Koioss
Member
Activity: 364
Merit: 10
|
|
May 12, 2018, 12:50:33 PM |
|
Trade yaparak daha hızlı bir kazanç sağlamak mümkün ancak bana göre fazla stresli.. Aynı zamanda da iyi bir tecrübe gerektiriyor. Bu nedenle ben çoğu zaman beklemeyi tercih ediyorum..
|
|
|
|
Sacred
|
|
May 12, 2018, 12:57:45 PM |
|
Yaz aylarında büyük yükseliş beklediğimiz için şu durumda hold. Ama istenilen miktarı gören yatırıma da kayıtsız kalmamak lazım. Kısa süreli pump'tan sonra gelen uzun süreli dump sıkıntıya sokabilir.
|
|
|
|
Hc01
|
|
May 12, 2018, 03:02:12 PM |
|
Zamandan zamana, coınden coıne degısır bu sorunun cevabı. Ornegın helbızde bıkac gun ıcınde bıttrexe cıkma beklentısı var, buyuzden kısa vade ıcın alım yapılıp haberlerın gercek cıkması dahılınde takıp edılerek para kazanılabılır fakat uzun vadelık hodl bır coın degıldır. Neo gıbıler ıcın dusunursek ıse hodl sorunun cevabıdır.
|
|
|
|
sinandd
Jr. Member
Activity: 112
Merit: 1
|
|
May 12, 2018, 05:05:57 PM |
|
Her coine hold yapilmaz alsa satla devam edip ileriye donuk dogru anda elden cikcak coinlere anca yatirim yapilir yani adamina gore muamele kral herzaman btc arkasin eth
|
XCT CLUB | xCrypt - Blockchain Ecosystem ▰▰▰ ▲▼ PRE - ICO Sale is Live! ▲▼ ▰▰▰
|
|
|
necrofurian
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 1
|
|
May 12, 2018, 05:17:15 PM |
|
teoride basit gibi gözüküyor. forumda 10 yıl saklanacak coinler diye öneri mesajı görüyorum. bugünü yaşa 1 sene sonrası o coin piyasada olacak mı gözlemle. bitcoinin silinip gitmeyeceği en azından 1 sene daha kalacağı ortada. onun gibi fiyatı da paranızla bol bol alıma geçilebilecek coinleri araştır.
|
gemstra |▌ The Future of Social Selling |▌ A blockchain infrastructure ● ● ● ● for the biggest gig economy of tomorrow ● ● ● ●
|
|
|
baskanx
|
|
May 12, 2018, 05:24:10 PM |
|
Bazen trade yapıyorum özellikle ayı sezonunda isek küçük vurkaçlar halinde ilerliyorum, onun dışında normal piyasada genelde hodl yapmayı tercih edenlerdenim.
|
|
|
|
hacidasi
|
|
May 12, 2018, 08:11:13 PM |
|
benim geçen boğa döneminden anladığım tek şey holdun balinalar tarafından hamsilere matah bişeymiş gibi yedirildiğidir. boğada trade yapan ev araba çekti hold yapan 5x e 10xe mahkum kaldı ki onuda ayı başında satmadıysa şuan anca 2 3 x kar elde edebilmiştir.
|
|
|
|
svdtpl
Member
Activity: 276
|
|
May 12, 2018, 08:20:59 PM |
|
her zaman uzun vade kazandıracaktır bence o yüzden beklemekte yarar var en azından ben kendı adıma öyle yapıyorum henüz yeni olmama rağmen cok eyvah çekeni gördüm.
|
|
|
|
btcboom75
Jr. Member
Activity: 56
|
|
May 12, 2018, 08:59:10 PM |
|
ikiside güzel fakat yüksekten aldın düşünce hold yapıyorsun hold daha iyi
|
⋌┤┃ KEPLER : BRINGING AI & ROBITICS TO THE BLOCKCHAIN : KEPLER┃├⋋ ▬▬▬ NEW ERA OF TECHNOLOGIES KEPLER ▬▬▬ (http://keplertek.org/#) [
|
|
|
Gwerimos
Member
Activity: 210
|
|
May 12, 2018, 09:03:34 PM |
|
Tecrubeliysen ikisi beraber yapilabilir aslinda ama kaybetme riskinde var. Ayni yerde durmaktansa bana elimdeki miktari arttirmaya calismak daha heyecanli geliyor.
|
|
|
|
kschneezy
|
|
May 12, 2018, 10:09:09 PM |
|
Tecrüben ne kadar fazlaysa o kadar kazancın oluyor. Bu bir gerçek. Elimdeki tokeni coini hold etmek benim daha kolayıma geliyor ve daha güvenli olduğunu düşünüyorum. Tercih meselesi. Kimi insan risk sever.
