labtek38
|
|
November 27, 2013, 05:47:38 PM |
|
Exchange in this direction is not available for your country şeklinde uyarı veriyor. Ülkeyi mi değiştirmek lazım.
|
|
|
|
avarnet
|
|
November 27, 2013, 05:58:34 PM |
|
ona tam emin olmak lazım garanti bankası nakit çekim olarak değerlendiriyor diğer bankalarda öyle değerlendiriyordur muhtemelen siz bir bankanızın müşteri hizmetlerini arayıp sorsanız bizi de aydınlatsanız iyi olur aslında
Benim provizyonda öyle birşey görünmüyor yandex money şeklinde yazıyor. ortalığı bulandırmanın anlamı yok
|
|
|
|
Kinderachtig
Newbie
Activity: 42
Merit: 0
|
|
November 27, 2013, 06:02:43 PM |
|
Exchange in this direction is not available for your country şeklinde uyarı veriyor. Ülkeyi mi değiştirmek lazım. Secilen degistirme yontemi yasadınız ulkede mevcut degil diyor.
|
|
|
|
labtek38
|
|
November 27, 2013, 06:09:43 PM |
|
Exchange in this direction is not available for your country şeklinde uyarı veriyor. Ülkeyi mi değiştirmek lazım. Secilen degistirme yontemi yasadınız ulkede mevcut degil diyor. Yav onu anladık da neden verdi onu anlamadık. Yandexden parayı geri mi çekelim napalım.
|
|
|
|
nocturnal
Newbie
|
|
November 27, 2013, 06:15:14 PM |
|
ona tam emin olmak lazım garanti bankası nakit çekim olarak değerlendiriyor diğer bankalarda öyle değerlendiriyordur muhtemelen siz bir bankanızın müşteri hizmetlerini arayıp sorsanız bizi de aydınlatsanız iyi olur aslında
Benim provizyonda öyle birşey görünmüyor yandex money şeklinde yazıyor. ortalığı bulandırmanın anlamı yok hangi banka???
|
|
|
|
Kinderachtig
Newbie
|
|
November 27, 2013, 06:55:06 PM |
|
Exchange in this direction is not available for your country şeklinde uyarı veriyor. Ülkeyi mi değiştirmek lazım. Secilen degistirme yontemi yasadınız ulkede mevcut degil diyor. Yav onu anladık da neden verdi onu anlamadık. Yandexden parayı geri mi çekelim napalım. Turkiyeden bitcoin almak hem çok pahılı ve zor, internet banka sistemi berbar. Ben hollanda`dan geliyorum, kardeşim hala orada. Western union ile para gönderiyorum ona, oda oradan İDEAl diye instant buy sistemi var www.bitronic.nl alıp bitcoinları bana gonderiyor. En hesabli saglam yontem bu. BTC Turk fiyatları cok yuksek
|
|
|
|
avarnet
|
|
November 27, 2013, 07:42:29 PM |
|
Benim provizyonda öyle birşey görünmüyor yandex money şeklinde yazıyor. ortalığı bulandırmanın anlamı yok hangi banka??? vakıfbank - world card
|
|
|
|
tolgbb
Newbie
Activity: 7
|
|
November 27, 2013, 08:39:44 PM |
|
Yandex money üzerine para yükledim, alfacashier üzerinde hesap açtım. Litecoin almak istiyorum ama bir kaç sorum var.
1- Yandex wallet ve Litecoin wallet ne oluyor tam olarak? Yandex money hesabımızdan mı bahsediyor? Litecoin wallet nerden edinebilirim? 2- Neden bir cüzdana ihtiyaç duyuyoruz? Sistemler bizim yerimize saklamıyor mu? 3- Alfacashier'da Yandex > BTC-E 0 USD görünüyor ve almak istediğimizde alamıyoruz. Başka bir yolu mu var acaba?
Newbie olduğum çok açık sanırım
|
|
|
|
trako
|
|
November 27, 2013, 09:34:17 PM |
|
şu amerikadaki exchange sitesi açılsın da (biraz geç kaldı geç olsun güç olmasın) işin içine paypal de girer o zaman ruslardan kurtuluruz.
nedir bu çektiğimiz yaw. 6 gün olduğu liqpay ve payeer.com a yatırdığım para hesapta görünmediği gibi bana geri gönderiyoruz onu bankana dediler halen bekliyoruz.
resmen kgb lerin eline düştük anasını satayım.
|
|
|
|
mentalpanda (OP)
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
November 28, 2013, 07:02:36 AM |
|
Yandex money üzerine para yükledim, alfacashier üzerinde hesap açtım. Litecoin almak istiyorum ama bir kaç sorum var.
