PayPal konusunda da ben bilgi vereyim,
Alan yada gönderen kişilerin PayPal hesapları çok yıllık eski hesap değilse, yine bu alan ve gönderen kişilerin daha önce binclerce USD lik işlem geçmişi yok ise, sizin ilk XXXX USD para gönderme işleminizden sonra, PayPal her iki hesabıda kısıtlar ve inceleme başlatır, bu tahmini 5-20 gün sürer, sonrasında da her iki hesabı süresiz kısıtlar ve Parayı göndericinin hesabına geri çeker. Göndericinin de hesabı süresiz kısıtlandığı için 180 gün boyunca göndericide parasını çekemez. Bu süre zarfında sizin XXXX USD'niz PayPal'da bekler.
PayPal ile daha önce 5Bin den fazla alsat yapmışi toplam hesap hareketi 100Bin USD üzerinde olan 8 yıllık 1 Business, 2 Premier hesabını süresiz bloklatmış, XX, XXX USD miktarındaki parasını PayPal'dan çekebilmek için 180Gün den fazla beklemiş birisi olarak bunları yazıyorum.
PayPal ile böyle işlere girişmeyin, sakın...
bu tip risklerini bildiğim için pp den hep kaçındın abd li bi karıya çip satmıştım sadece verified olan hiç kullanmadığım bi hesapta krı parayı yollar yollamaz ben bankaya çektim çipini de teslim ettim sonra itiraz etmiş bende delilleri sundum ama karıyı haklı buldular param banka hesabıma geldi karıya da geri gitti paypal bakiyem -500 e düştü bir daha girmedim o hesaba
ama paypal işleriyle sürekli uğraşan r10 dan vs tl karşılığı paypal ödemesi alırsanız abd den vs size güvenen satatabilecek birini bulursanız olur