Saçma sapan 10-15 dil varken ne oyunlarda ne programlarda Türkçe dil seçeneği yok malesef ister istemez kabullendik bu durumu olduğu gibi kullanmaya çalışıyoruz ,bildiğimizden değil çoğu şeyin ismini yerini bildiğimizden kullanıyoruz.
İşte bende bunu kırmak gerektiğini düşünüyorum. Benzeri Türkçe çeviri çalışmalarını Linux uzayında yaptık yıllarca. Bu gün artık bir KDE, GNOME, XFCE masa üstü ortamları büyük oranda Türkçe ve bu sayade artık kullanılıyorlar.
Kullanıcılar dil bildiklerinden değil aynen dediğiniz gibi ezbere kullanıyor yazılımları ve işletim sistemlerini.
bu arkadaşın ve çeviriye destek oluşturan herkesin sayesinde %100'ü bulacağız eminim. electrumda 3-5 hep aynı menüleri karıştırıyorum. işimi yapıp çıkıyorum. karıştırmadığım menülerin de türkçe olması hoşuma gider. electrum en önerilen cüzdanlardan bitcoin için.
Zamanla birileri destek verdikçe tamamlanacaktır. Electrum un en çok kullanılan cüzdanlardan biri olmasının sebebi blok datasının tamamını bilgisayarınıza indirmenize gerek olmuyor, büyük kolaylık bence.
Elimizden geldiğince destekleriz mhanbostanci hocam. Kullanan kullanır kullanmayan kullanmaz ama en azından Türkçe olmuş olur.
İlginiz için çok teşekkür ederim. Bazı çevirilere benim ingilizcem yetmiyor misal şunu nasıl çevirmeliyim bilemedim.
Enter cosigner key
şimdi electrum un bir yerinde bu geçiyor ama ne işe yaradığını da anlamadım