|
|
|
|
therealbigcoin
|
|
May 12, 2018, 10:13:48 PM |
|
Trade yaparak kazanabilmek için kripto para piyasasını sürekli takip etmek ve doğru alış satış noktalarını tespit edebilmek çok önemli. Yani trade yapmak için bu işe ciddi zaman ayırmak gerek. Ben şahsen hold yapmayı tercih ediyorum. Güvendiğim bir kaç coine farklı fiyatlardan alım yaparak uzun vadeli bekliyorum.
|
|
|
|
bdivrik
|
|
May 12, 2018, 10:34:03 PM |
|
Trade işi gerçekten çok zor ayrıca bu balinalarla nasıl uğraşacaksın adamlar resmen pinpon topu gibi oynuyorlar piyasada ben tradeye güç yetiremiyor hold daha mantıklı geliyor.
|
|
|
|
ap3311
|
|
May 12, 2018, 10:44:36 PM |
|
Trade her yigidin harcı degil. Ciddi zararlar dogurabilir. Uzun vade yatirim yapmak hem yormaz hem riski azdır. Tavsiye edilir. Grafik bilmeden piyasa analizinden anlamadan traderlık yapılmaz.
|
|
|
|
gulypz
Member
Activity: 476
|
|
May 12, 2018, 11:46:47 PM |
|
Trade yapmak zor evet ama başaranlarda var. Trade ile üç kuruş 1 haftada birikiyor sonra bir düşüşte hepsi yalan oluyor gibi geliyor bana. pek Trade yapmıyorum hodl kolay geliyor.
|
|
|
|
phantasod
Newbie
Activity: 196
Merit: 0
|
|
May 13, 2018, 01:11:51 PM |
|
Trade yapmak için piyasayı gerçekn bilmek özellikle trade yaptığın coini bilmen gerekiyor. Bir hevesle yüksek hacimli coinleri alınca üzülüyorsun. Hold yap kafa rahat
|
|
|
|
crazy1204
|
|
May 13, 2018, 01:21:49 PM |
|
Trade yapma zamanı şu anlar.Trade iyi bilen adam şu an sağlam karlar elde edebilir.Ama bayağı sağlam takipler yapmak lazım yoksa öyle kolayca para kazanılmaz.
|
|
|
|
Lydian
|
|
May 13, 2018, 02:12:11 PM |
|
Su an ELIX ve WAVES haricinde her türlü coin ile trade yapabilirim, zamanim olsa ve piyasayi dikkatlice takip edebilsem tabii. Ama zamanim olmadigi icin, hic ellemiyorum. Son aylarda WAVES'i izliyorum ve söyle bir kaniya vardim:
WAVES ve STRATIS sürekli birebir yaris icindeler sanki. Bi biri birini geciyor, bi digeri öbürünü.
Yani: STRATIS, WAVES'in altina düstügünde tüm WAVES'lerimi STRATIS'e cevirsem, STRATIS eninde sonunda kisa sürede WAVES üzerine geciyor. Sonra STRATIS'leri satip hemenn WAVES alsam, WAVES'te kisa sürede üste geciyor. Bu sekilde WAVES-STRATIS arasinda al-sat yapa yapa biseyler olurdu heralde...
Bunun gibi muhakkak baska coinlarda vardir. Benim STRATIS ve WAVES dikkatimi bariz cekti.
|
|
|
|
elcezireex
|
|
May 13, 2018, 02:16:24 PM |
|
Bu soruya 2-3 ay önce hold derdim fakat hold ile anca kar edersiniz fakat kendinizi geliştirip biraz da piyasayı takip ederseniz yapıcağınız tradeler ile zengin olabilirsiniz
|
|
|
|
mdikmetas
|
|
May 13, 2018, 02:18:22 PM |
|
Su an ELIX ve WAVES haricinde her türlü coin ile trade yapabilirim, zamanim olsa ve piyasayi dikkatlice takip edebilsem tabii. Ama zamanim olmadigi icin, hic ellemiyorum. Son aylarda WAVES'i izliyorum ve söyle bir kaniya vardim:
WAVES ve STRATIS sürekli birebir yaris icindeler sanki. Bi biri birini geciyor, bi digeri öbürünü.
Yani: STRATIS, WAVES'in altina düstügünde tüm WAVES'lerimi STRATIS'e cevirsem, STRATIS eninde sonunda kisa sürede WAVES üzerine geciyor. Sonra STRATIS'leri satip hemenn WAVES alsam, WAVES'te kisa sürede üste geciyor. Bu sekilde WAVES-STRATIS arasinda al-sat yapa yapa biseyler olurdu heralde...
Bunun gibi muhakkak baska coinlarda vardir. Benim STRATIS ve WAVES dikkatimi bariz cekti.
eth ile zcash arasında da bu dediğiniz durum vardı ama bir süre birlikte hareket ettiler sonr zcash yoldan ayrıldı dikkat etmek lkazım her zaman
|
|
|
|
|