elindeki parayla hızlı bir şekilde btc al orta ve uzun vadede kesin kar var diyebilirim.Ama her düşüş yaşadığında satan biriysen kesinlikle girme.Daha önce borsada deneyimi olan biriysen hemen gir hepsiyle ,yok yeni giren borsa bilmeyen bir adamsan yavaş gir düşmesine takılma hep satın al hiç satma orta vadede yüksek ihtimal kazanç sağlarsın.ama panik satışlarına aldanırsan cepten çok yersin.
ben bir ayda %200 kazanırken ofiste yan masadaki arkadaşım %20 zarar etti çünkü çok çabuk panikliyor.ben hiç satmadım hep aldım şimdide satmıyorum aylar önce almıştım.%600 kadar kar sağlamış oldum o arkadaş her gün girip çıkıyor birşeyler yapmaya çalışıyor hem haftalık bazda hemde günlük bazda zarar edip duruyor.Çok iyi bilmiyorsan bilen birini dinleyeceksin ,ben uzman değilim ama incelediğim kadarıyla talep arzın hep üstünde bu serbest piyasada sürekli yükseliş demek orta ve kısa vadeli düşüşleri asiclerden gelen btc lerini bozduran minerları görüp panikleyen acemiler yapıyor onlara aldanma al ve bekle.
hocam ben bu bitcoin olayını bayadır uzaktan duyuyordum bi site vardı yalnızca btc kabul ediodu yılda 1 urardım oraya ilk uradığımda 10$ dı 2 tane alayım mı dedim değmez dedim vazgeçtim daha sonra 150 dolara falan çıkmıştı ben herhalde yanlış şeye bakıyorum dedim bir de şu aralar bakar oldum tamam önceden duyduğum güvensizlik bir pişmanlık yarattı da 1250 yi görünce bu hafta kalkıp 1700 den alasım gelmiyor valla
edit: bu arada bu adam kim arkadaşlar bilen var mı
akrabam olma ihtimali var mıdır acaba nerden kasmış bu kadar btc
https://blockchain.info/tr/address/12sENwECeRSmTeDwyLNqwh47JistZqFmW8