burak_76_
Newbie
Activity: 34
Merit: 0
|
|
December 15, 2013, 05:45:37 PM |
|
Arkadaşlar bu coinedup'da sell emri niye gerçekleşmiyor ? Yapan var mı ?
|
|
|
|
EFS (OP)
Moderator
Legendary
Activity: 3920
Merit: 2199
Crypto Swap Exchange
|
|
December 15, 2013, 05:49:13 PM |
|
Arkadaşlar bu coinedup'da sell emri niye gerçekleşmiyor ? Yapan var mı ?
Sattığınız fiyata alıcı yoktur. arkadaşlar coinedup çok yavaş bir pool daha hızlı ve güvenli bir pool var mı doge için ?
İlk mesajda diğer poollar yazıyor, ayrıca her gün yeni poollar açılıyor. Buradan takip edebilirsiniz. Ben kazı yapmayı bıraktım, yetersiz donanımdan dolayı.
|
|
|
|
firaneb
Newbie
Activity: 24
|
|
December 15, 2013, 06:03:05 PM |
|
ya bu mining programını indiremiyoruz. link hata veriyor. başka nereden indirilebilir bu mining programı?
|
|
|
|
metemete
Newbie
Activity: 4
|
|
December 15, 2013, 06:10:12 PM |
|
Yeni baslayacak arkadaslar cgminer dan en az 2 yedek server atin listenize size tavsiyem. Su an tum serverlar inanilmaz yogun ve surekli cokuyorlar. Ben su an doge.luckyminers.com , doge.cryptopool.it ve pool.testserverino.de serverlarinda mining yapiyorum herhangibir sorun yasamadim odemelerde vb. (Ilk gun doge.scrypt poolundaydim orasi cok yogun sanirim cok gocuyor diye biraktim)
Bende küçükten kazıyorum fakat pool serverlar çöküyorsürekli.. pool.testserverino.de kazayım deneyim dedim üyeliği kapatmışlar:) orada kazan birileri davetiye yollayabilir mi haayrına..
|
|
|
|
aliser
|
|
December 15, 2013, 06:20:26 PM |
|
Ben 5 Mhash kazabilecek donanıma sahibim ama 3800 KHash'in üstüne çıkmadı bir türlü çok zayıf doge poolları
|
|
|
|
hakans
Member
Activity: 100
Merit: 11
|
|
December 15, 2013, 06:56:26 PM |
|
Şimdiden 6 milyardan fazla mı kazılmış yuh.
benim de canımı sıkan bu. milyarı aşmış coinlerin 1$ sınırına yaklaşabildiklerini ben göremedim. doge'dan umudum vardı birkaç ay sonrası için. ama şu durumda 0.005 $'a gelirse elden çıkartmak gerek.
|
|
|
|
Prelektro
|
|
December 15, 2013, 08:22:00 PM Last edit: December 15, 2013, 09:24:34 PM by Prelektro |
|
Su an elimde satista 5m doge var arkadaslar istedigim fiyat 1m/ 0.72 btc . Fiyat su an biraz yuksek doges.org'da 0.6-0.7 ye bulabilirsiniz. Ben zorlugun bugun 3-4 kat artmasina binaen fiyatlarinda artacagini dusundugumden acele elimden cikarma derdim yok. Yabanci forumlarda ugrasmadan almak isteyenlere bu fiyattan yardimci olabilirim ama dileyen gidip su an daha ucuza doges.org dan alabilir. Btc disinda ltc ya da isbankasi/yapikredi havale kabul edebilirim. doges.org basligim : http://doges.org/index.php/topic,1553.0.html Buradan reputationimi vb. gorebilirsiniz su ana kadar yaklasik 11m doge sattim. edit not :fiyati : 0.72 btc olarak guncelledim
|
|
|
|
RoooooR
Legendary
Activity: 1008
Merit: 1000
GigTricks.io | A CRYPTO ECOSYSTEM FOR ON-DEMAND EC
|
|
December 15, 2013, 08:39:57 PM |
|
Su an elimde satista 5m doge var arkadaslar istedigim fiyat 1m/ 0.9 btc . Fiyat su an biraz yuksek doges.org'da 0.6-0.7 ye bulabilirsiniz. Ben zorlugun bugun 3-4 kat artmasina binaen fiyatlarinda artacagini dusundugumden acele elimden cikarma derdim yok. Yabanci forumlarda ugrasmadan almak isteyenlere bu fiyattan yardimci olabilirim ama dileyen gidip su an daha ucuza doges.org dan alabilir. Btc disinda ltc ya da isbankasi/yapikredi havale kabul edebilirim. doges.org basligim : http://doges.org/index.php/topic,1553.0.html Buradan reputationimi vb. gorebilirsiniz su ana kadar yaklasik 11m doge sattim. Arkadas son derece guvenilirdir. Guzel bir ticaretimiz oldu tekrar tesekkurler.
