Bitcoin Forum
December 03, 2016, 01:56:12 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Miners detecting only 1/2 GPU of 3...  (Read 1041 times)
brunoshady
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 264

Dubs Get


View Profile
August 03, 2011, 02:10:47 PM
 #1

Guys, interesting problem here.


I have one motherboard with 3 pci-e slots, 2 x16 and 1 x4 and 2 XFX 5850 and 1 Sappire 5850 Xtreme...


Mining with 1 GPU in the x4 slot works perfectly, mhash's stays same as mining with x16 slots...


But I'm having trouble to mining with the 3 GPUs at the same time.. poclbm and phoenix doesn't recognize 3 GPUs... (didn't try other miners, but I prefer one of these)...


I've installed a fresh install of ubuntu, and linuxcoin, and in the aticonfig --list-adapters I get 3 adapters, 3 hd series, but when I open the miners, only 2 (or sometimes 1) appers, and the CPU...


what could it be?

PSU can handle them btw
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480773372
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480773372

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480773372
Reply with quote  #2

1480773372
Report to moderator
1480773372
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480773372

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480773372
Reply with quote  #2

1480773372
Report to moderator
brunoshady
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 264

Dubs Get


View Profile
August 04, 2011, 02:56:32 PM
 #2

anyone?
cirz8
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42


View Profile
August 04, 2011, 03:08:42 PM
 #3

catalyst/sdk versions?
dummy-plugs?

Might want to test
Code:
aticonfig --initial --adapter=all -f

Mandatory?  123ABCcirz8CcieVh9UwThEX2vkoJF33Te
brunoshady
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 264

Dubs Get


View Profile
August 04, 2011, 07:20:41 PM
 #4

catalyst/sdk versions?
dummy-plugs?

Might want to test
Code:
aticonfig --initial --adapter=all -f


Its Linux, so, I guess, no dummy plugs required right?


Catalyst 11.5, .6, .7 with SDK 2.4

and the aticonfig --initial --adapter=all -f was executed
brunoshady
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 264

Dubs Get


View Profile
August 05, 2011, 05:27:26 PM
 #5



Beta-coiner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518


View Profile
August 06, 2011, 05:59:41 AM
 #6

Update your bios or read your mobo manual there might be a restriction concerning more than 2 gpus.

If you believe this post has helped,please donate-

1JfwAiV8WbT9HtmQVvnkJ6KwUy9gLjzxdK
jondecker76
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238


View Profile
August 06, 2011, 06:45:12 AM
 #7

Can you run other aticonfig commands against all 3 cards? I.e.
Code:
aticonfig --adapter=all --odgt
aitconfig --adapter=all --odgc
etc...

I wrote my own detection script for smartcoin - you can download the smartcoin_devices.py from svn (http://code.google.com/p/smartcoin/source/browse/branches/beta1/smartcoin/smartcoin_devices.py),
.  It would be interesting if it sees all 3 cards, as it uses pyopencl directly if you wanted to download and run it.

I have personally seen CPU devices improperly identified as an opencl GPU device, so perhaps you're getting the same thing, just in reverse?

RollerBot Advanced Trading Platform
https://bitcointalk.org/index.php?topic=447727.0
BTC Donations for development: 1H36oTJsi3adFh68wwzz95tPP2xoAoTmhC
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!