Bitcoin Forum
October 01, 2022, 02:07:26 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: ASICs don't seem to be registering "correct" hash rate on pools  (Read 749 times)
tonto (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 609
Merit: 500


View Profile
December 03, 2013, 10:22:39 PM
Last edit: December 04, 2013, 12:46:47 AM by tonto
 #1

So I'm wondering if someone might offer some advice, please?
 
I'm using bfgminer version 3.8.0 and connected to slush's pool.
 
I'm using the following settings on on the command line:
 
Code:
bfgminer.exe -o stratum.bitcoin.cz:3333 -u myminer -p mypass -S all
(note that -G no longer appears to be an option)

When I check my account status on their web page, it's saying I'm only mining at roughly 300Mhash/sec.  It should be roughly 40Ghash (two jalapeños and one little single).  This also appears to be the same result on btcguild.com as well.

The bfgminer app shows that I'm hashing normally, i.e. 15GHash for the 2 (upgraded) jalapeños and the 1 little single (25GHash).
 
So I don't know if I need different flags or a different server or port or what.  
 
Anyone have any suggestions on where I'm going wrong?

I've found various snippets of information on the web, but lots of conflicting info, which might be dependent on the miner and version.
Unlike traditional banking where clients have only a few account numbers, with Bitcoin people can create an unlimited number of accounts (addresses). This can be used to easily track payments, and it improves anonymity.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
1664590046
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1664590046

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1664590046
Reply with quote  #2

1664590046
Report to moderator
1664590046
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1664590046

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1664590046
Reply with quote  #2

1664590046
Report to moderator
1664590046
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1664590046

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1664590046
Reply with quote  #2

1664590046
Report to moderator
vm1990
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1002



View Profile
December 03, 2013, 11:31:37 PM
 #2

slushes pool does take along time to register the correct hash rate due to the way its registers shares

tonto (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 609
Merit: 500


View Profile
December 04, 2013, 12:18:30 AM
 #3

Ok thanks for the info.  Should I assume that I'm hashing at the correct rate, then, and should hopefully be compensated accordingly? Smiley
vm1990
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1002



View Profile
December 04, 2013, 10:33:53 AM
 #4

if your miner says your hashing a x speed and aslong as you not getting to many stales, rejects, hw errors it will be recording the correct speed. it normaly takes 6 or so hours maybe upto 24 but it will get up to full speed

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!