Alp de Onur da Türkiye kripto camiasının medya yüzlerinden öteye gidemiyor malesef. Alp'in yine teknik bilgisi daha çok ama o da varsa yoksa btc. Altcoin nedir bilmez bakmaz. Onur da yüzeysel yüzeysel anlatır, burda yazar geçer. Kusura bakmasınlar okuyorlarsa ama durum bu. Medya onları seviyor bunda problem yok. Ama o kadar.
Ayrıca Onur'un twitter'da bi la casa de papel spoileri vermesi vardı bile bile. Snra millet küfür edince "hehe herkes küfür etti ne kadar eziksiniz hebele" diyip engellemişti milleti. Böyle de değişik biri.
2 senedir kripto para anlatıyorum bir kere spoiler verdim benden bahsederken "la casa de papel spoiler'ı veren adam" diyorlar. (Değişik sıfatlar kullananlar da var. Haklarında hayırlısını diliyorum)
"herkes küfür etti ne kadar ne kadar eziksiniz" demedim. Sadece küfür eden saygısızları engelledim. Dizinin sonunu söylediğim için anneme küfür etmekten çekinmeyen adamın yolu açık olsun...
Beni kriptoyla ilgili birşeyler paylaştığım için takip ediyorsan, küfür etme hakkın yok. Ayrıca, Twitter'da ismi cismi açık, ne halt ettiği belli olan 3-5 kişiden biriyim. İnsanları pump/dump gruplarından, "7/24 her koşulda kazanan asla kaybetmeyen" çakma kriptoculardan uzak tutmaya çalışıyorum. Gidin X coini alın, Y coini satın, Z coine şuradan girin gibi yönlendirmelerim yok. 4 yıldır bu işin içindeyim Bitcoin harici önerdiğim projesine güvendiğim 3-4 tane kripto para var. Onlardan da bir Waves'i açık açık söyledim. Onun için de "Waves'i shilliyor" "ölümüne rekt oldu" gibi laflar ediyorlar. (Kimsenin alnına silah dayayıp Waves alın ya da Waves'i asla satmayın, satarsanız bilmemnesiniz demişliğim yok)
Ben bildiğim ve sevdiğim işi yapıyorum. Kripto para konuşuyorum, anlatıyorum. Bu işin geleceğine inanıyorum. Başkaları da bu işin doğrusunu öğrensin, kripto para nedir bilsin istiyorum. Hepsi bu. Trader olduğumu iddia etmedim, trade eğitimi vermedim, vermiyorum.
Kripto para günlüğü programında da teknik analiz yapmıyoruz. Sadece gündemdeki haberler üzerine konuşuyor, düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Programı izlerken bunu dikkate almanızı rica ederim...
La Casa De Papel'le alakalı yaptığınız olay hakkında kesinlikle haksızsınız bi kere onu bi kabul edin. Küfür edenleri savunmuyorum savunulacak tarafları yok. Ama siz de haklı değilsiniz olamazsınız. Spoiler konusunda hassas insanlar var. Ve sizi sırf kripto para anlattığınız için takip edenlere bunu yapmaya hakkınız yok.
"Sadece küfür eden saygısızları engelledim" yalanını ise geçiniz. Evet yalan söylüyorsunuz.
Kendi kullandığım hesaptan yukarıdakilere benzer "bunu yapmaya hakkınız yok" tarzında seviyeli bir mesajdan sonra bile engellemiştiniz. Eleştiriye tahammülünüz yok belli ki. Kaldı ki 3 aydır tek kelime etmediğiniz konuya attığım bu mesajdan sonra bir kaç saat içinde cevap vermiş olmanız da bu tezimi doğrular nitelikte
Bir sekmede hep bu pencere mi açık yoksa?
Neyse
Dediğim gibi Alp de siz de medyanın öne çıkardığı kişilerden öteye gidemiyorsunuz. Sevenleriniz var kimseye bi şey demek haddime değil. Ama gerçekler bunlar.
Medya sizi seviyor, siz kameralar önünde olmayı seviyorsunuz. Sevenleriniz de sevmeyenleriniz de olacak.
Ben nötr'düm size karşı. Yaptığınız o saçma spoiler olayından sonra eksilere düştünüz. Çoğu kişi de öyle düşünüyor.
Siz bildiğiniz gibi devam edin...