tesla80 (OP)
Member
Activity: 448
Merit: 89
Full Stack Engineer
|
|
April 15, 2018, 09:56:43 PM |
|
Traderlar genelde güvendikleri bir kaç kaynağı takip edermiş ve diğer kaynakları görmezden gelirlermiş.
Sizler kimleri takip ediyorsunuz?
Burada paylaşın ki, herkes faydalansın ve belki takip ettiğiniz kişi yanlış kaynaktır, onu da öğrenme şansınız olur.
|
Cyber Security, Mobile Security, Web/Desktop/Embedded Programming, Electronics, M2M, IoT
|
|
|
Kusman
Member
Activity: 756
Merit: 17
|
|
April 15, 2018, 11:13:02 PM |
|
Ben de bu konu hakkında bilgilenmek istiyorum ve konuyu çok iyi özetleyip mantıklı bir soru sormuşsunuz bir kaç kişi kimseye bakmıyorum dese de herkes profesyonel değil maalesef
|
██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▄ BYBIT │ reddit ▄ ▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██► Sports & Derivatives Trading ► Mobile App for iPhone & Android ► 24/7 Customer Support ► NFT Marketplace ► Launchpad/Launchpool
|
|
|
pumawolf
|
|
April 16, 2018, 08:09:44 AM |
|
Sant manukyan ve erkan öz' ü takip ediyorum . Piyasayı okuyan çok bilgili kişiler .
|
|
|
|
bobita
Legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
|
|
April 16, 2018, 09:10:38 AM |
|
https://youtu.be/hmfaNrt2ljQŞaka bir yana, takip peşinde koştukça kendi değerlendirme seviyenizi geliştiremezsiniz, kimse de babasının hayrına hazır bilgi vermez. O nedenle hatadan korkmadan kendi tercihlerinizi kendiniz yapın, hata gitgide azalacaktır.
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3262
Merit: 1543
|
|
April 16, 2018, 11:29:31 AM |
|
Ben kimseyi takip etmiyorum. onlar beni takip etsin dermişim. Takibi takip ettiğimiz belli markalar var. Onur Gözüpek, Mustafa Perçin, Kandemir Brothers, Kalemder ilk aklıma gelenler. Bunun dışında iş yatırım dan Şant Manukyan bu konulara da vakıf. Daha çok hisse senedi değerlemesi üzerine de Deniz Yatırımdan Alper Akalın ın incelemeleri çok iyidir.
|
|
|
|
teramit
Legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
|
|
April 16, 2018, 01:58:52 PM |
|
kendimi takip ediyorum size de tavsiye ederim
|
|
|
|
Tobi777
|
|
April 16, 2018, 03:39:07 PM |
|
https://youtu.be/hmfaNrt2ljQŞaka bir yana, takip peşinde koştukça kendi değerlendirme seviyenizi geliştiremezsiniz, kimse de babasının hayrına hazır bilgi vermez. O nedenle hatadan korkmadan kendi tercihlerinizi kendiniz yapın, hata gitgide azalacaktır. Kesinlikle katılıyorum. Kimse bu işlerde bilgi ve tecrübe konusunda 1 numara değil. Çünkü kripto para dünyası çok yeni. Tecrübe kazanmak için kendi kararlarınızı kendiniz vermeniz. İşte önemli olan bu.
|
|
|
|
dumrul88
Member
Activity: 322
Merit: 15
|
|
April 16, 2018, 03:53:43 PM |
|
ben forumu takip ediyorum temiz temiz. Whatsapp grubu da devamlı güncelleme geçiyorlar sağolsunlar.
|
|
|
|
KodesCrew
|
|
April 16, 2018, 04:02:53 PM |
|
Bu piyasada bu atmasferde ortaya çıkıp bu iyi trader bunu takip etmeli demek çok yanlış olur. piyasalar öyle bir dalgalı ki, incelemek , analiz etmek , öngörmek imkansız gibi birşey. burada tek yapılması gereken şey biraz sabırlı olmak
|
|
|
|
miyav
Member
Activity: 274
Merit: 88
|
|
April 16, 2018, 04:32:02 PM |
|
Kendi adıma Türkçe forumdaki denk geldiğim tüm efsane hesapların postlarını takip ediyorum. Böylece gündemi takip etmiş oluyorum. Adamlar yıllarını yemiş burada. vardır bir bildikleri.
