Bitcoin Forum
June 21, 2018, 10:41:29 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: miner GPU problem  (Read 1246 times)
renovatio34
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
February 18, 2011, 03:33:44 PM
 #1


I can not run CUDA RPC Miners  with my graphics card gives me a message like:

Unable to load module CUDA ( I understood on the forum it should compile. cu but I do not know how to)

If anyone can help me.

I am running Windows 7 64 bit graphics card: Nvidia GT 240 M

(sorry if my sentences are not correct I'm french)

thank you for your reply Grin
1529577689
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529577689

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529577689
Reply with quote  #2

1529577689
Report to moderator
1529577689
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529577689

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529577689
Reply with quote  #2

1529577689
Report to moderator
1529577689
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529577689

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529577689
Reply with quote  #2

1529577689
Report to moderator
The World's Betting Exchange

Bet with play money. Win real Bitcoin. 5BTC Prize Fund for World Cup 2018.

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1529577689
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529577689

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529577689
Reply with quote  #2

1529577689
Report to moderator
1529577689
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529577689

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529577689
Reply with quote  #2

1529577689
Report to moderator
bitjet
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 694
Merit: 500



View Profile
February 18, 2011, 06:28:02 PM
 #2

Your card needs to support OPEN-GL.

sorry for misinformation

CENTRA

            ▄▄▄██████████▄▄▄
        ▄▄████████████████████▄▄
      ▄███████▀▀         ▀▀███████▄
    ▄█████▀                  ▀██████
   █████▀      ▄▄▄█████▄▄      ▀█████▄
  █████     ▄██████████████▄     ▀████▄
 █████     ██████▀▀  ▀▀██████▄    ▀████
▐████     █████          █████     █████
█████    ▐████                     ▐████
█████    █████                     ▐████
█████     █████          ▄████▌    █████
 ████▌    ▀█████▄▄    ▄▄█████▀    ▄████▌
 ▀████▄     ▀██████████████▀     ▄████▀
  ▀█████▄     `▀████████▀▀     ▄█████▀
   `██████▄                  ▄██████
     ▀███████▄▄          ▄▄███████▀
       ▀██████████████████████▀
           ▀▀▀█████████████▀▀

.
.
.
.
LZ
Staff
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1736
Merit: 1015


P2P Cryptocurrency


View Profile
February 19, 2011, 03:08:12 PM
 #3

No, it does need that. He just have to install last NVIDIA Verde drivers.

renovatio34
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
February 20, 2011, 10:54:14 AM
 #4

done i've the same problem
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!