Btc-e ye bir şekilde para yatırmak istiyorum birçok yolu denedim olmadı
Son olarak direkt banka transferi yapacağım bunu daha önce deneyen var mı?
Çek cumhuriyetinde bir hesap no veriyor %1fee min 20$ Demiş
Sanırım bizim bankada bir ücret alıyor 50 $ tahmin ediyorum.
Ben de BTC-E ye banka yoluyla para yatırmak için uğraşıyordum bir kaç gündür. Internetten başka bankalara döviz transferi yapabilirsin ( SWIFT Transfer linkini kullanarak ). Garanti Bankası sitesinde, açıklama kısmına BTC-E 'ye ait bankanın bilgilerini giremediğim için para gönderemedim, çünkü açıklama kısmına kısıtlı sayıda karakter girilebiliyor.
Benden başka gönderen var mı diye BTC-E banka bilgilerini google da ararken bu forumda , dolandırılan bazı kişilerin yazılıarını okudum ve şimdi BTC-E ye para göndermekten , hatta onların sitesini ciddi manada işlem yapmak için kullanmaktan VAZGEÇTİM !
güncel olan şu şikayeti inceleyin ( BTC-e - £1500 Stolen ) :
https://bitcointalk.org/index.php?topic=347946.0Ayrıca Ana dili Rusça olan , Payeer, OKPay ve para transfer işi yapan daha birçok site aynı firma üzerinden paralarını alıyorlar : Mayzus Financial Services. Siz böyle büyük bir site sahibi olsanız, kendi banka hesabınıza internetten erişip , giren çıkanı en fazla saatler içinden hallediyor olmaz mıydınız ?
OKPay de üyelik alırken, onay için sizden kimlik ve adres kanıtı istiyor. Ben bunları gönderdiğimde
olmamış diyip aynı bilgileri bir daha istediler. Neden olmamış, ne eksik , bunlarla ilgili hiç bir açıklama yok. OKPay'e mail attım cevap yok. Telefonla aramayı denedim, kimse açmıyor. Facebook tan yazdım, hemen yazımı silip FB hesabımı karalisteye aldılar. Ticket açıp , $6500 yatırıcam , resimdeki de bunun dekontu dediğimde, hiç birşey sormadan hesabımı aktif ettiler.
BTC-E Mayzus'un bankasını kullanıyor, Mayzus da onlara ödeme yapıyor.
Mayzus'un adresi başka bir ülkede, Banka başka bir ülkede. Belirtilen adreste gerçekten bir
firma var mı o da belli değil. Yukardaki linkte konuşan ingiltere'de oturan biri yakında gidip bakacakmış , beraber görücez. Banka ile ilgili, ne Meyzus, ne btc-e ne de bu sistemi kullanan hiç bir site/firma sorulara adam gibi cevap vermiyor. Meyzus un facebook sayfasında da aylardır paralarını alamayan kişilerin şikayetleri var. Bitcoin sitesi Bitstamp.net in facebook sayfasında da benzer şikayetler.
Tamam belki her mesaj atana cevap veremeyebilrler ama, gönderilen para ile ilgili isteksizmiş gibi tavır takınmak, mesajlara bazen hiç cevap vermemek, hiç bir açıklama yapmamak, adres belli değil, telefonu yok, domain ismi kimin belli değil gibi durumlar, ancak ve ancak DOLANDIRICILIK la açıklanabilecek şeyler. Bunları 10-15 senedir internet üzerinde insanlarla haşir neşir olan, e-ticaret yapan biri olarak söylüyor ve sizi uyarıyorum. Umarım birilerine faydalı olur.