata yapa yapa öğreniyor. Burada yazdıklarınız yenilerin kulaklarına küpe olsun
Teşekkür ederim yorum için. Aslında sizin benden daha fazla veya daha farklı tecrübeleriniz vardır. Katkı olursa tek bir başlıkta hepsini toplarız. Benim daha var da bir zaman bulsam ekleyeceğm.
|
|
|
|
BTheDevilsTattoo
Newbie
Activity: 42
Merit: 0
|
|
May 20, 2018, 03:54:00 PM |
|
Güzel bir yazı olmuş tesekkurler
|
|
|
|
mustafa1876
Newbie
Activity: 191
|
|
May 21, 2018, 09:38:25 AM |
|
Ben ilk defa cardstcak imzasına gireyim dedim ama profilimin sonundaki rakamı eksik girmişim öyle olunca da haliyle başkasının profilini girmiş bulunuyorum.
Ayın 16sında girdim düzelttirmek için nereye söylemem lazım ve uğraşsam sonuç alır mıyım yoksa bırakıp başka bir imza mı kullanayım?
|
|
|
|
Ridcan
Member
Activity: 476
Merit: 31
|
|
May 21, 2018, 01:09:59 PM |
|
Güzel bilgilendirme bayağı emek etmişsiniz elinize sağlık
|
|
|
|
ismailtkngr
Newbie
Activity: 84
|
|
May 21, 2018, 01:16:03 PM |
|
Gerçekten çok iyi bi makale olmuş.Tebrik ederim.
|
|
|
|
k4ys3rs0z3
Member
Activity: 101
Merit: 17
|
|
July 06, 2018, 07:06:47 AM |
|
Nasıl gidiyor bounty işleri? Eskisi gibi performans yok sanırım, kimseden ses soluk çıkmaz oldu
|
|
|
|
benim.dnya
Newbie
Activity: 84
|
|
July 06, 2018, 08:11:12 PM |
|
Krall teşekkürler .
|
|
|
|
Coinairdrop
Newbie
Activity: 2
|
|
July 06, 2018, 08:16:08 PM |
|
İki aydır uğraşıyorum airdrop bounty ile bir çok konuda aydınlandım çok teşekkürler
|
|
|
|
4141moonstar
Jr. Member
Activity: 85
Merit: 1
|
|
July 19, 2018, 07:50:58 PM |
|
Takip açısından düzenli bir excel dosyası şart, diğer türlü takibi çok zor olur.
|
|
|
|
grknondr (OP)
Member
|
|
October 03, 2018, 09:01:49 AM |
|
Nasıl gidiyor bounty işleri? Eskisi gibi performans yok sanırım, kimseden ses soluk çıkmaz oldu Valla üstat ben 3000 dolara yakın aldım 3 ayda. Yalnız bir tokendan 2500 dolar gelmiş, görmemişim. Satarken 950 dolardı. Ben de umutsuzdum ama geldi birşeyler. zaman varsa uğraşmaya değer.
|
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
April 29, 2019, 03:29:18 PM |
|
Böyle yaşanmış tecrübelerin paylaşılması faydalı oluyor aslında. Herkes mutlaka kendinden bir şeyler buluyor. Çok detaylı hazırlamış konuyu açan arkadaş.
Benim son zamanlarda karşılaştığım şeyler genellikle; BTT hesabımı kullanarak sosyal medya kampanyalarına katılan kişileri tespit etmek yönündeydi. Bazı kampanyalar forum üzerinden "proof of authentication" postu istemediklerinde, kimin neye girdiğinin tespiti zor oluyor. Sonra da iş başa düşüyor. Geçen bir kampanyada sırf bu beleşçi kaçak girenler yüzünden kendi hak ettiğim tokenleri kaybetme tehlikesi yaşadım. Yöneticiye dert anlatmak da zor oluyor bu durumlarda.
|
|
|
|
|