DarkXen
|
|
April 20, 2018, 06:45:05 AM |
|
Yıllardır sektörün (sadece bu sektörden bahsetmiyorum) vermiş bir alışkanlık olarak hep ingilizce kullandım. Şimdi bazen Türkçe windows ta bile bu neydi ya diye düşünmeden bazı işlevlere ulaşamıyorum. Elbette ki güzel bir gelişme ama maalesef bu işin dinamikleri, terimleri ve algılama şekli ingilizce olarak gelişmiş. Dolayısıyla yabancılık çekmemek için ben ingilizce kullanmaya devam ediyorum.
|
|
|
|
elithamal
Member
Activity: 210
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
April 20, 2018, 07:09:00 AM |
|
valla onu bunu bilmem binancenin türkçe olması benim gerçekten çok ama çok işime yaradı.
|
|
|
|
rainmanstern
Newbie
Activity: 99
Merit: 0
|
|
April 20, 2018, 08:18:04 AM |
|
Türk yatırıcımlar hayli fazla sanırım. huobi de Türkçe eklemiş, güzel gelişmeler
|
|
|
|
Payitaht
Member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
April 20, 2018, 08:22:42 AM |
|
Harika ötesi bir haber.Dil desteğinin gelmesi halk tarafından ilgiyi kesinlikle arttıracaktır burda yayılma durumu açısından gayet güzel haber.
|
|
|
|
tarangogu
|
|
April 21, 2018, 08:15:24 AM |
|
güzel haber binance'nin türkçesinin de olması.Zaten Türkiyeden ingilizce bilmeyenlerin kriptopara piyasasıyla pek işinin olduğunu düşünmüyorum. Ama yine de şık bir hareket olmuş. Emeği geçenlere teşekkürler
|
|
|
|
henrybek3
|
|
April 21, 2018, 08:29:00 AM |
|
sadece menüler Türkçe olmuş haber içeriklerini de Türkçe sunsalar daha iyi olacak Bunun için maaşlı eleman çalıştırmaları gerekiyor. Siteye çeviri işini bir kerelik yaptırmışlar. Türkçe destek ve Türkçe haber yok. Türkiye büyük bir pazar, attıkları adımı normal karşılıyorum. Haber kısmı da olmayıversin canım bu kadarına da şükür. Zaten çoğu işimizi translate siteleriyle hallediyoruz. Ülkemizin pazar payının artmasına en önemli gösterge bu gelişme aynı zamanda
|
|
|
|
asnafisna
Newbie
Activity: 168
Merit: 0
|
|
April 21, 2018, 09:25:20 AM |
|
binance Türkiye'ye önem vermeye başladı. gönül alma operasyonu artık. son zamanlardaki botlarla yapılan olaylar, hacklendi - hacklenmedi konusu. türkçe ticket desteği ve arayüzün türkçe olması bu ikisi bizi cezbeder tabi.
|
|
|
|
Osmanli42
Sr. Member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
|
|
April 21, 2018, 09:28:01 AM |
|
Gördüğüm bir istatistikte binanceye en fazla girişte abd den sonra 2. Siradaydik diye biliyorum. Adamlar boşa yatırım yapmadılar yani.
|
yobit.net is banned from signatures
|
|
|
vezirrr
Full Member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
|
|
April 21, 2018, 06:44:58 PM |
|
Vakti zamanında Obama'nın isminin Hüseyin olduğu için müslüman olduğunu düşünen ülkem insanları, Obama'nın Türkiye ziyareti esnasında adeta kendinden geçerek önünde secde pozisyonuna geçecekler olmuştu! Aklıma nedense bir anda o geldi... Yani adamlar görüyor, borsalarını kullanan türk sayısı epey bir yüksek, mecburiyetten kaynaklı olarak çeviri yaptılar. Ne yani çok mu uzun sürdü bu çeviri?? Sürse sürse 2 gün sürer. Sanki makale çevirdiler sayfalar boyu. Adamlar sırf kendi ceplerini düşündüklerinden müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma yapmışlar. Yok da kripto piyasasında takılıp borsaları türkçe kullanacağı için sevinen insanlarımız var. İngilizce makale var diye translate bile etmeyip türkçesinin çıkmasını bekleyenler var. Armut piş ağzıma düş! Çıldırmış olmalıyız. Siz asıl btcturk'e bakın ücretsiz transfer dönemi başlattı. Hangisi yaptı bunu? Yapabildi? Merkezsiz borsalar bile mecbur olarak transfer ücreti alırken merkezli borsa yaptı bunu şaka gibi değil mi? Ama gerçek. Övünecekseniz bununla övünün.
