Herkese Merhaba,
Telegramdan gelip konu güncel mi diye soranlar oluyor bir haftadır burada aktif olmamamdan kaynaklı olarak.
Cevaben : Konu hala günceldir. Bu kullanıcı üzerinden bana mesaj atabilirsiniz. mrproblem üzerinden artık cevap vermiyorum ve yazmıyorum.
Eski gönderdiklerinizi ve yeni gönderdiklerinizi okuyarak buradan cevap veriyorum.
Hocam merhaba. Size şuradaki tokenleri sunan kişinin kullanıcı adı: gribalenfeksiyon mu? önceki hesaptan girip kontrol eder misiniz?
Adres:
https://etherscan.io/address/0xd9aD84bbdFdCd99fDEC6d760258949D1b695f46fKonu önemli:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5096225.0Öncelikle herkese tekrar merhaba.
Daha önce belirttiğim gibi bu hesap üzerinden devam ediyorum.
Alıntıya istinaden, benimle yukarıda belirtilen kullanıcı adının herhangi bir bağlantısı olmadı.
Buradan bir irtibat kurmamış. Telegramdan irtibat kurdu o kişinin şu an telegram konuşma kayıtları yok ama benim karadeftere bu eth adresi yazarak notlar almıştım.
Olay bende 24 aralıkta olmuş dialog. O adreste weth bulunuyordu kendisine teklif vermiştim.
İlk kullanımı geçmiş bir token ı satmaya çalıştı yeni basılmış hali olduğunu mevcuttakinin çöp olduğunu söyledim saf ayağına yattı.
Öğrenciyim yılbaşı öncesi cebim para görsün falan yazmıştı.
Takası yapacağımız sırada, cüzdan içinde görünen weth ler ortadan kayboldu. İşin ilginci herhangi bir transfer TX ID si de görünmüyordu hesapta görünürken birden yok oldu.
Sonra beni dolandırmaya kalktığını belirterek birazcık saydım sövdüm.
Öğrenciyim yapmam öyle şey falan filan dedi.Sonrasında da hesabı silik telegramda.
Gönderdiğiniz ekranlara baktığımda istanbulda öğrenci falan demiş. Bana da marmara üniversitesi gibi birşeyler söylemişti sanki. Doğru olma payı olacağını sanmıyorum herkese aynı yalan da olabilir.
Merak ettiğim birşey var onu buradan size yönelteyim:
Bana tokenları sunan kişi olduğunu kendisi mi söyledi ?
Bu konu başlığı altında bir yazışmışlığım ya da forumda bir yazışmışlığım yok kendisiyle.
Bu durumda benimle ticaret ve irtibatta olduğu bilgisini kendisi vermiş olması lazım.
Size benimle ticaret yaptığını belirterek güven sağlamaya mı çalıştı ve bunun üzerine sizi mi dolandırmaya çalıştı ?