Salut, imi cer scuze dar colegii mai lucreaza la serverul de suport asa ca voi raspunde aici.
btcxchange.ro este lansat oficial, motorul de tranzactionare functioneaza de ieri de la ora 15:00!
Pana anul viitor rulam cu 0% comison la tranzactii.In ultimele 24 de ore am avut volum 1.39 BTC , ultimul pret de vanzare fiind 2.284,00 RON
La data de 18.12.2013 ora 10:23 pretul era:
Pret bid - 1.671.97
Pret ask - 1.782.00
Ca raspuns la intrebarile legate de securitate:
1. Firewall cu verificare IDS, protectie impotriva anti flood de pana la 100 Gb/, server distinct de wallet watch only. Fiecare retragere de bani sau BTC trebui confirmata cu parola utilizatorului dar si cu mail dupa care, pentru ca inca suntem la inceput de drum fiecare operatiune este verificata manual.
2. Suntem deschisi la orice evaluare de securitate a serverului incepand dar numai incepand din februarie, mai avem putin de lucru pe el.
3. Speram ca in aceasta saptamana sa implementam si aceasta solicitare.
4. BTCXchange este o firma romaneasca cu doi actionari (familie) si administrator unic (eu) in cazul in care v-ar disparea banii din cont ati putea atrage raspunderea mea personala, actiune permisa de legea din romania. Nu in ultimul rand, disparitia banilor s-ar pute considera furt si implicit cei ce se fac vinovati vor fi trasi la raspundere. Nu suntem o societate cu o cutie postala si fara coducere asa cum sunt multe din exchangeurile din acest domeniu, mi-am asumat public acest lucru exact pentru a elimina insecuritatea care planeaza asupra exchageurilor. Suntem o societate cu sediu in Oradea, voi atasa si o poza. Eu mai am o companie pe care o conduc de peste 10 ani sunt o persoana publica dar si un militant actic in multiple actiuni civice elemente care cred ca reprezinta un plus pentru credibilitatea activitatii pe care o intreprind. (
www.alienconcept.ro cu o cifra de afacer de cca 3 mil eur/an, vicepresedinte al partidului verde
http://www.partidulverde.ro,
www.horeavuscan.ro, presedintele asociatiei
www.asociatiahoreavuscan.ro)|
5. Am inceput acest business facand investitii in BTC iar primul "client" sunt chiar eu, BTC-ul pus la vanzare este al meu si banii sunt tot ai mei, pretul practicat este unul care sa imi permita sa aduc ori sa vand BTC de pe siteurile mari pana cand activitatea locala va prinde radacini suficient de mari. BTCXchange este doar inceputul, nu va ascund ca lucram deja la aplicatii de plata a parcarilor si transportului in comun pentru toate companiile unde Alien Concept, cealalta societate pe care o conduc are contracte, peste 25 de orase din Romania. Odata inceputa activitatea pe BTCXchange idealul meu este sa aduc BTC-ul in strada pentru ca oricine sa poata beneficia de avantajele BITCOINului.