Bitcoin Forum
September 19, 2018, 12:40:01 AM *
News: ♦♦ Bitcoin Core users must update to 0.16.3 [Torrent]. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ICO][ANN] BITNAUTIC - DECENTRALIZED SHIPPING CARGO MARKETPLACE  (Read 61 times)
egetrorx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 108View Profile WWW
May 09, 2018, 06:27:33 PM
 #1

 
BITNAUTIC -  DECENTRALIZIRANA PLATFORMA ZA ISPORUKUUvod

BitNautic, koji se može pronaći online na bitnautic.io, je decentralizirana tržnica/platforma za robu, na kojoj krajnji korisnici – uvoznici/izvoznici i proizvođači dobara mogu jednostavnije trgovati svojim proizvodima uz korištenje blockchain tehnologije. Cilj decentralizirane platforme je “pomoći svima, od krajnjih korisnika do brodovlasnika, tvrtki za isporuku do agenata/brokera, malih ili velikih kurirskih poduzeća, proizvođača, poljoprivrednika, trgovaca i investitora diljem svijeta, kako bi olakšali svoje poslovanje i trgovinsku praksu povezivanjem svih kontinenata u jednu i jedinstvenu platformu.”

Kako BitNautic radi?

I Kada se govori o tradicionalnim načinima isporuke, transakcije uključuju puno papirologije - ugovori o prodaji, charter ugovori, brodski teretni ugovori, lučni dokumenti, akreditivi i ostali dokumenti koji se odnose na plovila i teret. Svi navedeni dokumenti trebaju proći kroz dugi lanac odjela. BitNautic prevladava stare i  tradicionalne načine prijevoza, čime se eliminira potreba da se nekoliko ugovora potpisuje više puta, čime se istovremeno smanjuje i papirologija. BitNautic također pruža usluge i transport koje interno potiče decentralizirana blockchain tehnologija. Inspiriran načinom rada blockchain platnog sustava, BitNautic predlaže trgovinsku platformu za robu na kojoj potrošači, uvoznici/izvoznici, vlasnici brodova, pružatelji usluga i robni proizvođači svojim proizvodima mogu međusobno trgovati na otvorenom tržištu i slobodnom trgovinskom okruženju. Blockchain potencijal unutar platforme čini ju neranjivom na hakerske napade, prijevare ili viruse, čineći ju potpuno transparentnom i sigurnom. BitNautic decentralizirana platforma za isporuku, preuzima proizvod, proizvođača, transportera, potrošača i sve ostalo između njih, na jednu površinu. Implementacija blockchain tehnologije i pametnih ugovora proces čini transparentnijim, sigurnijim, efikasnijim, vremenski učinkovitijim, i manje ranjivim na cyber-napade. Štoviše, praćenje narudžbi, pošiljaka, poslane robe, kontejnera ili broda postaje preciznije i lakše. AI (umjetna inteligencija) sustavi upravljaju i kontroliraju većinu procesa kako bi se izbjegle bilo kakve ljudske pogreške ili neučinkovitosti. Složene izračune procijenjenog vremena isporuke pošiljke, na koju inače utječu nepredvidivi faktori kao što su brodski teretni ugovori, lučni dokumenti, akreditivi i ostali dokumenti koji se odnose na plovilo te vremenski uvjeti puta kojim se brod kreće, će izračunati AI. Time se rješavaju najveći problemi s kojima se suočava brodarska industrija, budući da se radi o jedinstvenom rješenju koje implementira blockchain tehnologiju i pametne ugovore.

