Bitcoin Forum
January 24, 2019, 09:41:24 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Mining Sorunu  (Read 1487 times)
Exploiter
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
November 23, 2013, 07:08:57 AM
Last edit: November 24, 2013, 09:36:31 AM by Exploiter
 #1

Merhaba Arkadaşlar
Serverlarımdan 1 tanesinde Freicoin üretmeye karar verdim ama saatlerdir deli etti beni ne yaparsam yapayım üretime geçemedim sürekli su hatalarla karsılasıyorum 2-3 farklı pooldede denedim sorun anyı

http://oi39.tinypic.com/2hmo7ie.jpg




SORUN CÖZÜLDÜ


sorunu cözdüm arkadaşlar miningde acemilik başa bela sorunun sebebi denedigim miner istemcileriymiş denediklerim asic - fpga - gpu  uyumluymuş öyle ekrana boş boş bakarken farkettim sadece cpu ile üretim yapıcaksak kullanıcagımız miner istemciside ona göre olmalıdır sorunu şuanda ben  cpuminer 2.3.2 cözdüm https://bitcointalk.org/index.php?topic=55038.0 AVX2 destegide var harika ucuyor desem yeridir.
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1548322884
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1548322884

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1548322884
Reply with quote  #2

1548322884
Report to moderator
technomancer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 251



View Profile
November 23, 2013, 07:13:23 AM
 #2

Merhaba Arkadaşlar
Serverlarımdan 1 tanesinde Freicoin üretmeye karar verdim ama saatlerdir deli etti beni ne yaparsam yapayım üretime geçemedim sürekli su hatalarla karsılasıyorum 2-3 farklı pooldede denedim sorun anyı



1.- ne tur bir kart ile mining yapmaya calisiyorsun?
2.- isletim sistemin ne, kac bit ?
3.- internet baglantin nasil? direk mi? herhangi bir router uzerinden mi?
4.- hangi antivirus/antispeware yazilimini kullaniyorsun?
5.- herhangi bir vpn baglantisi kullaniyormusun?
6.- herhangi bir firewall kullaniyor musun ( windows ve routerindaki haric)
Exploiter
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
November 23, 2013, 07:17:02 AM
 #3

Merhaba Arkadaşlar
Serverlarımdan 1 tanesinde Freicoin üretmeye karar verdim ama saatlerdir deli etti beni ne yaparsam yapayım üretime geçemedim sürekli su hatalarla karsılasıyorum 2-3 farklı pooldede denedim sorun anyı

http://oi39.tinypic.com/2hmo7ie.jpg

1.- ne tur bir kart ile mining yapmaya calisiyorsun?
2.- isletim sistemin ne, kac bit ?
3.- internet baglantin nasil? direk mi? herhangi bir router uzerinden mi?
4.- hangi antivirus/antispeware yazilimini kullaniyorsun?
5.- herhangi bir vpn baglantisi kullaniyormusun?
6.- herhangi bir firewall kullaniyor musun ( windows ve routerindaki haric)

Öncelikle ilginiz için teşekkürler

1. işlemcimi kullanarak yapmak istiyorum vps oldugu için ekran kartı yok
2. windows server 2012 rd2 64 bit
3- vmware üzerinden baglı internet
4- antivirüs yok
5- vpn kullanmıyorum
6- firewall kurulu degil
technomancer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 251



View Profile
November 23, 2013, 07:25:58 AM
 #4

Merhaba Arkadaşlar
Serverlarımdan 1 tanesinde Freicoin üretmeye karar verdim ama saatlerdir deli etti beni ne yaparsam yapayım üretime geçemedim sürekli su hatalarla karsılasıyorum 2-3 farklı pooldede denedim sorun anyı



1.- ne tur bir kart ile mining yapmaya calisiyorsun?
2.- isletim sistemin ne, kac bit ?
3.- internet baglantin nasil? direk mi? herhangi bir router uzerinden mi?
4.- hangi antivirus/antispeware yazilimini kullaniyorsun?
5.- herhangi bir vpn baglantisi kullaniyormusun?
6.- herhangi bir firewall kullaniyor musun ( windows ve routerindaki haric)

Öncelikle ilginiz için teşekkürler

1. işlemcimi kullanarak yapmak istiyorum vps oldugu için ekran kartı yok
2. windows server 2012 rd2 64 bit
3- vmware üzerinden baglı internet
4- antivirüs yok
5- vpn kullanmıyorum
6- firewall kurulu degil

Gorunen o ki vps aldiginiz yerdeki security ayarlariniz biraz yuksek, stratum servera baglanamiyorsunuz,
kisisel tavsiyem vps ile xpm kazmayi deneyin, freicoin ustelik birde vmware demissiniz, biraz fantezi kacmis sanki.
Exploiter
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
November 23, 2013, 07:31:21 AM
 #5

eglence amaçlı kazıcaktım zaten gelir amaçlı degildi ama malesef sanırım oda mümkün görükmüyor saolun tekrardan teşekkürler Sad Sad Sad xpm tarzı startumlara baglanıyor acaba o algoritmaya özgün bişey mi peki
technomancer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 251



View Profile
November 23, 2013, 07:32:51 AM
 #6

eglence amaçlı kazıcaktım zaten gelir amaçlı degildi ama malesef sanırım oda mümkün görükmüyor saolun tekrardan teşekkürler Sad Sad Sad xpm tarzı startumlara baglanıyor acaba o algoritmaya özgün bişey mi peki

onlar genelde stratum degiller.
Exploiter
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
November 24, 2013, 09:29:51 AM
 #7

sorunu cözdüm arkadaşlar miningde acemilik başa bela sorunun sebebi denedigim miner istemcileriymiş denediklerim asic - fpga - gpu  uyumluymuş öyle ekrana boş boş bakarken farkettim sadece cpu ile üretim yapıcaksak kullanıcagımız miner istemciside ona göre olmalıdır sorunu şuanda ben  cpuminer 2.3.2 cözdüm https://bitcointalk.org/index.php?topic=55038.0 AVX2 destegide var harika ucuyor desem yeridir.
mentalpanda
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1002


View Profile WWW
November 24, 2013, 10:14:44 AM
 #8

günlük üretim nasıl gidiyor hocam bende başladım khashlar iyi ama pool sitesi biraz karışık ne veriyor ne alıyor pek anlamadım Cheesy
romeozoom
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


View Profile
November 26, 2013, 01:06:20 PM
 #9

configurasyonu nasıl yapıyoruz cpu minerda  yardımcı olurmusunuz ??
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!