kuldun
Member
Activity: 182
Merit: 10
|
|
May 31, 2018, 02:23:50 PM |
|
Kripto para piyasasının gidişatına bakarsak şuaralar bitcoine yatırım yapma zamanı gibi gözüküyor yeterince düşüş oldu. Bu seviyeden sonra yükseliş gelebilir. Altın dolar ne varsa satıp btc alınabilir.
|
|
|
|
aya54
Jr. Member
Activity: 378
Merit: 1
|
|
May 31, 2018, 04:13:57 PM |
|
Kripto piyasasında bitcoinin yeterince düşüş yaptığını sanıyorum , şuan itibari bitcoin olabileceği en dip seviyelerde bundan daha altı olacağını düşünmüyorum , eğer elde imkan var ise en mantıklısı bitcoin almak olabilir .
|
Faireum.io Pre-Sale: 25 March 2019 ──── Invest / Play ...Or why not both?
|
|
|
reddolphin
Newbie
Activity: 210
Merit: 0
|
|
May 31, 2018, 10:41:52 PM |
|
her zaman söylüyorum şu zamanda dünya üzerinde en iyi yatırım yapılacak şey kirpto para.arsa, ev alırken yapılan ufak araştırma kadar bile bu sektör üzerine araştırılsa daha karlı bir şey yapılmış olur.
|
|
|
|
btc_turk
|
|
June 05, 2018, 08:51:37 PM |
|
Başlık ilk açıldığı zaman gerçekten doğru bir vakitti ama şimdi pek doğru değil gibi duruyor. Ayrıca altın için şu değerler tam satılma zamanı. Daha fazla bekletmenin bir alemi yok diyorum ben.
|
|
|
|
coinpool_de
|
|
June 05, 2018, 10:31:25 PM |
|
Altının yeri başka bitcoinin yeri başka. Aslında çok da kıyaslamamak lazım bunları ama oluyor işte, genelde insanımız altın gibi yastıkaltı yöntemleri daha güvenilir bulup tercih ediyor. Ancak uzun vade beklemeyi göze alan bir insan için bitcoinin çok daha karlı olma olasılığı var, dolayısıyla insanlar risk alıp deneyebilirler bu yöntemi
|
|
|
|
bitcoinbcn
|
|
June 09, 2018, 09:08:05 AM |
|
Altına yatırım yapan karakter kripto paralara biraz zor gecer, ancak gecerse kısa zamanda tum birikimini de gecirmek ister kazanctan dolayı, altında hicbir zaman bu denli yuksek volatiliteler yasanmaz ancak bir diger taraftan da altının degerini bu denli dusurmesi de cok dusuk bir ihtimal ancak bu kucuk ihtimal bitcoin tarafında gerceklesti. En mantıklı işin gozden cıkarılabilecek bir miktaı her ne ise o ayırıp kripto paralara aktarmak olabilir.
|
|
|
|
fikoley
Jr. Member
Activity: 139
|
|
June 09, 2018, 09:18:21 AM |
|
Altın sadece güvenli bir yatırımdır. Kazanç sağlamak amacıyla kullanılacağını düşünmüyorum. Sadece paranın değer kaybetmesi karşısında küçük bir miktar getiri sağlayabilir. Bitcoin belki risk olarak görülse de kazanç olarak altınla kıyaslanamaz.
|
■ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ■ Blackjack.fun ■ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ■ Bitcoin - Litecoin - Dash https://blackjack.fun
|
|
|
wanhun
Newbie
Activity: 140
|
|
June 09, 2018, 10:39:21 PM |
|
Dünya genelini bilmem ama türkiye için son bir aydır bitcoinini sat altın veya dolar al denecek durumdaydı piyasa. Ama son bir haftada rüzgar tersine dönmüş gibi bitcoinde kalmak daha mantıklı.
|
|
|
|
cercitolga4545
|
|
June 09, 2018, 11:06:04 PM |
|
Bitcoini düştükçe alıp yukselişlerde kar reelizesi ile satmak lazım. Altın başka bir yatırım aracı son zamanalrdaki artışı normal bir piyasada olabilecek bir iş değil. Ülkemizin ekonomik durumu ciddi bir sıkıntıda. Para 2 ye bölünüp yatırım yapılabilir.
