Bitcoin Forum
August 14, 2018, 11:10:28 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Chili problems / hashes real slow / LED's super slow  (Read 337 times)
jheaton
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 186
Merit: 101


View Profile
November 22, 2013, 05:53:05 PM
 #1

Hi everyone, 1st post. Ive read the whole chili thread trying to solve an issue and am stuck. I have 2 chilies, 1 works great, the other not so much. When first turn on the LED sequence runs super slow like 2 seconds per blink. I just flashed to newest firmware and no change. My good chile runs around 48c and both have same heatsink. Ive read through all the LED stuff and it doesnt seen to show an error. Hashes around 9gh.

Thanks in Advance!
1534288228
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534288228

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534288228
Reply with quote  #2

1534288228
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1534288228
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534288228

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534288228
Reply with quote  #2

1534288228
Report to moderator
1534288228
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534288228

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534288228
Reply with quote  #2

1534288228
Report to moderator
Olly_K
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 342
Merit: 250


View Profile
November 24, 2013, 05:14:47 PM
 #2

I would post in the main chili thread for some support:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=304250.720
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!