ozcanucler
Member
Activity: 238
Merit: 10
One Token to Move Anything Anywhere
|
|
May 28, 2018, 04:31:54 PM |
|
Çok daha ileri sevieye taşınması lazım yetersiz olarak görüyorum özellikle ülkelere ziyaret eden trustlerin daha fazla kullanabilicek yerler alanlar yapılması gerektiğini düşünüyorum.
|
|
|
|
beynimtok
Member
Activity: 280
|
|
May 28, 2018, 06:11:02 PM |
|
bitcoinin kullanım alanını bana kalırsa genişlemesi lazım, artık starbucksta bu parayı kullanabiliyor olmamız gerekiyor bu böyle olmalı
|
|
|
|
birfincankahve
Jr. Member
Merit: 4
|
|
May 28, 2018, 08:31:40 PM |
|
aslında kullanım alanının genişlemesi çok faydalı oluyor, elektronik marketlerde kullanılsa tadından yenmez bence
|
|
|
|
Farkimifarket
Newbie
Merit: 0
|
|
May 28, 2018, 08:49:45 PM |
|
valla genişliyor genişlemesine de bunun fiyatta yansımasını göremiyoruz, biraz daha hareket gerekiyor bana göre
|
|
|
|
mallmi
Newbie
Activity: 126
|
|
May 29, 2018, 10:59:14 PM |
|
İnsan bu haberleri okuyunca keyifleniyor, bu haberden şu sonuç çıkıyor millet bitcoine güvenmeye başladı ve kullanım alanlarını her geçen gün genişletiyor. Daha çok fazla yayılacak.
|
|
|
|
elektronikposta
Member
Activity: 177
|
|
May 30, 2018, 09:23:40 AM |
|
her gün yeni bir alana yayılıp kullanılmaya başlıyor böyle de devam edeceğini düşünüyorum
|
|
|
|
xXBEVOXx
Full Member
Activity: 266
Merit: 100
https://cryptassist.io
|
|
May 30, 2018, 09:33:37 AM |
|
Bitcoin iyi kötü kabul görüyor artık ve ödeme aracı olarak da alanı çok fazla gelişti. Her geçen gün yeni bir haber çıkıyor buna dair. Artık insanların sosyal yaşamlarında kullandığı çoğu şeyde bitcoin geçerli. Ve bunu kontrol etmesi de bir o kadar kolay. Bu da insanlara seçenek sunuyor. Daha gelişmesi için çalışmalar yapılmalı.
|
|
|
|
tartibaya
|
|
May 30, 2018, 12:27:55 PM |
|
Bitcoin bir ödeme aracı olarak çok değerli oynaklık durulmadan işlevsel bir şekilde kullanılmasını beklemiyorum. Ama yinede kullanımı olacaktır. Asıl doğal dengesine geldiğinde bakalım nasıl olacak
|
|
|
|
bluemylife1907
Member
Activity: 350
Merit: 11
|
|
May 30, 2018, 12:33:32 PM |
|
Bitcoin dünyanın bir çok yerinde ve bir çok alanında kullanılmaya ve özellikle hizmet alanında kendini göstermeye daha sık başlamıştır.Dünyanın ekonomik dönüşümde artık digital paraların tek hakim olduğu bir düzene doğru gidiyoruz.
|
|
|
|
felmitof
Member
Activity: 154
|
|
June 05, 2018, 06:08:46 PM |
|
btc kullanım alanının bu yıl genişlemeye devam etti ve yıl sonuna kadar bu genişleme devam edecek. ben asıl olarak 2019 yılında dijital para marketinin geleceği hakkında çok olumlu gelişmelerin olacağını varsayıyorum.
|
|
|
|
btc_turk
|
|
June 05, 2018, 08:53:03 PM |
|
Sokağa çıktığımız zaman çok fazla kullanım alanı göremeyiz lakin internet sitelerinde kullanımı gittikçe artmaya başladı ki öncelik olarak zaten orada artması lazımdı
|
|
|
|
trako
|
|
June 06, 2018, 09:14:20 AM |
|
Kullanım alanlarının genişlemesi daha fazla günlük yaşantıda kullanılabilecek demektir. Bu da iyi kötü yaygınlaşmasını sağlayacaktır. Tüm ülkeler bunu yapmasa da bazı ülkeler çoğu konuda bitcoin ile ödeme yapabiliyor. Bu durum insanların hayatında kolaylık sağlayacaktır ve kabul görme eğilimini arttıracaktır.
|
|
|
|
Koray Pulsar
Newbie
|
|
June 06, 2018, 11:29:00 AM |
|
Sadece ispanya olarak sınırlandırmak doğru olmaz dünyanın birçok ülkesinde ve birçok sektörde bitcoin ödeme şekli olarak kabul edilmiş durumda
|
|
|
|
z38630610
Legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
|
|
June 06, 2018, 12:04:26 PM |
|
Vergi borçlarında ödeme şekli, hava yolu şirketlerinde ödeme şekli, Ticarette takas şekli.. Çok fazla örneği var. Kullanıldıkça genişleyecek ve genişledikçe kullanılmaya başlanacak. İkisi de birbirini tetikleyen durumlar ve engellenmezse ileride günlük hayatın her yerinde olacak. Çok büyük bir kitlesi olacak.
|
|
|
|
koincik
Sr. Member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
|
|
June 06, 2018, 02:03:15 PM |
|
Ikı üç kıstas var bana kalırsa değer artışı için. Bunlardan birisi kullanımın yaygınlaşması. Devlet düzenlemesi olumlu.olursa ve madencilik gelisirse fiyat artisi gelecektir.
|
|
|
|
bluemylife1907
Member
Activity: 350
Merit: 11
|
|
June 06, 2018, 02:10:38 PM |
|
Evet genel duruma baktığımızda kripto piyasası için gerçekten olumlu işler yaşansada kripto paraların ve bitcoinin kullanım alanı genişlesede piyasada maalesef yukarı yönlü bir hareket maalesef yok.Bu haberler inşallah yükselişin başlangıcı olur.
|
|
|
|
ront
Newbie
Activity: 140
|
|
June 06, 2018, 07:18:02 PM |
|
Bunun yanında ayrica dün öğrendiğim Avusturyada havaalanlarinda marketlerde de kripto paralarin kullanımı başlamış diye haber okumuştum. Bunlar ciddi gelişmeler.
|
|
|
|
newguy05
|
|
June 06, 2018, 09:12:23 PM |
|
Bitcoinin kullanım alanının genislemesi gayet guzel bizim de bu alanda uygulama gelistşrmemiz gerekiyor artık diye dusunuyorum, entegre uygulamaları kullanmalıyız ozellikle block-zincir teknolojilerini denememiz ar-ge yapmamzı urun gelistirmemiz gerekiyor yoksa gerisinde kalacagız gelişmelerin.
|
|
|
|
gkhnhsyn1
Newbie
Activity: 224
|
|
June 06, 2018, 10:59:19 PM |
|
“Ödeme araçlarını artırarak müşterilere kolaylık sağlamayı amaçladık ve yeni müşterilerin edinilmesini sağlayacak bir Bitcoin ödeme hizmetini sunmaya karar verdik.” her işletme bu açıklamayı örnek almalı.
|
|
|
|
negamus
|
|
June 07, 2018, 10:40:15 PM |
|
sadece bitcoin değil farklı kripto paraların kullanım alanının genişlemesi böylece dünya çapında dijital para piyasasının bilinirliğinin artması neticesinde trilyonlarca dolarlık bir pazarın oluşmasını hayal ediyorum.
|
|
|
|
|