krm4700
|
|
June 04, 2018, 08:15:46 PM |
|
büyük ihtmal ile marketcap ta yine ilk sıralarda yerini korumuş olacak piyasanın genel durumuna bağlı olarak fiyatı sırasını koruyacak nitelikte devam edecektir diye tahmin ediyorum.
|
|
|
|
murado
Jr. Member
Activity: 224
Merit: 2
|
|
June 04, 2018, 08:18:31 PM |
|
neo coin her zaman kendini yüksek hedefler doğrulutusunda hareket ettirmeye devam edecektir sıralamada her zman ilk 10da göreceğimize inanıyorum.
|
Vertex | A UNIQUE ECOSYSTEM FOR INVESTORS, THE COMMUNITY AND ICOS ╚═════ 'The worlds first ICO aftermarket' ═════╝
|
|
|
btcboom99
Member
Activity: 86
Merit: 10
|
|
June 04, 2018, 10:08:19 PM |
|
iki yıl sonra neo 1000usd -2000usd arasında bir yerde olacağı kesin. nedeni 2016-2017 yılları arasında 150x yapmış bir coindir.2sene içinde 30x yapsa dediğimiz noktaya gelir bunu bilmek için müneccim olmaya grek yok
|
|
|
|
Republicofizmir
|
|
June 04, 2018, 10:17:03 PM |
|
Ben şöyle düşünüyorum neo için geleceğin ethereumu diyolar ya bu mümkün olabilir ama ne zaman ethereum bitcoinin yerini alırsa o zaman da neo ethereumun yerini alabilir
|
|
|
|
jungufle
Newbie
Activity: 70
Merit: 0
|
|
June 04, 2018, 11:20:09 PM |
|
NEO önümüzdeki yıllarda ethereumu yakalayabilir diye yazıyor bazı yorum siteleri ben böyle bir tabire katılmıyorum ethereum halen çok güçlü ve pow var
|
|
|
|
yusuftkngr
Newbie
Activity: 51
|
|
June 04, 2018, 11:43:46 PM |
|
Bence sıralamada iyi bir yükseliş yapacaktır fakat şuanki popüler coinlerin gerisinde kalacakdır. Çünkü coinin gelişimde hükümetin bu konuya olan tutumu da çok önemli. Çin hükümeti de şuanda bu konuya sıcak bakmıyor ama ilerleyen dönemlerde neler yaşanır orasını bilemiyoruz.
|
|
|
|
therealbigcoin
|
|
June 04, 2018, 11:48:46 PM |
|
İki yıl sonra Neo'nun yerinde saydığını görüyorum. Bana göre Neo Ethereum'un bir kopyası ve bu piyasada kopya kriptoparaların bir maksimum noktasi olduğunu ve o noktayi asamayacaklarini Waves ile gorduk.
|
|
|
|
dedolee
Newbie
Activity: 189
|
|
June 05, 2018, 04:56:52 AM |
|
2 yıl sonra neo ve çin, kore bölgesine ait olan coinlerin çok fazla değerleneceğini düşünüyorum. Özellikle kore gibi ülkelerin desteklemeleri ile beraber hızlı yükseliş başlayacak.
|
|
|
|
DarkXen
|
|
June 05, 2018, 05:21:32 AM |
|
O kadar çok etken var ki bırak 2 yılı 2 ay sonra ne olur bilinmez yolu açılırsa neo gider ama yapısal bazı değişiklikler geçirmesi lazım. Eğer bu bu yükseltme olmazsa hardfork olur mu , olabilir mi ? Malum yasaklardan çok etkileniyor ek olarak Eth kadar desteği yok bunu sağlaması gerek.
|
|
|
|
cleante
Jr. Member
Activity: 476
Merit: 2
|
|
June 05, 2018, 06:30:52 AM |
|
Neo gibi bir çok coin çıktı ve çıkmaya devam ediyor hepsi ileride daha iyi bir yazılım ve teknolojiye sahip olacak. Neo nun gelişmesi devam ederse ve altcoinleri böyle güzel olursa tabiki birinci sırada olmasını bekliyorum.