|
|
|
|
alpoahmo
|
|
April 22, 2018, 07:53:20 PM |
|
Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi abartılacak bir şey yok Türkler bayağı çok binance ta bu yüzden kesinlikle yapacaklardı yaptılar kolayca önemli bir olay değil
|
|
|
|
Dogan86
|
|
April 22, 2018, 08:34:18 PM |
|
Büyük hacim, Akıllı telefon için app, tasarımı ve şimdi de Türkçe desteği... Binance gerçekten güzel bir borsa. Kendi zincirlerine geçip merkezsiz borsa olma sürecini ilgiyle takip edeceğim elimde ki BNB ler ile
|
Bitcoin / Ethereum / Monero
|
|
|
Cafex
Member
Activity: 392
|
|
April 22, 2018, 08:43:37 PM |
|
Ülkem için gerçekten çok çok iyi bir haber bu yav. Son günler de olan artışlardan daha iyi bir hatta. İngilizcesi olmadan bir şeyler yapmaya çalışan insanlar için su altında gelen oksijen tüpü kadar güzel.
|
|
|
|
Cafex
Member
Activity: 392
|
|
April 22, 2018, 08:45:11 PM |
|
Büyük hacim, Akıllı telefon için app, tasarımı ve şimdi de Türkçe desteği... Binance gerçekten güzel bir borsa. Kendi zincirlerine geçip merkezsiz borsa olma sürecini ilgiyle takip edeceğim elimde ki BNB ler ile Mac için de uygulama çıkardılar son günler de Merkezsiz borsa olma ideallerine umarım ulaşırlar BNB ler bu temenniler için tutuluyor.
|
|
|
|
Piratte
|
|
April 22, 2018, 08:51:01 PM |
|
Turklerin gercekten sayisi fazla binance borsasinda bu sebepten turkce yapmalari iyi olmus dandik sitelere bulasip para caldirmazlar en azindan
|
|
|
|
KenannT
Member
Activity: 596
Merit: 14
|
|
April 22, 2018, 08:51:08 PM |
|
binanceden hesap açıp arkadaşlarıma dağıtmam bu piyasada en güzel en hayırlı iş oldu sanırsam millete güven veriyor ve yatırımcılarını koruyor healal olsun bu borsa olmasa halimiz haraptı.
|
|
|
|
M.Terzi
|
|
April 22, 2018, 09:03:54 PM |
|
Binance için küçük ama Türkler için çok büyük adım bu Türklerde genel olarak zayıf ingilizce sebebiyeti yüzünden tüm kuruluşlar türçe dil desteği vermeli
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
April 22, 2018, 09:09:31 PM |
|
İngilizce kullanmayı beceremeyip türkçe geldiğine sevinen varsa yazık olmuş keşke hiç eklemeselerdi Ama yine insana güzel hissettiriyor sevdim.
|
|
|
|
jhontwis
|
|
April 22, 2018, 09:52:23 PM |
|
Piyasanın dilini çözebilmek için ingilizce anlamak şart Türkçe olması çok iyi olmuş ancak kolaycılığa kaçılmamalı ingilizce tabirlere özellikle haberlere kar duyarlı olmalıyız, en azından çat pat anlayabilmeliyiz.
|
|
|
|
ArmaDildo
|
|
April 22, 2018, 10:22:36 PM |
|
Bu borsa türkçeye dönünce daha karışık geldi bana, gözüm mü alışmış nedir. Huobide de aynısı olmuştu. Ne kadar çok dil eklerlerse o kadar çok insan çekerler mantıklı hareket olmuş
|
|
|
|
okanciftci74
Member
Activity: 448
|
|
April 22, 2018, 11:45:51 PM |
|
Çok iyi Türkçe olması telegramları daha önceden vardı sanırsam Türkçe sitede Türkçe oldu adamlar ilgileniyolar borsalarıyla ellerinden gelenleri yapıyolar
|
|
|
|
|