Bitcoin Forum
April 20, 2018, 05:46:00 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: help combining wallets and blockchain problems  (Read 508 times)
tacobelllounge
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
August 04, 2011, 01:52:02 AM
 #1

ive just accepted the fact that bitcoin is a piece of shit and wont download the blockchain onto my computer.. any suggestions are welcome. is there any way i can transfer over my wallet, i also am unable to see my transaction because it wont download the whole bockchain. im fucking pissed if you cant tell
1524203160
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524203160

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524203160
Reply with quote  #2

1524203160
Report to moderator
1524203160
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524203160

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524203160
Reply with quote  #2

1524203160
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1524203160
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524203160

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524203160
Reply with quote  #2

1524203160
Report to moderator
1524203160
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524203160

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524203160
Reply with quote  #2

1524203160
Report to moderator
1524203160
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524203160

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524203160
Reply with quote  #2

1524203160
Report to moderator
tysat
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966
Merit: 1001


Keep it real


View Profile
August 04, 2011, 01:55:10 AM
 #2

Has it downloaded any of the blockchain?  How many connections does your client show?

Need some more information besides you being "fucking pissed".
Stephen Gornick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2478
Merit: 1000


View Profile
August 04, 2011, 05:47:46 AM
 #3

Are you using the most recent version, v0.3.24?

Is it possible you are behind a firewall that will not let the client's outbound communications through?
 - http://en.bitcoin.it/wiki/FAQ#Do_I_need_to_configure_my_firewall_to_run_bitcoin.3F
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!