|
|
|
|
deoxs
Newbie
Activity: 56
|
|
December 15, 2013, 09:17:58 PM |
|
Cpu ile yapayım dedim nerde yanlış yaptım error veriyor bat dosyası böyle
minerd --url=doge.luckyminers.com:3313 --userpass=user:pw
|
|
|
|
cellat87
|
|
December 15, 2013, 09:19:54 PM |
|
putty yi kapatınca kazının durmaması için ne yapabiliriz ?
|
|
|
|
cellat87
|
|
December 15, 2013, 10:11:40 PM |
|
yokmu bu ayrıntı konusunda yardımcı olacak birisi bana?
|
|
|
|
RoooooR
Legendary
Activity: 1008
Merit: 1000
GigTricks.io | A CRYPTO ECOSYSTEM FOR ON-DEMAND EC
|
|
December 15, 2013, 10:18:34 PM |
|
yokmu bu ayrıntı konusunda yardımcı olacak birisi bana? https://bitcointalk.org/index.php?topic=354912.0
|
|
|
|
|
ladyfantasy
Newbie
|
|
December 15, 2013, 10:25:47 PM |
|
Arkadaşlar cryptsy'den coinedup.com'a nasıl ltc transferi yapılır? Şifre falan soruyor, anlamadım.
|
|
|
|
|
2run
|
|
December 15, 2013, 10:28:37 PM |
|
arkadaşlar mac üzerinde wallet dosyası nereye kayıt olur? cüzdan yedeğini almak istiyorum ancak dosya yolu bitcoin gibi değil o nedenle bulamadım.
|
|
|
|
hakans
Member
Activity: 100
Merit: 11
|
|
December 15, 2013, 10:47:21 PM |
|
Arkadaşlar cryptsy'den coinedup.com'a nasıl ltc transferi yapılır? Şifre falan soruyor, anlamadım.
şifreniz cryptsy deki şifreniz. transfer için onay istiyor yani. emailinize gelen linki de tıklamanız lazım. logout olmadan bilgisayarın başından kalktınız diyelim. bilen biri bütün coinleri kendi hesaplarına çekebilir. buna önlem olsun diye.
|
|
|
|
tolgahanuzun
Member
Activity: 308
Merit: 10
|
|
December 15, 2013, 10:53:51 PM |
|
http://37.187.25.91:9555havuzuna bağlanıyorum arkadaşlar. Hız sizce nasıl Birde bu havuzda ne kadar iş yaptığıma nerden bakıyorum ve ne kadar kazandığıma?
|
|
|
|
ladyfantasy
Newbie
|
|
December 15, 2013, 11:09:28 PM |
|
şifreniz cryptsy deki şifreniz. transfer için onay istiyor yani. emailinize gelen linki de tıklamanız lazım. logout olmadan bilgisayarın başından kalktınız diyelim. bilen biri bütün coinleri kendi hesaplarına çekebilir. buna önlem olsun diye. Bana cryptsy'deki ve coinedup'ta yapacağım işlemleri anlatır mısınız? Bu konuda baya cahilim.
|
|
|
|
2run
|
|
December 15, 2013, 11:26:16 PM |
|
arkadaşlar mac üzerinde wallet dosyası nereye kayıt olur? cüzdan yedeğini almak istiyorum ancak dosya yolu bitcoin gibi değil o nedenle bulamadım.
~Library/Application Support/Bitcoin böyle bulunmuyor sanırım windows için verdiniz bunu veya bitcoin için. benim istediğim DOGECOİN için.
|
|
|
|
|