|
|
|
|
ugurszf
Jr. Member
Activity: 434
|
|
June 10, 2018, 09:00:40 AM |
|
Bitcoin deki bu düşüş trendi sürdüğü sürece diğer tüm emtialar daha değerli. Hele bir de ülkemizin ekonomik yapısını düşünürsek, yatirim yaparken bütün bunları göz önünde bulundurmak gerekir.
|
|
|
|
FlashPeakUp
Newbie
Activity: 140
|
|
June 10, 2018, 12:29:13 PM |
|
Volatiliteden dolayı bitcoin alım satımı altına göre çok daha fazla kar bırakır, altının genel olarak değer kaybetmeyeceği düşünülüyor.
|
|
|
|
jullerkone
Newbie
Activity: 182
|
|
June 10, 2018, 02:33:36 PM |
|
altın için zamanlamanın çok önemi yok. çok dalgalanma olmadığı için yani bugün al iki sene sonra yine karlı yerden satarsın ama az kazandırır. bitcoin için ise durum çok farklı. bugün al yarın %10 bile paran erimiş olabilir. altında %10 - 1-2 ayı bulabiliyor. yani ikisinin kulvarları çok farklı.
|
|
|
|
nesso
|
|
June 10, 2018, 02:44:37 PM |
|
Bence altın gibi olamaz hiç bir zaman, genellikle yaşanan iniş çıkışlar bu durumu dezavantaj saglatıyor. Bu yüzden altında yapmak istediklerimizi b kriptoda, kriptoda istedigimizi de altında yapamayız. Altının yerini tutacagını zannetmiyorum binlerce yıl süren bu sevda devam edecektir durmadan
|
|
|
|
leprakon
Member
Activity: 680
|
|
June 10, 2018, 05:57:33 PM |
|
Altin artik guvenli liman olmaktan cikti gercekten ama ben yine de bitcoinin altinin yerine gecebilecegini dusunmuyorum altinin yillar oncesindan gelen gecmisi ve toplum tarafindan kabul gormuslugu var sonucta..
|
|
|
|
Easx
Member
Activity: 490
|
|
June 10, 2018, 08:45:29 PM |
|
Yastık altı mantığı bir tek bizim ülkemizdemi var acaba cidden merak ediyorum. Elin adamı borsaya yatırım yapıyor, düzenli gelir getirecek şeylere yatırım yapıyor biz anca ev alıyoruz anca altın alıyoruz . Verem oluyorum.
|
|
|
|
longthu
|
|
June 14, 2018, 11:29:13 PM |
|
altın ciddi anlamda geleneksel yatırım aracı ve halkın altından vazgeçmeye niyeti yok. borsa, dijital para veya emtia dediğinizde anlamayan insanları kripto para alanına çekmenin imkanı yok. gençler bu piyasanın anlamını daha hızlı kavrıyor.
|
|
|
|
sunistator
Newbie
Activity: 168
|
|
June 15, 2018, 12:34:25 PM |
|
altın dolar fiyatı ile yükselirse ki TL olarak dolar da yükseldiği için iki kat kazanç oluyor. Gram altın için yazdım bunu. Bitcoin için rallideysen ve seni kandırmıyorlar ise hold da yapmışsa altından fazlasıyla kazanç elde edersin. hani belirsizlik vardır bizim dolar kuru da yükseliyor altına geçerek kendini sağlama alma gibi kendince pek çok taktik üretebilirsin.
|
|
|
|
Devil Investor
Newbie
Activity: 154
|
|
June 15, 2018, 12:36:37 PM |
|
Uzun vadede (yıllar boyunca) altın fiyatının düşeceğini öngören analistler var. Çinin yaptığı altın stoğuna karşı bir hamle de olabilir. Orantısal olarak bitcoinin daha fazla kazandırması olası tabi.
|
|
|
|
reddolphin
Newbie
Activity: 210
|
|
June 15, 2018, 06:01:05 PM |
|
bence bu ara tam tersi.özellikle seçim sonrasında da ekonomimizin hemen düzelmeyeceğini varsayarsak ki kripto paralar da bu seviyelerdeyken altın almak daha karlı..
|
|
|
|
portatifx
Newbie
Activity: 152
|
|
June 15, 2018, 08:09:14 PM |
|
yani ikisinin de uzun vadeli yatırım olduğunu düşünürsek bitcoin almak daha mantıklı ama şu an için altın o kadar hızlı değişiyor ki kısa vadeli kazanç için altın alınabilir.
|
|
|
|
|