iranli_tacir (OP)
Newbie
Activity: 154
Merit: 0
|
|
April 19, 2018, 04:03:26 AM |
|
Kripto paralarla ve bu teknolojiyle uğraşa duruyoruz, yoruluyoruz.
Ben de konu dışına güncel konuları tartışıp için kafa dağıtmamız için, fikirlerimizi dile getirmek için bir konu açayım dedim.
Erken seçim hakkında ne düşünüyorsunuz ? Sizce ülkemizin geçtiği zor dönemlere bir çözüm olur mu ? Yoksa işleri daha mı kötüye götürür?
|
|
|
|
kentcocugu
Newbie
Activity: 70
|
|
April 19, 2018, 05:34:01 AM |
|
Erken seçim değilde Baskın seçim oldu bu galiba. Ayrıca Devlet Bahçeli bir gün çıkıyor Erken seçim diyor , danışıklı dövüşe benziyor bu iş.
|
|
|
|
|
neblpr
Newbie
Activity: 140
|
|
April 19, 2018, 07:20:32 AM |
|
Alel acele enteresan bir karar oldu, memlekete hayırlı olsun
|
|
|
|
senfoni
Jr. Member
Activity: 131
Merit: 1
|
|
April 19, 2018, 09:42:24 AM |
|
Bir seçim sezonuna daha hoşgeldik desenize
|
|
|
|
iranli_tacir (OP)
Newbie
Activity: 154
|
|
April 19, 2018, 10:55:31 AM |
|
yazıyı okudum ama yani son dönem de, mahfi eğilmez tuhaf tuhaf konuşuyor, yani nereye varmak istiyor belli değil. alttaki yorumlar da aynı kafadan
|
|
|
|
jembaba1
Newbie
Activity: 150
|
|
April 19, 2018, 12:29:50 PM |
|
vatana millete hayırlı olsun inşallah.
|
|
|
|
nkaraates
Newbie
Activity: 35
|
|
April 19, 2018, 12:39:28 PM |
|
Ülkemizde ve sınırlarımızda bu kadar karışık durumlar varken seçime gitmek ne kadar doğru bir karar bilmiyorum fakat umarım hepimiz için hayırlı bir şekilde sonuçlanır.
|
|
|
|
jembaba1
Newbie
Activity: 150
|
|
April 19, 2018, 01:08:59 PM |
|
seçime mi gidiyoruz formaliteden bir şeye mi
|
|
|
|
kaynakli
Jr. Member
Activity: 34
Merit: 10
|
|
April 19, 2018, 01:12:05 PM |
|
eve bu kadar erkenden çıkıp laps diye 2 ay sonra sandık konulmaz insanların önüne
|
|
|
|
elithamal
Member
Activity: 210
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
April 20, 2018, 05:00:20 AM |
|
bence çok erken seçim demek daha doğru 2 ay kaldı yahu
|
|
|
|
pikiditor
Newbie
Activity: 168
|
|
April 20, 2018, 07:28:43 AM |
|
haberde şöyle bilgi vardı. bir kişi hem cumhurbaşkanlığına hem milletvekilliği seçimlerine katılamaz. ikisinden birini seçmeli. cumhurbaşkanı seçimine katılır ve kazanamazsa milletvekili olmaz diye.
|
|
|
|
tallbutshort54
|
|
April 20, 2018, 07:45:13 AM |
|
haberde şöyle bilgi vardı. bir kişi hem cumhurbaşkanlığına hem milletvekilliği seçimlerine katılamaz. ikisinden birini seçmeli. cumhurbaşkanı seçimine katılır ve kazanamazsa milletvekili olmaz diye.
hocam evet öyle bir yasa var ama tayyip bu saatten sonra peygamberim dese, %20 kadar inanan olur allahım dese %10 kadar inanan olur, o kişi bu ülkede artık istediği her şey oldur. 7-24 tv lerde varsa yoksa tayyip
|
|
|
|
S_akarsu
Jr. Member
Activity: 294
Merit: 5
|
|
April 20, 2018, 08:13:05 AM |
|
daha uyum yasaları çıkmadan nasıl seçim yapacaklar. zorlama yasalar çıkartılacak. aceleye getirilecek.
