bitcoinbcn
|
|
May 10, 2018, 07:09:58 AM |
|
Adam voleyi koymuş, nasıl da bir sermaye sahibiyse düştükçe aldım diyor arkadaş aldığın tutar 10,000btc eğer doğruysa btc 1000USD olsa 10mio usd gömdün demektir ki baba en az 8 x gömmüş zaten, neyse çenem yoruldu.
|
|
|
|
jakdanyel
Sr. Member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
|
|
May 10, 2018, 09:37:18 AM |
|
Helal olsun cidden adam çok iyi bir iş başarmış. Aklını kullanmış gerçekten önem vermiş bu işe ve amacına ulaşmış ne diyelim tebrikler.
|
| Peach BTC bitcoin | │ | Buy and Sell Bitcoin P2P | │ | . .
▄▄███████▄▄ ▄██████████████▄ ▄███████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄███████████████████████▄ █████████████████████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ▀███████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀███████████████████▀ ▀███████████████▀ ▀▀███████▀▀
▀▀▀▀███████▀▀▀▀ | | Available in EUROPE | AFRICA LATIN AMERICA | | | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
███████▄█ ███████▀ ██▄▄▄▄▄░▄▄▄▄▄ █████████████▀ ▐███████████▌ ▐███████████▌ █████████████▄ ██████████████ ███▀███▀▀███▀ | . Download on the App Store | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
▄██▄ ██████▄ █████████▄ ████████████▄ ███████████████ ████████████▀ █████████▀ ██████▀ ▀██▀ | . GET IT ON Google Play | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ |
|
|
|
sofikurban
|
|
May 10, 2018, 12:00:51 PM |
|
Kulağa hoş akla mantığa pek uymayan bir durum sanırım , 10 bin bitcoin çok ciddi bir rakam , ve bu sıkıntılı bir ortamda bunun açıklanması reklam edilmesi olayın gerçekliğene gölge düşürüyor , tamamen kurmaca bir haber .
|
|
|
|
loveistanbul
Member
Activity: 392
Merit: 10
|
|
May 10, 2018, 12:04:36 PM |
|
Çinli yatırımcı biraz uçmuş , hangi ara o kadar bitcoin almış, düşüş döneminde topladığı yazıyor , o dönemde o kadar bitcoin toplasa bitcoin fiyatı artardı ,çok fazla anlam veremedim maalesef bu habere.
|
|
|
|
Zakkaya
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 3
|
|
May 10, 2018, 04:15:43 PM |
|
Bana biraz reklam yapmis gibi geliyor cunku o kadar miktari kazandigini aciklamasi ya saf oldugunu ya da cok cesur oldugunu gosterir.
|
|
|
|
karaleke
Jr. Member
Activity: 238
|
|
May 10, 2018, 04:20:54 PM |
|
Valla bravo. O kadar bitcoini nasil aldi acaba. Adam piyasada balina olma cabasinda anlasilan.
|
█ CURAIZON █ We are Improving Healthcare, Reducing Costs, Saving Lives! https://curatoken.curaizon.com
|
|
|
kuldun
Member
Activity: 182
Merit: 10
|
|
May 10, 2018, 05:05:00 PM |
|
Dünyadaki zenginler bile kolay kolay ellerindeki bitcoin adedini açıklamazken bu çinli arkadaş niye böyle bir açıklama yapma ihtiyacı hissetmiş anlayamadım. Amaç reklam herhalde.
|
|
|
|
mahmure
Newbie
Activity: 182
Merit: 0
|
|
May 10, 2018, 05:08:13 PM |
|
Benimde 10 bin bitcoinim olsa bende çıkar açıklarım havamı atarım adam demek ki düşüş dönemlerini çok iyi takip etmiş bitcoinleri toplamış. Yakında bu sayıyı dahada arttırdığını açıklayabilir.