1- Yandex wallet ve Litecoin wallet ne oluyor tam olarak? Yandex money hesabımızdan mı bahsediyor? Litecoin wallet nerden edinebilirim? 2- Neden bir cüzdana ihtiyaç duyuyoruz? Sistemler bizim yerimize saklamıyor mu? 3- Alfacashier'da Yandex > BTC-E 0 USD görünüyor ve almak istediğimizde alamıyoruz. Başka bir yolu mu var acaba?
Newbie olduğum çok açık sanırım
arkadaşlar newbie diye kestirip atmayın araştırın forumda hepsi defalarca yazıldı her gelene aynı şeyleri tekrarlamaktan sürekli bir döngü haline geldi bu olay 1.Yandex wallet yandex moneydeki cüzdan numaran yandex moneye gir sol üstte uzun bi rakam görürsün zaten wallet nedir dersende adı üstünde ltclerini saklayabileceğin fiziksel olmayan cüzdanlar 2.Litecoin wallet olarak btc-e deki litecoin adresini veya litecoin-qt ile oluşturduğun kendi adresini kullanabilirsin. btc-e veya btcturk tarzı sitelerdede saklayabilirsin fakat güvenli değil çok kişi mağdur oldu hacklenen siteler veya hacklendik ayağıyla btclere konanlar oldu en güvenlisi kendi bilgisayarını kurduğun cüzdanda saklamak ve yedeğini almak. 3. Mevcut bakiyeleri bitmiştir daha sonra tekrar dene alfacracshier haricinde 24change.com var.
|
|
|
|
trako
|
|
November 28, 2013, 07:14:43 AM |
|
peki şunu soracağım, dolar hesabımız var diyelim. btce deki çek iban numarasına eft göndersek ne kadar sürede gidiyor peki, deneyen oldu mu?
|
|
|
|
trako
|
|
November 28, 2013, 07:46:22 AM |
|
selam yandexte para yatırcam ama ruble diyor. dolar yapamıyor muyuz.
ok ruble yaptık naapalım:) hemen yattı valla. mastercard tabi.
|
|
|
|
trako
|
|
November 28, 2013, 07:58:41 AM |
|
yandexten anında btc e geönderdim valla. ama 24 saat öncesinde işlem yapamam diyor. yahdin bakalem:) olsun bu da olsun.
|
|
|
|
avarnet
|
|
November 28, 2013, 08:25:36 AM |
|
selam yandexte para yatırcam ama ruble diyor. dolar yapamıyor muyuz.
ok ruble yaptık naapalım:) hemen yattı valla. mastercard tabi.
kredi kartı rubble yerine dolar kesiyor hesabınızdan
|
|
|
|
scapula13
Newbie
Activity: 3
|
|
November 28, 2013, 08:34:26 AM |
|
An Error Has Occurred!
You already submitted this post! You might have accidently double clicked, or tried to refresh.
The last posting from your IP was less than 360 seconds ago. Please try again later.
|
|
|
|
avarnet
|
|
November 28, 2013, 08:53:12 AM |
|
kredi kartımız (master card) yandex.money den çekilen paraları (dolar) nakit avans olarak görmüyor değil mi ? yani bunda hem fikirmiyiz
|
|
|
|
avarnet
|
|
November 28, 2013, 10:10:46 AM |
|
ben banka ile görüştüm nakit avans değil, döviz harcaması olarak görünüyor. yani günlük faiz filan yok.
|
|
|
|
avarnet
|
|
November 28, 2013, 10:12:07 AM |
|
arkadaşlar yandex.money de günlük limit ne kadar
|
|
|
|
muratdur
Member
Activity: 182
Merit: 10
|
|
November 28, 2013, 10:13:20 AM |
|
ben banka ile görüştüm nakit avans değil, döviz harcaması olarak görünüyor. yani günlük faiz filan yok. Hangi banka ?
|
|
|
|
avarnet
|
|
November 28, 2013, 10:26:24 AM |
|
ben banka ile görüştüm nakit avans değil, döviz harcaması olarak görünüyor. yani günlük faiz filan yok. Hangi banka ? vakıfbank
|
|
|
|
|