onu da geçtim muhalefet partileri bu zamana kadar kendilerini 2019'a göre ayarladı. daha kendi aralarında uzlaşmadılar. bu iki ayda nasıl bir uzlaşma yapabilecekler. partileri ben yaptım oldu zihniyetiyle sıkıştıramazlar. bu ahlaklı bir siyasete sığmaz.
senin ekonomik reform yapman gerekirken seçime ihtiyacın yoktu. sen ekonomik reform yapacağında kimse sana yapamazsın diyemiyordu zaten. üstünlüğün var. her türlü istediğini yapıyorsun.
Dünya lideri olarak sen Meral'in, Temel'in palazlanmasından mı korktun. Ne bu sahneden hemen itme çabası
|
▄▀▀▀▀▀▀▄ PLATIO ▄▀▀▀▀▀▀▄ █ Smart Banking Ecosystem █ ▀▄▄▄▀[https://platio.io]▀▄▄▄▀
|
|
|
virtue44
Jr. Member
Activity: 84
Merit: 7
Community Manager at Bitsurf.eu
|
|
April 20, 2018, 10:27:55 AM |
|
Şaşırdık mı? tabiki hayır. Belliydi gene birşeyler olacağı.
|
|
|
|
blogmute
Newbie
Activity: 238
|
|
April 20, 2018, 11:23:18 AM |
|
bana kalırsa bu tarihler çok erken şimdiden medyada yeter millet seçimini yapacak tarzı şeyler var
|
|
|
|
max1616
Member
Activity: 434
Merit: 14
|
|
April 20, 2018, 11:42:40 AM |
|
-Erken seçim vatana ihanettir..Acz içinde olmaktır. -Ne erken seçimi ya..Daktilolar mı atılıyor ki erken seçim olsun.
Bunlar seçim kararı alan kişinin yakın zamanlardaki sözleri..Mevlana'dan beter dönüyorlar.
|
|
|
|
denizci
Newbie
Activity: 93
|
|
April 20, 2018, 07:47:09 PM |
|
valla neden boyle oldu erken seçim bende anlamadım bekleyip görelim
|
|
|
|
hero_coin
Member
Activity: 322
Merit: 16
|
|
April 21, 2018, 03:39:32 AM |
|
benim tek temennim Erdoğan'ın başkan olması akpartinin de şimdiden daha fazla sandalyesinin olması.
bu ülkeyi bu hale getiren onlar. enkazı başka bir partiye vermesinler. nasıl bu hale getirmişlerse kendileri düzeltsinler.
|
|
|
|
jakdanyel
Sr. Member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
|
|
April 21, 2018, 08:15:41 PM |
|
Her türlü sonucu doğurabilir bu karar. Net olarak bir durum yok bence şu an ortada. Olumlu da olabilir çok kötü bir karar alındığını da gösterebilir.
|
| Peach BTC bitcoin | │ | Buy and Sell Bitcoin P2P | │ | . .
▄▄███████▄▄ ▄██████████████▄ ▄███████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄███████████████████████▄ █████████████████████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ▀███████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀███████████████████▀ ▀███████████████▀ ▀▀███████▀▀
▀▀▀▀███████▀▀▀▀ | | Available in EUROPE | AFRICA LATIN AMERICA | | | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
███████▄█ ███████▀ ██▄▄▄▄▄░▄▄▄▄▄ █████████████▀ ▐███████████▌ ▐███████████▌ █████████████▄ ██████████████ ███▀███▀▀███▀ | . Download on the App Store | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
▄██▄ ██████▄ █████████▄ ████████████▄ ███████████████ ████████████▀ █████████▀ ██████▀ ▀██▀ | . GET IT ON Google Play | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ |
|
|
|
|