|
|
|
|
tigoes
Member
Activity: 252
Merit: 11
|
|
May 10, 2018, 07:59:08 PM |
|
Bu kadar coini toplamak bitcoin piyasasında ciddi söz sahibi olmak demek oluyor. Adam bu kadar parayı nasıl toplamış anlamış değilim. Toplamasını geçtim neden böyle bir açıklama yapıyor.
|
|
|
|
hxres
Member
Activity: 429
|
|
May 10, 2018, 08:54:46 PM |
|
Biriktirmeyi kendisine hobi edinmiş anlaşılan. O değilde bu denli bir birikimi açık açık söylemek cesaret ister bu saatten sonra gözler onun üzerinde olacak umarım birilkimine zarar gelmez de ikinci bir haber ile karşımıza çıkmaz.
|
|
|
|
hjbn
Newbie
Activity: 154
|
|
May 10, 2018, 09:08:39 PM |
|
İnsanın 10 bin bitcoini olması nasıl bir duygu acaba hiç olmadığı için bilemiyoruz. 10 bini düşerken topladım demiş ama çok inandırıcı gelmedi bana da. Ayrıca bunu niye duyuruyorsun dimi???
|
|
|
|
criptoturk
|
|
May 10, 2018, 09:10:38 PM |
|
iyi reklam etmiş kendisini haber gerçekse. artık eş dost millet peşine düşer. siber dünyada da açık vermemesi lazım. yoksa güle güle demek zorunda kalabilir...
|
|
|
|
tuanvie
|
|
May 10, 2018, 11:19:04 PM |
|
Bunun gerçekliği nedir bilmiyorum ama gerçekse helal olsun bu nasıl bir azim, nasıl bir direnç? 10.000 bitcoinim olsa ne yapacağımı şaşırıp şuurumu kaybederim.
|
|
|
|
Rasta.modeli
Newbie
Activity: 168
|
|
May 11, 2018, 07:55:54 AM |
|
10 bin bitcoin valla helal olsun adama yapmasi kolay bir is degil bence.
|
|
|
|
B.aksoy
Member
Activity: 308
|
|
May 11, 2018, 09:29:52 AM |
|
Kendini iyi koruyor olması lazım. Yoksa bu kadar basit bir şekilde açıklama yapamazdı. Ayrıca tüm mal varlığıni yatirsa bile gerçekten ciddi miktarlar ediyor. O yüzden adam bayağı zengin bir iş adamı. Bu adamın bu parayı şirketi için kullanması daha doğru olur.
|
|
|
|
hunter17
Jr. Member
Activity: 140
Merit: 8
|
|
May 11, 2018, 09:44:04 AM |
|
Elindeki miktari aciklamasi oldukca cesurca bir hareket ve i kadar para biriktirmesi kolay is degil.
|
◈ HYPERQUANT ◈ Platform for Professional Asset Management (https://goo.gl/wGkw41)
|
|
|
lightbringer14
Jr. Member
Activity: 126
Merit: 2
|
|
May 11, 2018, 10:27:42 AM |
|
90 milyon dolara yakin para bu isi iyi yaptigi ortada.
|
◈ HYPERQUANT ◈ Platform for Professional Asset Management (https://goo.gl/wGkw41)
|
|
|
Coin.milyarderi
Jr. Member
Activity: 140
|
|
May 11, 2018, 10:46:14 AM |
|
Masallah masallah adam kendini bu ise adamis resmen nasil biriktirebilir ki bir insan o kadar parayi.
|
|
|
|
thetis
|
|
May 11, 2018, 10:55:09 AM |
|
Eğer doğru ise adamın yapacağı açıklamalar önemli derecede etki edecektir. Hele satacağım demesiyle yaşanan ufak düşüş bir düşüş trendi oluşturmaya da neden olabilir. O yüzden tehlikeli bir durum oluşturuyor.
|
|
|
|
alikaya58
|
|
May 11, 2018, 11:06:46 AM |
|
Insallah budaa akıma uyup satmaz zaten piyasa allak bullak bıde bunla uraşmayalım mgox facıasından sonra ınsanlar panık ıcınde gene
|
|
|
|
|