Bitnautic ICO
BitNautic-ov ICO token BTNT je ERC20 token koji će djelovati kao posrednik koji će vam pomoći da postanete dio projekta. Sredstva prikupljena putem ICO-a i pred ICO-a uglavnom će biti korištena za istraživanje i razvoj platforme, interne trgovinske poslove, te za kupnju brodova koji će se koristiti za prijevoz robe u kontejnerima, kao i za skupne proizvode kao što su poljoprivredna dobra (šećer, kukuruz, riža itd.), minerali i građevinski materijali. BitNautic ICO će, za potrebe crowdsalea, uključivati izdavanje 35 milijuna tokena. BitNautic pretprodaja započinje 15., i završava 30. ožujka, a glavni ICO započinje 15. travnja i završava 15. lipnja 2018. BitNautic planira uključiti i bonus program; PRED ICO PRODAJA - 15.03.2018. do 30.03.2018. sadrži bonus od 30%. Glavni ICO započinje 15.04.2018. i završava 15.06.2018., u razdoblju od 8 tjedana. (bonus u 1. tjednu = 20%, 2. tjedan = 15%, 3. tjedan = 10%, 4. tjedan = 5%, tijekom preostala 4 tjedna nema bonusa).


Pred ICO započinje: 1. svibnja 2018.
Pred ICO završava: 31. svibnja 2018.
Glavni ICO započinje: 1. lipnja 2018.
Glavni ICO završava: 30. srpnja 2018.
Oznaka tokena: BTNT
Vrsta tokena: ERC20
ICO ponuda: 35 milijuna
Ukupna ponuda tokena: 50 milijuna


Bitnautic značajke

BitNautic uključuje sljedeće značajke, navedene u nastavku:

Sustav transporta:BitNautic će posjedovati flotu brodova u vlasništvu BitNautica ili izlistanih  brodovlasnika/brodskih tvrtki na platformi. Navedeni će se brodovi uglavnom fokusirati na transportne potrebe internog trgovanja tvrtke. Brodovlasnici platformu mogu koristiti kako bi svojim brodovima ostvarili otvorene položaje poznate čarterima. BitNautic će sredstva prikupljena putem ICO-a koristiti za kupnju brodova sposobnih za nošenje tereta internog trgovanja tvrtke u bliskoj budućnosti.
Sustav rezervacija: Korisnik može vidjeti brodove koji se nalaze na raspolaganju za prijevoz njihovog tereta, na temelju njihove trenutne lokacije, podudarajući se s odredištem tereta. Korisniku će se pružiti najbolje usklađene i najniže cijene, a putem toga će imati mogućnost izbora između višestrukih paketa različitih pružatelja usluga na temelju specifikacija - težina, vremenski okvir, odredište, adresa, adresa izvora. Rezerviranje agenta brokera za sve poslove isporuke se može izvršiti korištenjem BitNautic sustava za rezervaciju.

Brokerski sustav: Brodski brokerski sustav u stvarnom vremenu za vlasnike brodova, brokere agente i kurirske tvrtke; sve je moguće uz BitNautic platformu. BitNautic brokerski sustav vlasnicima brodova će pružiti priliku da ponude brodove koji su dostupni za izvršenje posla.
Sustav praćenja broda i tereta: BitNautic će za svoje korisnike implementirati najmoderniji sustav praćenja broda i tereta temeljen na umjetnoj inteligenciji (AI). Ova značajka je posebno dizajnirana za vlasnike brodova i potrošače u svrhu rezervaciju tereta, pregledavanje statusa i položaja brodova u stvarnom vremenu. Isti mehanizam praćenja će biti proširen i na vlasnike tereta, kako bi mogli vidjeti lokaciju svog tereta u stvarnom vremenu.

E-trgovinska platforma: Na ovom mjestu dolazi do okupljanja različitih trgovaca i dogovaranja trgovinskih poslova. Platni sustav ove platforme je brz, jednostavan i siguran te koristi globalnu digitalnu valutu, čime se uklanjaju sve prepreka i poteškoće povezane s fiat valutom.

Tržnica za isporuku i teret (SCM): Glavni cilj je postojećim prijevoznicima, cargo tvrtkama, brokerima i trgovcima olakšati korištenje BitNautic platforme i platnog sustava, kako bi njihove pošiljke bile prisutne na globalnom tržištu. Platforma će sve povezane okupiti za istim stolom, gdje se velika tržišna potražnja može lako prevesti u veliku ponudu.