|
|
|
|
kursunkalem
Jr. Member
Activity: 188
Merit: 8
|
|
June 05, 2018, 07:07:06 AM |
|
ether tarafı tamamneçöplük duruma geçti neo aynı eski ether gibi davranıyor yavaş yavaş hareket ediyor sezonu geldiğinde ciddi bir atak bekliyorum bu coinden.
|
|
|
|
Taratoor
Sr. Member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
June 05, 2018, 07:11:30 AM |
|
neonun şuanki fiyatı 52.51$'yi gösteriyor ben buna tamamen fırtına öncesi sessizli diyorum ve bir miktar alım yapacağım boğa sezonunda çok büyük kar bırakacağını düşünüyorum 2 yıl sonra ciddi bir artış söz konusu olacaktır büyük ihtimal.
|
|
|
|
Mobi Coin
Newbie
Activity: 182
|
|
June 09, 2018, 12:37:22 PM |
|
Neo fiyatlanmayan nadir majör coinlerden birisi, özellikle bu sene neo icolarının çoğalması ile fiyat olarak beklenen yükselişi gerçekleştirecektir.
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2702
Merit: 1571
|
|
June 09, 2018, 01:21:46 PM |
|
Neo fiyatlanmayan nadir majör coinlerden birisi, özellikle bu sene neo icolarının çoğalması ile fiyat olarak beklenen yükselişi gerçekleştirecektir. NEO nasıl fiyatlanmadı? 2 senede 10 centlerden 100 dolarlara gelen kimdi? Biz de yükselmesini bekliyoruz ama fiyatlanmadı demek komik oluyor. 2 senede bine katlamış bir coinden bahsediyoruz. Sonraki 2 senede ne olacağını göreceğiz.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2758
Merit: 1557
|
|
June 09, 2018, 02:09:45 PM |
|
Forumdaki hemen hemen herkesin portföyünde bir miktar neo bulunuyordur. Ethereum kadar çok kullanılan bir coin haline gelmesi için önünde bir miktar daha zaman var fakat son zamanlarda neo tabanlı projelere ilgi çok büyük
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
BitcoinTurk
|
|
June 09, 2018, 02:35:33 PM |
|
NEO projesi oldukça başarılı ve bir o kadar popüler olmuş bir kripto paradır. Geleceği hakkında neredeyse tüm yatırımcılar olumlu düşünüyor ve Ethereum'dan daha başarılı olacağına inanılıyor. Son zamanlarda merak saldığım NEO ICO yatırımları için elimde yüklü miktarda NEO bulunduğu için ister istemez sürekli olarak fiyat, piyasa ve analiz takibi yapıyorum. Gerçekten geleceği olduğuna inandığım sınırlı kripto paralar arasına girmeyi de başardı.
|
|
|
|
zaza4700
Newbie
Activity: 252
|
|
June 09, 2018, 02:52:47 PM |
|
vallah sevgili canım kardeşim 2 yıl sonra NEO ben en az 2000 dolar olacağını düşünüyorum ve ikinci ethereum olduğunu düşünüyorum o yüzden alıp bekleyin çok güzel karlar edeceksinizdir
|
|
|
|
Arksun
|
|
June 09, 2018, 03:10:42 PM |
|
Şu an 2 yıl bana öngörüde bulunmak için çook büyük bir zaman gibi geliyor. Bunun dışında maalesef Neo an itibariyle hakettiği değeri görmeyenlerin başında. Her ne kadar ilgi ve beklenti çok büyük olsa da önemli olan tüm bunları karşılamak. Umarım 2 yıl bile sürmez.
|
|
|
|
zfrey
|
|
June 09, 2018, 03:17:56 PM |
|
eğer yaptığı icolar başarılı gider ve insanlığa gerçekten bi fayda sağlarsa ethereum şuanki ethereum fiyatına gelebilir diye düşünüyorum.
|
|
|
|
hasyurt
|
|
June 09, 2018, 03:36:33 PM |
|
bu piyasa da yarını kestirmek mümkün değilken 2 yıl sonrasını tahmin etmek çok güç. ama şuan için güzel fırsatlar sunuyor. eğer cüzdanda neo tutarsan gas veriyor. ayrıca neo zincirini kullanacak icolar başarılı olursa ethereum gibi olabilir hatta geçebilir ethereumu
|
|
|
|
|