Mislite li da bi tether trebao biti prava valuta u Hrvatskoj za placanje bas svugdje bili u pekari ili u kaficu. Napisite i zasto mislite da ili ne.
Ukratko NE. Ima previše sumnjivih radnji oko Tethera i samo je vrijeme kada će cijela situacija implodirati. Još jedan razlog je taj što mislim da za cijeli svijet kriptovaluta daleko najbolje bilo kada bi bitcoin doživio masovno prihvaćanje za plaćanje svugdje. Daleko smo još od situacije kad će tako nešto biti moguće, prvo nam treba da lighting zaživi kako treba a onda da bitcoin postane puno stabilnija valuta. Dokle god ima ovakve varijacije u vrijednosti teško će ga prihvatiti manji obrti.
Ako baš zbog te stabilnosti tečaja moramo ići na neku kripto valutu vezanu uz fiat novac mislim da ima puno boljih projekata u razvoju. Kao ova dva već spomenuta Havven i Maker i još bi dodao jedan o kojem sam čitao ali se sada ne mogu sjetiti imena. Uglavnom taj je vezan na mislim 6 vodećih fiat valuta plus zlato i srebro. Zvučalo mi je dosta intigantno ali sam mu zagubio trag u međuvremenu.