Mobilan aplikacija: BitNautic mobilna aplikacija pružit će mogućnosti rezervacije i praćenja, uz detaljna izvješća o svim aktivnostima korisnika. Mobilna aplikacija će pružiti detaljna izvješća u stvarnom vremenu, koja će korisnicima pružiti bolji uvid, što će zauzvrat olakšati skiciranje boljeg prikaza statusa tereta, što će rezultirati poboljšanom korisničkom uslugom.

Ekskluzivne ponude i popusti: Na temelju ponašanja korisnika, BitNautic platforma će pružiti ponude za koje vjerujemo kako će se pokazati kao važna prekretnica. U svrhu zadržavanja korisnika i zadovoljenja njihovih potreba, kao temeljnog zadatka svakog globalnog tržišta, dogovorit će se posebne ponude.

Alokacija tokena

Crowdsale (Pred ICO + Glavni ICO) -  70.0%
Osnivači - 4%
BitNautic tim - 6%
BitNautic savjetnici - 5%
Nagradni program - 5%
Rezervni fond - 10%


Alokacija sredstava

Kupnja brodova - 30%
Administratorske operacije -7%
Marketing & prodaja - 30%
Istraživanje & razvoj - 20%
Zakonske naknade - 3%
Burzovne integracije - 10%Mainstream mediji - 25%
Nagrada za društvene mreže - 20%
Bitcointalk nagrada - 26%
Blog/ Forum nagrada - 14%
Nagrada za prijevod - 8%
Nagrada za prijavu buga - 7%

(Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u nagradnom programu, vašu prijavu pošaljite na bounty@bitnautic.io)

Prisutnost društvenih mreža

Web stranica - Facebook - Twitter - Medium - Telegram - Reddit - Linkedin - Bounty

CAPVERTO          BANKING FOR THE FUTURE
Join Us Today! ■❱  SIGN UP FOR ICO 
■     Whitepaper     ■     Twitter        Facebook        LinkedIn   
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1537317601
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537317601

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537317601
Reply with quote  #2

1537317601
Report to moderator
egetrorx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 108View Profile WWW
May 17, 2018, 01:47:02 AM
 #2

Nasa vizija na blogu
https://medium.com/bitnautic/what-makes-bitnautic-different-d564d0b4025a

CAPVERTO          BANKING FOR THE FUTURE
Join Us Today! ■❱  SIGN UP FOR ICO 
■     Whitepaper     ■     Twitter        Facebook        LinkedIn   
egetrorx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 108View Profile WWW
May 23, 2018, 11:12:42 AM
 #3

Ostvareno partnerstvo sa Nextpakk
https://medium.com/bitnautic/bitnautic-partners-with-nextpakk-397e51967cae

CAPVERTO          BANKING FOR THE FUTURE
Join Us Today! ■❱  SIGN UP FOR ICO 
■     Whitepaper     ■     Twitter        Facebook        LinkedIn   
egetrorx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 108View Profile WWW
May 28, 2018, 11:37:44 PM
 #4

7 razloga zasto investirati u bitnautic
https://medium.com/bitnautic/7-reasons-why-investing-in-btnt-is-a-good-idea-1ba270b6e5e8

CAPVERTO          BANKING FOR THE FUTURE
Join Us Today! ■❱  SIGN UP FOR ICO 
■     Whitepaper     ■     Twitter        Facebook        LinkedIn   
egetrorx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 108View Profile WWW
June 04, 2018, 09:24:53 AM
 #5

zapocela je glavna prodaja
https://medium.com/bitnautic/bitnautic-main-ico-is-live-fde7f0a68d4c