|
|
|
|
kartalgiunti
Member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
|
|
April 16, 2018, 07:29:56 PM |
|
Az ve öz kişiyi takip etmek daha akıllı olabilir. Ticaret işleri için bir zemin çalışmayı yapıyorum ben de ama şu anda kimleri takip edebileceğime dair hiçbir fikrim yok
|
|
|
|
thewarriors
Full Member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
|
|
April 16, 2018, 08:08:22 PM |
|
Hiç kimseyi takip etme gereği duymuyorum belki farkımda budur bilemiyorum ama takip eden arkadaşlarımında çoğunun sonu hüsran oldu onlarada ayrı ayrı üzüldüm bence kafanıza göre haraket edin.
|
|
|
|
fairy_person
Member
Activity: 61
Merit: 100
|
|
April 16, 2018, 08:38:56 PM Last edit: December 04, 2019, 10:38:22 PM by fairy_person |
|
Hiç kimseyi takip etme gereği duymuyorum belki farkımda budur bilemiyorum ama takip eden arkadaşlarımında çoğunun sonu hüsran oldu onlarada ayrı ayrı üzüldüm bence kafanıza göre haraket edin.
nerede gerizekalı var fenomenleri takip ediyorlar, twitterda bir sürü fenomen türedi, sorsan 3-5 tane basit matematik işlemini yapamayacak tipler, 3-4 tane finans terimiylar yüz binleri kandırıyor çağımız nitelikten ziyade nicelik çağı oldu. yani ağzın laf yapıyor, insanları etkiliyebiliyor musun? o zaman senden kralı yok, en iyi analizci de sensin, en iyi mühendis de sensin, en iyi doktorda sensin. çıkarsın tv lere kamyonla para kazanırsın. yani yaptığınız mantıklı, eğer bu kitle bunları takip ediyorsa, bizim takip etmememiz daha normal, en azında ben o kitleden olunca kendimi rahat hissetmiyorum
|
|
|
|
Asber
|
|
April 29, 2018, 09:41:30 PM |
|
Piyasayı çok iyi bilmiyor veya vaktiniz yoksa birilerinin yönlendirmesine ihtiyaç duyabilirsiniz, bence bunda gocunulacak bir şey yok. Ben hesapları kapatılmadan önce exortis, piti ve hirozaki yi takip ederdim.
|
|
|
|
KralSakir
Member
Activity: 196
Merit: 10
|
|
April 29, 2018, 10:31:02 PM |
|
Ben şahsen forumda takip ettiğim isimlerini söylemeyeceğim 2-3 yazar artı birkaç tw fenomeni (biri Türk) takip ediyorum. Ancak onlar da bazen artniyetle hareket edip yanlış yönlendirebiliyolar.
|
|
|
|
KralSakir
Member
Activity: 196
|
|
April 29, 2018, 10:31:48 PM |
|
Piyasayı çok iyi bilmiyor veya vaktiniz yoksa birilerinin yönlendirmesine ihtiyaç duyabilirsiniz, bence bunda gocunulacak bir şey yok. Ben hesapları kapatılmadan önce exortis, piti ve hirozaki yi takip ederdim.
Bu adamların hesaplarının kapatılması gerçekten üzücü bir şey ya hirozaki doğrusu tw de var da hala neden kapatırsın ki bu adamlar foruma kalite getiriyorlardı.
|
|
|
|
pokeviktor
Sr. Member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
|
|
April 29, 2018, 10:49:55 PM |
|
Bilgilenme bazında hemen herkesi okumayı tercih ediyorum, yatırımlarım için seçimlerimde ise hiç kimseyi birebir takip etmiyorum seçimlerim tamamen bana ait sorumlulukta bana ait bu şekilde rahatım.
|
|
|
|
Piratte
|
|
April 29, 2018, 11:02:23 PM |
|
Artik uzun zamanli kendi tahminlerime gore hareket ediyorum. Takas islemlerimide zaten kosede kalmis az bilinen veya ico asamasindaki coinlerde yaptigim icin pek takip etmesemde oluyor piyasanin genelini ve birazda kafam daha rahat bu acidan.
|
|
|
|
Tadic
|
|
April 29, 2018, 11:38:56 PM |
|
belirli takip ettiğim kişiler yok herkesi dikkate alıyorum ben herkesin görüşü benim için önemli, belirli kişilere takılıp kalmamak gerekli zaten doğru olan da bu.
|
|
|
|
ST39
Member
Activity: 167
|
|
April 30, 2018, 05:25:40 AM |
|
kimseyi takip etmiyorum ilgilendiğim 4 5 altcoin var onları takip edip yaptığı hareketleri analiz edip ona göre hareket ediyorum
|
|
|
|
|