sgrcn36
Newbie
Activity: 252
Merit: 0
|
|
June 11, 2018, 06:26:14 PM |
|
Altındaki yükseliş devam edecektir şu ortamda altının düşmesini beklemek akıl işi değil çünkü sanal paralardaki piyasa oldukça dalgalı olmasından dolayı yatırımcılar altına yatırım yapıyor.
|
|
|
|
mappefaar
Jr. Member
Activity: 168
Merit: 1
|
|
June 14, 2018, 11:53:30 AM |
|
Kısa vadeli olarak konuşacak olursak döviz fiyatları ateşlendikçe altın fiyatlarında da artış görmeye devam edeceğiz. Ama yükseliş de düşüş de kalıcı bir durum değil arkadaşların ifade ettiği gibi ekonomik göstergelere göre değişkenlik gösterecektir.
|
|
|
|
neinnein125
Sr. Member
Activity: 475
Merit: 251
VTOS
|
|
June 14, 2018, 03:38:36 PM |
|
Kısa vadede abd beklenen faiz artışı hamlesi dolayısıyla yerinde kalıp soğuyarak düşebilir.. Ama uzun vadede ekonomik kriz beklentisi bir hayli yaygın bu da kuvvetli bir ihtimalle yükselişine kaldığı yerden devam edeceğini gösteriyor.
|
|
|
|
grcnn
Member
Activity: 448
Merit: 11
|
|
June 14, 2018, 04:27:39 PM |
|
Bence seçimden sonraki duruma göre artışa geçebilir düşüşe geçse bile kalıcı olamaz böyle bir ekonominin içinde
|
|
|
|
aya54
Jr. Member
Activity: 378
|
|
June 14, 2018, 04:46:44 PM |
|
Altın uzun vadede kesinlikle kaybettirmeyecek ve en güvenilir yatırım aracıdır,eğer riski az geleceği açısından zararsız bir artış yatırım aracı arıyorsanız en doğrusu altın yatırımı olacaktır ,azar azar sürekli yükselen değer altın.
|
Faireum.io Pre-Sale: 25 March 2019 ──── Invest / Play ...Or why not both?
|
|
|
hunter17
Jr. Member
Activity: 140
Merit: 8
|
|
June 14, 2018, 04:59:24 PM |
|
Altin cok fazla deger kazanmasada tl surekli olarak deger kaybettigi icin altin tl bazinda yukseliyor gorunecektir her zaman.
|
◈ HYPERQUANT ◈ Platform for Professional Asset Management (https://goo.gl/wGkw41)
|
|
|
trako
|
|
June 20, 2018, 12:15:35 PM |
|
Güncellemeye gidecek olursak 3 ay öncesine göre daha da yükseldi. altın 3 ay sonra yükselmese bile çok fazla düşmez. her para birimi gibi altında istikrar sever. ve ülke olarak yakın zaman da zor sıkıntı günlerden geçeceğimizi düşünürsek hiç ihtimal vermiyorum. düşüş olsa bile çok küçük oranda olacaktır.
|
|
|
|
vuanhtuanfpt
|
|
June 20, 2018, 07:46:19 PM |
|
altın fiyatları 193 liranın üzerinde seyrediyor, büyük ölçüde döviz piyasasının gidişatına bağlı olarak tekrar 200 liraya çıkabilir. şu andaki fiyatların altına doğru hareket edeceğinin sanmıyorum.
|
|
|
|
simgesimge
Newbie
Activity: 101
|
|
June 20, 2018, 08:17:35 PM |
|
Seçimlerden sonra kim kazanırsa kazansın bir süre düşer. Sonrasında yine çıkmaya devam eder. Türk lirası ne yazık ki en az bir sene değer kaybetmeye devam eder
|
|
|
|
vagos
|
|
June 21, 2018, 02:31:08 PM |
|
altın daha düşmez, geleneksel yatırımların toplandığı alan olarak altın düşmeye meyilli değil. kaldı ki bankalardaki altın mevduat rakamları yükselmeye ve altın tercih edilmeye devam ediyor.