CAPVERTO          BANKING FOR THE FUTURE
Join Us Today! ■❱  SIGN UP FOR ICO 
■     Whitepaper     ■     Twitter        Facebook        LinkedIn   
egetrorx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 108View Profile WWW
June 19, 2018, 10:03:46 PM
 #6

sudjelujte u nagradnom programu za fotografije
https://www.facebook.com/bitnautic/posts/234373553814229

CAPVERTO          BANKING FOR THE FUTURE
Join Us Today! ■❱  SIGN UP FOR ICO 
■     Whitepaper     ■     Twitter        Facebook        LinkedIn   
egetrorx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 108View Profile WWW
June 27, 2018, 12:43:14 PM
 #7

Bitnautic na blockchain expo europe u amsterdamu  https://medium.com/bitnautic/meet-the-worlds-largest-blockchain-conference-exhibition-de125c20d5a2

CAPVERTO          BANKING FOR THE FUTURE
Join Us Today! ■❱  SIGN UP FOR ICO 
■     Whitepaper     ■     Twitter        Facebook        LinkedIn   
egetrorx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 108View Profile WWW
July 05, 2018, 11:31:51 AM
 #8

predstavljanje nove faze prodaje tokena
https://medium.com/bitnautic/important-update-bitnautic-announces-new-ico-phase-bfe236a9239c

CAPVERTO          BANKING FOR THE FUTURE
Join Us Today! ■❱  SIGN UP FOR ICO 
■     Whitepaper     ■     Twitter        Facebook        LinkedIn   
egetrorx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 108View Profile WWW
July 11, 2018, 08:57:24 AM
 #9

ostvareno partnerstvo sa pecun.io https://medium.com/pecunio/bitnautic-freightshipping-boards-pecunios-venture-fund-7a0ae677d92a

CAPVERTO          BANKING FOR THE FUTURE
Join Us Today! ■❱  SIGN UP FOR ICO 
■     Whitepaper     ■     Twitter        Facebook        LinkedIn   
egetrorx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 108View Profile WWW
July 19, 2018, 02:58:10 PM
 #10

Novo partnerstvo sa SeaRates
https://medium.com/bitnautic/bitnautic-partners-with-searates-11d921a44d8e

CAPVERTO          BANKING FOR THE FUTURE
Join Us Today! ■❱  SIGN UP FOR ICO 
■     Whitepaper     ■     Twitter        Facebook        LinkedIn   
egetrorx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 108View Profile WWW
July 29, 2018, 01:44:59 AM
 #11

novi video
https://twitter.com/i/status/1021409852025982977

CAPVERTO          BANKING FOR THE FUTURE
Join Us Today! ■❱  SIGN UP FOR ICO 
■     Whitepaper     ■     Twitter        Facebook        LinkedIn   
egetrorx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 108View Profile WWW
August 25, 2018, 03:53:11 PM
 #12

svicarski bankar  Sergio Cocchi pridruzio se timu kao savjetnik
https://t.co/ZpOEYS7gig

CAPVERTO          BANKING FOR THE FUTURE
Join Us Today! ■❱  SIGN UP FOR ICO 
■     Whitepaper     ■     Twitter        Facebook        LinkedIn   
egetrorx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 108View Profile WWW
September 04, 2018, 01:00:27 AM
 #13

Bitnautic sudjeluje na e British Parliament Blockchain Debate i Block World Summit Conference.
vise detalja
https://medium.com/bitnautic/bitnautic-participates-as-guest-at-the-british-parliament-blockchain-debate-2a99b024b323

CAPVERTO          BANKING FOR THE FUTURE
Join Us Today! ■❱  SIGN UP FOR ICO 
■     Whitepaper     ■     Twitter        Facebook        LinkedIn   
egetrorx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 108View Profile WWW
September 15, 2018, 06:47:02 PM
 #14

ICO je produljen za 2 tjedna
https://t.co/5pGeOna01P

CAPVERTO          BANKING FOR THE FUTURE
Join Us Today! ■❱  SIGN UP FOR ICO 
■     Whitepaper     ■     Twitter        Facebook        LinkedIn   
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!