Bitcoin Forum
May 27, 2018, 01:53:08 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Mining Sorunu  (Read 1477 times)
Exploiter
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
November 23, 2013, 07:08:57 AM
 #1

Merhaba Arkadaşlar
Serverlarımdan 1 tanesinde Freicoin üretmeye karar verdim ama saatlerdir deli etti beni ne yaparsam yapayım üretime geçemedim sürekli su hatalarla karsılasıyorum 2-3 farklı pooldede denedim sorun anyı

http://oi39.tinypic.com/2hmo7ie.jpg




SORUN CÖZÜLDÜ


sorunu cözdüm arkadaşlar miningde acemilik başa bela sorunun sebebi denedigim miner istemcileriymiş denediklerim asic - fpga - gpu  uyumluymuş öyle ekrana boş boş bakarken farkettim sadece cpu ile üretim yapıcaksak kullanıcagımız miner istemciside ona göre olmalıdır sorunu şuanda ben  cpuminer 2.3.2 cözdüm https://bitcointalk.org/index.php?topic=55038.0 AVX2 destegide var harika ucuyor desem yeridir.
1527385988
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527385988

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527385988
Reply with quote  #2

1527385988
Report to moderator
1527385988
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527385988

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527385988
Reply with quote  #2

1527385988
Report to moderator
1527385988
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527385988

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527385988
Reply with quote  #2

1527385988
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1527385988
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527385988

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527385988
Reply with quote  #2

1527385988
Report to moderator
1527385988
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527385988

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527385988
Reply with quote  #2

1527385988
Report to moderator
technomancer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 251



View Profile
November 23, 2013, 07:13:23 AM
 #2

Merhaba Arkadaşlar
Serverlarımdan 1 tanesinde Freicoin üretmeye karar verdim ama saatlerdir deli etti beni ne yaparsam yapayım üretime geçemedim sürekli su hatalarla karsılasıyorum 2-3 farklı pooldede denedim sorun anyı



1.- ne tur bir kart ile mining yapmaya calisiyorsun?
2.- isletim sistemin ne, kac bit ?
3.- internet baglantin nasil? direk mi? herhangi bir router uzerinden mi?
4.- hangi antivirus/antispeware yazilimini kullaniyorsun?
5.- herhangi bir vpn baglantisi kullaniyormusun?
6.- herhangi bir firewall kullaniyor musun ( windows ve routerindaki haric)
Exploiter
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
November 23, 2013, 07:17:02 AM
 #3

Merhaba Arkadaşlar
Serverlarımdan 1 tanesinde Freicoin üretmeye karar verdim ama saatlerdir deli etti beni ne yaparsam yapayım üretime geçemedim sürekli su hatalarla karsılasıyorum 2-3 farklı pooldede denedim sorun anyı

http://oi39.tinypic.com/2hmo7ie.jpg

1.- ne tur bir kart ile mining yapmaya calisiyorsun?
2.- isletim sistemin ne, kac bit ?
3.- internet baglantin nasil? direk mi? herhangi bir router uzerinden mi?
4.- hangi antivirus/antispeware yazilimini kullaniyorsun?
5.- herhangi bir vpn baglantisi kullaniyormusun?
6.- herhangi bir firewall kullaniyor musun ( windows ve routerindaki haric)

Öncelikle ilginiz için teşekkürler

1. işlemcimi kullanarak yapmak istiyorum vps oldugu için ekran kartı yok
2. windows server 2012 rd2 64 bit
3- vmware üzerinden baglı internet
4- antivirüs yok
5- vpn kullanmıyorum
6- firewall kurulu degil
technomancer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 251



View Profile
November 23, 2013, 07:25:58 AM
 #4

Merhaba Arkadaşlar
Serverlarımdan 1 tanesinde Freicoin üretmeye karar verdim ama saatlerdir deli etti beni ne yaparsam yapayım üretime geçemedim sürekli su hatalarla karsılasıyorum 2-3 farklı pooldede denedim sorun anyı



1.- ne tur bir kart ile mining yapmaya calisiyorsun?
2.- isletim sistemin ne, kac bit ?
3.- internet baglantin nasil? direk mi? herhangi bir router uzerinden mi?
4.- hangi antivirus/antispeware yazilimini kullaniyorsun?
5.- herhangi bir vpn baglantisi kullaniyormusun?
6.- herhangi bir firewall kullaniyor musun ( windows ve routerindaki haric)

Öncelikle ilginiz için teşekkürler

1. işlemcimi kullanarak yapmak istiyorum vps oldugu için ekran kartı yok
2. windows server 2012 rd2 64 bit
3- vmware üzerinden baglı internet
4- antivirüs yok
5- vpn kullanmıyorum
6- firewall kurulu degil

Gorunen o ki vps aldiginiz yerdeki security ayarlariniz biraz yuksek, stratum servera baglanamiyorsunuz,
kisisel tavsiyem vps ile xpm kazmayi deneyin, freicoin ustelik birde vmware demissiniz, biraz fantezi kacmis sanki.
Exploiter
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
November 23, 2013, 07:31:21 AM
 #5

eglence amaçlı kazıcaktım zaten gelir amaçlı degildi ama malesef sanırım oda mümkün görükmüyor saolun tekrardan teşekkürler Sad Sad Sad xpm tarzı startumlara baglanıyor acaba o algoritmaya özgün bişey mi peki
technomancer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 251



View Profile
November 23, 2013, 07:32:51 AM
 #6

eglence amaçlı kazıcaktım zaten gelir amaçlı degildi ama malesef sanırım oda mümkün görükmüyor saolun tekrardan teşekkürler Sad Sad Sad xpm tarzı startumlara baglanıyor acaba o algoritmaya özgün bişey mi peki

onlar genelde stratum degiller.
Exploiter
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
November 24, 2013, 09:29:51 AM
 #7

sorunu cözdüm arkadaşlar miningde acemilik başa bela sorunun sebebi denedigim miner istemcileriymiş denediklerim asic - fpga - gpu  uyumluymuş öyle ekrana boş boş bakarken farkettim sadece cpu ile üretim yapıcaksak kullanıcagımız miner istemciside ona göre olmalıdır sorunu şuanda ben  cpuminer 2.3.2 cözdüm https://bitcointalk.org/index.php?topic=55038.0 AVX2 destegide var harika ucuyor desem yeridir.
mentalpanda
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 1002



View Profile WWW
November 24, 2013, 10:14:44 AM
 #8

günlük üretim nasıl gidiyor hocam bende başladım khashlar iyi ama pool sitesi biraz karışık ne veriyor ne alıyor pek anlamadım Cheesy

▄▄▄▄████████████▄▄▄▄
▄▄▄██████████████████████████▄▄▄
▄██████████████████████████████████▄
████████████████████████████████████
██████████               ███████████
██████████                ██████████
██████████    ████████    ██████████
██████████    ████████    ██████████
█████████              ███████████
█████████              ███████████
████████    ████████    ████████
████████    ████████    ████████
███████                ███████
██████               ███████
██████████████████████████
▀██████████████████████▀
▀████████████████████▀
▀████████████████▀
▀████████████▀
▀▀██████▀▀
 
.BITRUST.
  ██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
    ██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
 
.BITCOINTALK.    .BUY BTF TOKENS.
▬▬▬  ●  ●  WHITEPAPER  ●  ●  ▬▬▬
FACEBOOK  TWITTER  |  TELEGRAM
romeozoom
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


View Profile
November 26, 2013, 01:06:20 PM
 #9

configurasyonu nasıl yapıyoruz cpu minerda  yardımcı olurmusunuz ??
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!