|
|
|
|
aya54
Jr. Member
Activity: 378
|
|
June 21, 2018, 02:39:26 PM |
|
Şahsi kanaatim kripto piyasasının belirlemeyen büyük düşüşü ve doların çıkışı sonrası dönem olarak en doğru yatırım aracı olarak altın görünüyor ,kısa orta uzun vadede en iyi altın :
|
Faireum.io Pre-Sale: 25 March 2019 ──── Invest / Play ...Or why not both?
|
|
|
jasernity
Jr. Member
Activity: 224
Merit: 4
|
|
June 21, 2018, 05:28:24 PM |
|
altın onsunun yükseliş ivmesine girmesi bekleniyor. tutup 2 bin dolar kıracak hali yok henüz. dolar zaten malumunuz 6-7 lirayı mutlaka görecek. sert ekonomik tedbirler alınmadığı sürece, o öyle ben bildiğimi okurum, yeni finansal dinamik oluşturuyorum bu düşüncede olursanız işiniz zor.
|
traveler | Travel more. Pay less! Get more out of your travel. An innovative crypto-friendly discount travel aggregation platform
|
|
|
etzecet
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
|
|
June 22, 2018, 12:31:09 PM |
|
Ekonomideki dengeler normale dönse durum stabil olsa bile şu an yaz aylarındayız ve bu zamanlarda genelde düğün sezonu oluyor ve altına olan talep de artıyor o yüzden bir miktar daha artış olması muhtemel
|
W12.io ▬▬▬▬▬▬ Blockchain protocol Built F O R : ❤ Charity Market ⚫ ICO ֆ CROWDFUNDING [https://tokensale.w12.io/]
|
|
|
z38630610
Legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
|
|
June 22, 2018, 02:33:04 PM |
|
Bu tarz düşüşler sürekli olan şeyler altın piyasasında. Yani çokta üzerinde durmaz kimse. hatta fırsatı yakalayan almaya çalışır. Altın çok durmaz oralarda yükselir yine. Şu sıralar altına talep çok yüksek. Düğünler basladı artık bu sayede altın arzı da çok olacaktır. Yavaş yavaş yükselmeye başlar kısa sürede.
|
|
|
|
whitebwithlovelyc
Newbie
Activity: 28
|
|
June 22, 2018, 02:50:02 PM |
|
eğer türkiye diğer ülkelere karşı aynı tutumu uygularsa ki uygular daha çok yükselir
|
|
|
|
ribal
Member
Activity: 217
Merit: 10
|
|
June 23, 2018, 05:12:24 PM |
|
ülkemiz büyük bir altın ithalatçısı konumunda, halkımız altın yatırımını geleneksel olarak tercih ediyor. altın fiyatının düşmesi için talebin üzerinde ithalat ve üretim gerekli. bunlar olmadığı sürece altın fiyatları artmaya devam eder.
|
|
|
|
tartibaya
|
|
June 23, 2018, 10:34:20 PM |
|
Altın fiyatlarında dünya genelinde bir krizde gelebileceğini düşündüğüm için ciddi bir düşüş beklemiyorum kısmen çekilme yaşansada en sağlam yatırım araçlarından biri olmaya devam edecektir.
|
|
|
|
georgemamat
Member
Activity: 476
Merit: 75
|
|
June 23, 2018, 11:40:58 PM |
|
Altın en sağlam yatırım araçlarından bence pek düşeceğini sanmıyorum hele 1 yıl falan beklenerek yatırım yapılıyorsa mantılı bir yatırım aracıdır bence
|
|
|
|
virtfund
|
|
June 23, 2018, 11:54:06 PM |
|
Altın kısa vadede biraz düşüş emareleri gösteriyor, uzmanları bu olasılığı izah ediyor fakat uzun vadede ne olacağı hususunda herkes hemfikir, yükseliş olacak.
|
|
|
|
sgrcn36
Newbie
Activity: 252
|
|
June 25, 2018, 01:44:36 PM |
|
Bu güne kadar altın devamlı sığınacak bir liman olmuştur bundan sonrada yine öyle kalacaktır.daha insanların çoğu sanal para nadir bilmiyorlar.bu yüzden altın yükselir düşmez.
|
|
|
|
|